Kararsızlık

Çocuğun sünnet için salonu tutulduysa tamamdır. Bu ne hız. Çok düşünmüş çok hayal kurmuş galiba. Karar sizin. Hayırlısı olsun. Sizi tanımıyoruz, onu tanımıyoruz. Ne diyebiliriz ki?
Olumlu düşünemiyorum açıkçası. Arkadaşız diye bunu basite indirgemesi çok da değer vermediğini önemsemediğini gösterir diye düşünüyorum.

Basit gelen ne? Daha açılmış. Romantik bir olaya cesaret edememiş olabilir.
romantik olmasa da birkaç cümle bekliyor insan. “Arkadaşız ama daha öte farklı bir şeyler düşünüyorum” vs
Yani illa romantik olmayabilir ama hissiyatı düşüncesi nedir tam olarak anlatmadı ki. İsteklerini belirtti o kadar. Basit geldi bana alelade söyledi bitti.

romantik olmasa da birkaç cümle bekliyor insan. “Arkadaşız ama daha öte farklı bir şeyler düşünüyorum” vs
Yani illa romantik olmayabilir ama hissiyatı düşüncesi nedir tam olarak anlatmadı ki. İsteklerini belirtti o kadar. Basit geldi bana alelade söyledi bitti.
Arkadaşsınız, Hoşlanıyor musunuz?

Evet sanırım Yani tanıdığım bildiğim hoş biri. Düşününce güzel bi ilişki olabilirdi. Ama bodoslama halleri bitirdi beni.

Valla panpacim senden yana bir hoslanma olmasaydi bos ver o zaman derdim.
Ama madem sen hoslaniyorsun, bence bir feedback yap bu elemana.....kirildigini ya da daha farkli, daha romantik bir seyler bekledigini soyle bence. Boyle manavdan elma alir gibi iliski baslangici olmaz ki:KK51:

Valla panpacim senden yana bir hoslanma olmasaydi bos ver o zaman derdim.
Ama madem sen hoslaniyorsun, bence bir feedback yap bu elemana.....kirildigini ya da daha farkli, daha romantik bir seyler bekledigini soyle bence. Boyle manavdan elma alir gibi iliski baslangici olmaz ki:KK51:
Ah ah söyledim canım ama ne yazık ki bişi değişmedi daha iki güzel cümle kuramıyorsa ileriye dönük hangi beklentimi gerçekleştirecek dersin?

Tamamen mantığıyla yaklasmıs gbi geldi bana.Siz sans verirseniz belki içinden cok tatlı bir romantik cıkar, belki de böle mantıgım da mantıgım diyen bir adam =) bana sorarsanız ask bir ilişki için olmazsa olmaz ama bunu yasamadan da bilemezsiniz. Şans verilebilir ama hoslandıhını hislerinden bahsetmesinin sizi daha cok etkileyeceğini söyleyebilirsiniz =)

Tamamen mantığıyla yaklasmıs gbi geldi bana.Siz sans verirseniz belki içinden cok tatlı bir romantik cıkar, belki de böle mantıgım da mantıgım diyen bir adam =) bana sorarsanız ask bir ilişki için olmazsa olmaz ama bunu yasamadan da bilemezsiniz. Şans verilebilir ama hoslandıhını hislerinden bahsetmesinin sizi daha cok etkileyeceğini söyleyebilirsiniz =)
Şans vermem için gereken ufacık bişeyi bile yapmadı. İçinden gelmiyor demek ki dediğin gibi mantıken bakıyor.

Back
X