Kararsizlik

gencanneee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2016
917
583
103
29
Selam kizlar bu da dert mi demeyin baska soracak kimsem yok malesef... Konuya gireyim yarina lazer epilasyon icin ilk randevumu almis bulunuyorum. Fakat aklimda bin tane soru var kafam karisik vazgecmeyi bile dusundum. Hic sevmedigim sey tuylu gezmek ve agda yapmamam sadece tuyleri kisaltmam gerektigi soyleniyor fakat bu sekilde mi olacak surekli tuyler dokulene kadar afedersiniz kirpi gibi mi gezecegim. O kadar arastirdim fakat istedigim cevabi bulamadim Bilgisi olanlar beni aydinlatsin nolur okudugunuz icin tesekkur ederim

Aslında yüz harici çokta sıkıntı değil. Çünkü lazerdem 15 gün sonra tüyler dökülüyor zaten 2,3 seanstam sonra azalmayada başlıyor. Yaza yakın başlıyorsınuz önermem (güneşi ve denizi seviyorsanız) kışın daha rahat oluyor hem pantolon falan giyersiniz. Ama sakın ağda yapmayın paranız boşa gider. Ama yüz epilasyonu taö bir işkence. Bide kuaförlerde falan yaptırmayın. Tıp merkezlerini öneririm. Ve bazı lazerciler jiletle almayı saçma buluyorlar. Direk tüylü şekilde gidip o şekil uygulamanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Şahsen jileti bende saçma bulıyorum

Eğer lazerden sonra ağda yaparsanız hiç yaptırmamış etkisi olucak.Sıkın dişinizi biraz yada ağda ile devam edin.Hem lazer hem ağda,lazerin mantığına ters.

Lazerden sonra tüyler dökülüyor çıkması 1 2 ayı buluyor/ ben zamanında 6 seanslık lazeri iki yılda bitirmiştim. Hemen gelmiyor ki kıllar. Boşuna stres yapmayın ve ağda da vurmayın yazık.

lazer tuylerı bıtıyormu pekı cogu kısı tamamen bıtırmıyor dıyor. tecrubelı arkadaslardan yorum ıstıyorum

Sadece 15 gun hafif tuylu geziyorsun
Dert etme zaten 2 3 seans sonra cikanda tuy gibi cikiyor

Bitene kadar KİRPİ gibi olacaksın

Merak etme 1 2 seans sonra kirpi gibim olmuyo

Benim gittiğim yer seanstsan iki üç gün önce jiletle almamı istemişti. Arada da yine jiletle alıyordum. Tüyler tamamen bitmiyor, çok azalıyor. Olanlar da kedi tüyü gibi incecik.

Bekar olsam hic umursamam fakat evli olunca isler degisiyor. Ilk deneyimimi yasamis bulunuyorum acisi dayanilmayacak gibi degil gitmeden once epilasyon aletinin tiras basligiyla temizlendim jilet kullanma dediler. Agda epilator yuyu koparacak hersey yasakmis umarim bir an once dokulurler ya off

Benim gittiğim yer seanstsan iki üç gün önce jiletle almamı istemişti. Arada da yine jiletle alıyordum. Tüyler tamamen bitmiyor, çok azalıyor. Olanlar da kedi tüyü gibi incecik.
Ayda 1 mi gidiyordunuz ? O ay icinde jilet mi kullaniyordunuz bana jilet kullanma denildi

Evet canim. Tip merkezine gidiyorum uzmanlar yapiyor lazerimi. Jilet konusunda gittigim yerde kullanmamami soylediler sadece epilasyon aletinin tras basligiyla haftada 2 kez kesi yapabilirsin dediler ikiside ayni gorevi gormuyor .mu ki

Lazerden sonra tüyler dökülüyor çıkması 1 2 ayı buluyor/ ben zamanında 6 seanslık lazeri iki yılda bitirmiştim. Hemen gelmiyor ki kıllar. Boşuna stres yapmayın ve ağda da vurmayın yazık.
Suanda jilet kullanmis gibi oldular aliskin olmadigim icin hic hoslanmadim bu durumdan tuylerden kurtulayim derken tuylu gezer oldum evliyim bide sorun oluuo benim icin daha ilk seansimi bugun oldum sabirsiz mi davraniyorum acaba

Bence vazgeçmeyin şu an kış,idare edersiniz. Önümüz yaz,yazın zor olur öyle gezmek ama şu an sorun olmaz. Kapali giyiniyoruz en azından nisana kadar bu böyle.

Evet canim. Tip merkezine gidiyorum uzmanlar yapiyor lazerimi. Jilet konusunda gittigim yerde kullanmamami soylediler sadece epilasyon aletinin tras basligiyla haftada 2 kez kesi yapabilirsin dediler ikiside ayni gorevi gormuyor .mu ki
Bence yapma kıl bitme olayını geciktirebilir onlarında işine gelir nede olsa:) zaten ilk seansta gerek kalmayacağını anlayacaksınız . 15 gün sonra dökülecek sonra rahatsınız

Suanda jilet kullanmis gibi oldular aliskin olmadigim icin hic hoslanmadim bu durumdan tuylerden kurtulayim derken tuylu gezer oldum evliyim bide sorun oluuo benim icin daha ilk seansimi bugun oldum sabirsiz mi davraniyorum acaba
Sabırsız davranıyorsunuz tabiki. Ayrıca evlisiniz tamam da eşiniz sizi hiç mi tüylü görmedi? Nesi sorun oluyor? Sonuçta bir şey yapıyorsunuz mecburi böyle olması, Karı kocasınız siz, ne olmuş sanki? Biraz sabredin 3.seanstan sonra çok etkisini göreceksiniz.

Bende lazer epilasyona gittim ve bana jilet vurabilecgimi söylediler yani tüylerin kökü cikmamasi gerekiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…