kararsızlık,tedırgınlık

seray44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
189
50
43
mrb kızlar,

derdım tasam su
ılıskımde kararsızlıklar yasıyorum her ılıskı gıbı ... ama artık bulusmak konusmak bıle ıstemıyorum ortak noktamız yok kavgalar falan soguttu kendını

bana karsı ıyı davranıyo suan. bı turlu ayrılmak ıstedıgımı soyleyemıyorum yuzum tutmuyo ve zor donemden gecıyo bu yuzden bıraz da..bı kavga olsa hemen oldu bıttı ıle soylemek ıstıyorum ama kavga cıkmıyo alttan alır oldu kaybetcegını anladı sanırım.

ve ıkıncı sorunum senı kımseye bırakmam falan tarzı cumleler kurar oldu ılerde sorun cıkartıcak gıbı de gelmıyo degıl.anlam veremedım bu tutumuna sen benımsın,senı bırakmam kımseye tarzı
tedırgın oldum.özü ıyıdır ama kafamda acabalar var az da olsa laf olsun dıye mı soyluyo bılemıyorum

Öyle cümleler kuruyorsa ayrılmak istediğinizi duyduğunda sorun çıkarması muhtemel. Hiçbirşey söylemeden kendinizden soğutsanız olmaz mı? Çok kısıtlayın,çirkefleşin,herşeye kavga çıkarın. Sürekli nerdesin diye arayın gibi gibi. Bunlardan çabuk soğurlar

tatlım olmuyo herseye tamam dıyo zaten
bı anda oldu bıttıye getırmelıyım sanırım

Pat diye ayrılma.
İnceden işle.. Olmuyor galiba yapamıyorum filan de.
Hayallerinden bahset seninle gerçekleştiremicez galiba de.

tatlım olmuyo herseye tamam dıyo zaten
bı anda oldu bıttıye getırmelıyım sanırım
O zaman bol şans canım, üzüldüm o kişi adına.Seviyor seni sanırım ama karşılıksız olmasındansa olmaması daha iyi

O zaman bol şans canım, üzüldüm o kişi adına.Seviyor seni sanırım ama karşılıksız olmasındansa olmaması daha iyi
canım saplantılı gıbı her adımımı takıp edıyomus fatura detaylarıma vs vs sevmek var saplantılı ask var

Iliskide karshi tarafi dusunup de kendini mutsuz eden insanlari asla anlamam.Eger artik her shey bitdiyse icinde bence kendine eziyet etme.Kimse senden daha deyerli olamaz.Zamanla zaten her sey unutulur.

bırakmaman için etkilemeye calısıyor seni bukadar soguklugu o da farketmıs olabılır mesajlarına cevap vermemekten ve bulusmamaktan yana hareketlerde bulun anlayacaktır elbet söyleyemıyorsan davranısların ile kendınden uzaklastır arada sogukluk varsa zaten bitecektır o seni bırakmadan sen onu bırak yoksa ilerde o bırakıp gıttıgınde kendını ıyı hıssetmeyeceksındır

ya racon kesiyor ya da gerçek söylüyor. her iki türlü dahi olsa mutsuz olduğun bir ilişkiyi ne kadar daha devam ettirebilirsin ki?

tskler canım

Birden oldu bittiye getirme.. Derdin neyse yüzüne karşı söyle.. Sonuçta onunda bir kalbi var karakteri onuru gururu var.. Ona Karşı birşey hissedemediğini Ara vermek istediğini
söyle.. Biraz Zaman biraz uzak kalmak iyi gelicek diye bilirsin.. Bu da onu Ayrılığa alıştırmış olur

Taktik falan ile olmaz bu is...sadece kandirmis olursunuz ve ayrildiginizda bunu anlayacaktir... ne zamandir salak yerine kondugunu dusunup size karsi daha çok hirs dolacak
..

Arabasi falan varsa arabasiz bulusacaginiz bir
yer kalabalık bir alan ayarlayin ve karsisina geçip bitirmek istediğinizi söyleyin...

kizlar ben burda yeniyim nasil yeni bir konu aca bilirim onu bulamiyorum yardiminiza ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…