Kararsızlık

Temiznevresimkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2018
1.394
1.355
53
Kızlar bu ayın sonunda sevgilimin doğum günü. Ona kullanışlı bir hediye almak istiyorum. Daha önce harley bot, saat, gezi hediye etmiştim. Şimdi 3 4 aylığına yurt dışına gidiyor. Orada lazım olabilecek bir hediye almak istedim fakat aklıma hiç bir alternatif gelmedi. Bilgisayarı kötü olduğundam laptop toplamayı düşünüyor. Ortak arkadaşımız iyi bir ekran kartı almamı önerdi. Bu da 1500 tl civarında.
Bu kadar yüksek fiyata çıkabilecek isem başka önerileri de değerlendirmek isterim. Ve aklıma hiç gelmiyor. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

Tanımadan bilemeyiz ki 🙄
Mesela benim öyle bir bütçem olsa çok istediği kalemi alırdım.
Oyunsever biriyse oyun alırdım. Çekim yapmayı seven biriyse aksiyon kamerası, fotoğraf makinesi vs. bakardım.
Ama bu para beni zorlayacaksa da çok yüksek meblağlar harcamazdım açıkcası.

Tanımadan bilemeyiz ki 🙄
Mesela benim öyle bir bütçem olsa çok istediği kalemi alırdım.
Oyunsever biriyse oyun alırdım. Çekim yapmayı seven biriyse aksiyon kamerası, fotoğraf makinesi vs. bakardım.
Ama bu para beni zorlayacaksa da çok yüksek meblağlar harcamazdım açıkcası.
Ben kisisel birsey almayacağım bu sene o yüzden fikirleri soruyorum yoksa tabiki tanımadan kişisel birşey önerilemez
Ve durumu gayet iyi birseye ihtiyacı yok. Zaten beni en zorlayan kısım da burasi

arkadaslar parası vardır harcıyordur nıye pahalı dıye sorguluyorsunuz :)

valla guzel hedıyeler almıssınız ama hıc tanımadıgımız ıcın fıkrımızde yok mesela ben esıme bu sene kalıtelısınden gıtar alıcam cunku muzıgı sevıyor bende calmayı bılıyorum karsılıklı tıngırdatırız
outdoor tutkusu var mı muzıge ılgısı var mı herhangı bır koleksıyonu var mı plak sever mı bılemıyoruz kı ne desek

bu arada durumu ıyı demıssınız ama bılgısayarı bozuldugu ıcın pc toplamayı dusunuyor demıssınız bır pc ne kadar kı durumu ıyıyse gıdıp alması 10 dk surer ? ekran kartı falan basıt olur onlar bence

Kızlar bu ayın sonunda sevgilimin doğum günü. Ona kullanışlı bir hediye almak istiyorum. Daha önce harley bot, saat, gezi hediye etmiştim. Şimdi 3 4 aylığına yurt dışına gidiyor. Orada lazım olabilecek bir hediye almak istedim fakat aklıma hiç bir alternatif gelmedi. Bilgisayarı kötü olduğundam laptop toplamayı düşünüyor. Ortak arkadaşımız iyi bir ekran kartı almamı önerdi. Bu da 1500 tl civarında.
Bu kadar yüksek fiyata çıkabilecek isem başka önerileri de değerlendirmek isterim. Ve aklıma hiç gelmiyor. Kıymetli yorumlarınızı bekliyorum.

Bir şeyin parçasını almak yerine, tek başına anlamı olan bir şeyi alın derim. Bilgisayarı her kullandığında canım sevgilim ekran kartını o almıştı demez bence. Onun için ayrı kaldığınız dönemde sizi hatırlatabilecek ve götürmesi sıkıntı olmayan bir şey düşünün derim.

Back
X