- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
Merhaba kızlar benim bi dert değil belki ama karasız kaldığım bi konu var. Uzun süredir arkadaş olduğum biri var. İki üç senedir baya yakınız. O benim için arkadaşlıktan öte daha farklı düşünüyormuş uzun zamandır. Kararsızmış. Tam emin olamamış. Ama geçen gün konuyu açtı ve ciddi düşündüğünü söyledi. Zaten arkadaş olduğumuzu, birbirimizi tanımamız için çok bi süreye gerek olmadığını, çocuk istediğini, balayı için Yurt dışına gideriz gibi cümleler sarf etti. İlk kez böyle şeyler konuştuk ve böyle bi giriş kendimi değersiz hissettirdi. Yani ne bilim daha farklı şeyler beklerdim. En azından özel olduğumu hissetmek gibi. Bunu dile getirdiğimde zaten arkadaşız dedi. Gerek yok tarzında ima etti.
Ben açıkçası uzun süredir tanıdığım, huyunu suyunu az çok bildiğim için belki olabilir demek isterdim ama ilk konuşmada bu şekilde bi yaklaşım sergilemesi hoşuma gitmedi. Benden cevap bekliyor. Sizce ben mi sorun ediyorum?
Siz olsaydınız ne cevap verirdiniz?
Ben açıkçası uzun süredir tanıdığım, huyunu suyunu az çok bildiğim için belki olabilir demek isterdim ama ilk konuşmada bu şekilde bi yaklaşım sergilemesi hoşuma gitmedi. Benden cevap bekliyor. Sizce ben mi sorun ediyorum?
Siz olsaydınız ne cevap verirdiniz?
Son düzenleme: