kararsızlık...

depresifpolyanna-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
19
15
Kızlar merhaba. 4 yıllık bir ilişki sonrası sevdiğim adamla evlendim, 1.5 yıllık evliyim ve 5 aylık bir oğlum var. Ailemin izni olmadığı için ve çok geçerli sebeplerim olduğu için kaçarak evlendim. Kesinlikle pişman değilim. Hamileliğimden beri eşimle tartışırız, o sinirli ben daha sinirli bir insanım. Hep ailemin yanına gitmekten bahsederdim çocuğu bahane ederdi doğurursun gidersin derdi. Her neyse 2 gün önce bi tartışma yüzünden ayrılma kararı aldım, tamam dedim çocuk sende kalsın ben gideyim.(çocuğumu kesinlikle bırakmam tamam desin diye dedim) iyi tamam dedi, eve geldik eşyaları toplamaya başladım bi süre sonra geldi gidemezsin bırakamam çok seviyorum illa ayrılmak istiyorsan atla camdan ölüm dışında seni bırakamam dedi. Çok kötüyüm, o evde yokken gideyim diyorum, bu seferde ya pişman olursam? Çok seviyorum, ilerde başkasıyla görürsem de dayanamam. Tartışmalara kavgalara katlanmalı mıyım? Yoksa o yokken gitmeli miyim? Çok kararsızım.

iyi tamam dedi, eve geldik eşyaları toplamaya başladım bi süre sonra geldi gidemezsin bırakamam çok seviyorum illa ayrılmak istiyorsan atla camdan ölüm dışında seni bırakamam dedi.
Burasi cok sacma geldi nasil bi sevgi o? ölmene razi ama gitmene razi degil..
Sorunlariniz yoksa oyle normal tartismalariniz varsa iki de bir bosanalim, anneme gideyim falan dememelisin. Sen söyledikce is ciddiye biner.

bence biraz cenenizi tutmalisiniz ikiniz de . her kavgada ayrilik lafi agiza sakiz edilmemeli, bir sure sonra karsi taraf ta sikilip biptir git diyebilir.

olumlu dunyda sevdiklerimizle gecirdigimiz her dakika cok degerli ki esinizi sevdiginizi dusunuyorum. bir de bebisiniz varmis Allah bagislasin. biraz laflariniza dikkat edin daha rahat olacaksiniz

Çözüm odaklı tek bi cümle yok yazdıklarınızda

Kaçarak göçerek iş olmayacağını anlamış bulunmaktasınız
Sorunların üstesinden 'eşinizle birlikte' gelmeye çalışınız
1.5 senede nasıl bu kadar çok şey yaşanıyor ki:KK51:

Olgunlaşmamış bir karakteriniz var
Zamana ihtiyacınız var
En azında eşinizi seviyorsunuz ve birde bebeğiniz var
İkinizde oturup bir çözüm yolu bulmalısınız.
Sakince sinirlenmeden bebeğimizi düşünün anne babası ayrı büyüsün istermisiniz?

Hem kaçtığın için pişman değilsin hem de şimdi ailene kaçma planları yapıyorsun.
Nasıl bir dünya var oralarda?

Kaçtığım için pişman değilim evet, dediğim gibi geçerli sebeplerim vardı ki kaçtım.. Şimdi aileme gitmek istiyorum, çünkü mutlu değilim. Çünkü zarar görüyorum. Normal yollarla gitmeme asla izin verilmeyeceği içinde kaçmaktan bahsediyorum

Oturup konuşmayı, aranızdaki sorunları nasıl düzeltebileceğiniz hakkında çaba harcamayı denediniz mi?
Önce öfke kontrolü ile başlayarak mesela...
Camdan atlamaktan ya da baba evine dönmekten daha mantıklı bir davranış ne de olsa...

Burasi cok sacma geldi nasil bi sevgi o? ölmene razi ama gitmene razi degil..
Sorunlariniz yoksa oyle normal tartismalariniz varsa iki de bir bosanalim, anneme gideyim falan dememelisin. Sen söyledikce is ciddiye biner.

Hani bi laf var, ya benimsin ya toprağın diye. O düşünce yapısında. Sorunlarımız var, aşırı derecede kıskancız ikimizde ve gerçekten böyle olmuyor. Siz hiç saçınızı topuz yaptığınız için eşinizle veya sevgilinizle kavga ettiniz mi?

Hani bi laf var, ya benimsin ya toprağın diye. O düşünce yapısında. Sorunlarımız var, aşırı derecede kıskancız ikimizde ve gerçekten böyle olmuyor. Siz hiç saçınızı topuz yaptığınız için eşinizle veya sevgilinizle kavga ettiniz mi?
Yok etmedim. Sanirim asiri kiskanclik var sizde? Saglikli bir iliski gibime gelmedi

kıskançlık dışında şiddet var mı?...kaçarak bir şeyleri daha da kötü duruma sokabilirsiniz belki...sakince düşünün derim en

Ne saçma bi düşünce bu.
Kaçarak evlenmişsiniz, pişman değilsiniz, seviyorum diyosunuz. O zaman neden ailenizin yanına gitmeyi düşünüyosunuz?
Her kavgada ben boşanıcam gidicem demek zaten başlı başına bi hata.
İnsanlar konuşabilen canlılar farkındaysanız. Konuşarak çözmeyi deneyebilirsiniz mesela.
Ayrıca camdan atla falan nedir. Çok sağlıksız bir iletişiminiz var sanki. Yardım alabilirsiniz.

X