- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 29
- Konu Sahibi gencanneee
-
Gercekten miBitene kadar evet öyle olacak
Bide tuyler ne kadar surede dokulup uzuyor tabiki degisir insandan insana fakat sizin tecrubeniz nasil oldu bu konuda paylasir misinizBitene kadar evet öyle olacak
Ayda 1 mi gidiyordunuz ? O ay icinde jilet mi kullaniyordunuz bana jilet kullanma denildiBenim gittiğim yer seanstsan iki üç gün önce jiletle almamı istemişti. Arada da yine jiletle alıyordum. Tüyler tamamen bitmiyor, çok azalıyor. Olanlar da kedi tüyü gibi incecik.
Evet canim. Tip merkezine gidiyorum uzmanlar yapiyor lazerimi. Jilet konusunda gittigim yerde kullanmamami soylediler sadece epilasyon aletinin tras basligiyla haftada 2 kez kesi yapabilirsin dediler ikiside ayni gorevi gormuyor .mu kiAslında yüz harici çokta sıkıntı değil. Çünkü lazerdem 15 gün sonra tüyler dökülüyor zaten 2,3 seanstam sonra azalmayada başlıyor. Yaza yakın başlıyorsınuz önermem (güneşi ve denizi seviyorsanız) kışın daha rahat oluyor hem pantolon falan giyersiniz. Ama sakın ağda yapmayın paranız boşa gider. Ama yüz epilasyonu taö bir işkence. Bide kuaförlerde falan yaptırmayın. Tıp merkezlerini öneririm. Ve bazı lazerciler jiletle almayı saçma buluyorlar. Direk tüylü şekilde gidip o şekil uygulamanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Şahsen jileti bende saçma bulıyorum
Suanda jilet kullanmis gibi oldular aliskin olmadigim icin hic hoslanmadim bu durumdan tuylerden kurtulayim derken tuylu gezer oldum evliyim bide sorun oluuo benim icinLazerden sonra tüyler dökülüyor çıkması 1 2 ayı buluyor/ ben zamanında 6 seanslık lazeri iki yılda bitirmiştim. Hemen gelmiyor ki kıllar. Boşuna stres yapmayın ve ağda da vurmayın yazık.
Sanırım ilk aylar daha sık gitmiştim. Sonra senede bire düştü. Seanslardan 15 gün sonra kontrole gidiyordum.Ayda 1 mi gidiyordunuz ? O ay icinde jilet mi kullaniyordunuz bana jilet kullanma denildi
Bence yapma kıl bitme olayını geciktirebilir onlarında işine gelir nede olsa:) zaten ilk seansta gerek kalmayacağını anlayacaksınız . 15 gün sonra dökülecek sonra rahatsınızEvet canim. Tip merkezine gidiyorum uzmanlar yapiyor lazerimi. Jilet konusunda gittigim yerde kullanmamami soylediler sadece epilasyon aletinin tras basligiyla haftada 2 kez kesi yapabilirsin dediler ikiside ayni gorevi gormuyor .mu ki
Sabırsız davranıyorsunuz tabiki. Ayrıca evlisiniz tamam da eşiniz sizi hiç mi tüylü görmedi? Nesi sorun oluyor? Sonuçta bir şey yapıyorsunuz mecburi böyle olması, Karı kocasınız siz, ne olmuş sanki? Biraz sabredin 3.seanstan sonra çok etkisini göreceksiniz.Suanda jilet kullanmis gibi oldular aliskin olmadigim icin hic hoslanmadim bu durumdan tuylerden kurtulayim derken tuylu gezer oldum evliyim bide sorun oluuo benim icindaha ilk seansimi bugun oldum sabirsiz mi davraniyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?