kararsizlik

auroginosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
50
24
88
Balıkesir
6 aydir iyi giden bir iliskim var bir dedigimi iki etmez. Ben baslarda onunla ciddi bir sey dusunmemistim ama onun ilgisi ve sevgisiyle cok alistim kendisine. Her sey iyi gidiyordu taa ki Ben yeni isime baslayana kadar.
Ofiste gordugum birinden cok etkilendim. Henuz cok muhabbetimiz yok. Ama hoslaniyorum diyebilirim. Duydugum kadariyla onun da sevgilisi varmis.
Erkek arkadasim da evlenmek istiyor. Onu da boyle yuzustu birakmak istemiyorum.
ne yapacagim ben!?

6 aydir iyi giden bir iliskim var bir dedigimi iki etmez. Ben baslarda onunla ciddi bir sey dusunmemistim ama onun ilgisi ve sevgisiyle cok alistim kendisine. Her sey iyi gidiyordu taa ki Ben yeni isime baslayana kadar.
Ofiste gordugum birinden cok etkilendim. Henuz cok muhabbetimiz yok. Ama hoslaniyorum diyebilirim. Duydugum kadariyla onun da sevgilisi varmis.
Erkek arkadasim da evlenmek istiyor. Onu da boyle yuzustu birakmak istemiyorum.
ne yapacagim ben!?
ikisindende vazgeç, kafanı dinle bence...

Platonik aşka hiç aklım ermediği ve saçma geldiği için anlayamadım konuşmadığınız birinden aklınız kayacak kadar nasıl etkileniyosunuz ki

Kendinizi şimdiki sevgilinizin yerine koyun
Zaten ne yapacağınız konusunda vicdanınız sizi yönlendirir...

Siz erkek arkadaşınızı sevmiyorsunuz onun gösterdiği ilgiyi seviyorsunuz. Seven insan başkasına bakmaz, göz ucuyla başkasına baksa dahi sevdiğini görür. O hoşlandığınız kişinin ilişkisi varmış kendinizi o bayanın yerine koyun ne düşünürsünüz?

Sevgilini sevmiyorsun o belli o zaman devam edip onunda kalbini kırma . Ayrıcaaaa şimdi ki hoşlandığın kişinin ilişkisi varmış zaten onun sana karşılık vereceğini nereden çıkardın ?? Başkasının ilişkisini de etkileme bari . Hem illa biriyle sevgili olmak zorunda da değilsin. Biraz sabırlı ol hem gerçekten sevdiğin biriyle ol hemde ilişkisi olmayan birini tercih et .

Sevgilinizi sevmiyorsunuz, gösterdiği ilgiyi seviyorsunuz. Ona haksızlık ediyorsunuz. Ayrılmanız en doğrusu zira bugün olmazsa yarın ya başkası için terkedeceksiniz onu ya da aldatacaksınız. Böyle bir onursuzluk yapacağınıza şimdiden ayrılın. Diğer adama da yanaşmayın, adamın sevgilisi var. Size yapılsa hoşunuza gider mi.

Back
X