Doğuma Hazırlık Kararsızlık:/

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sizce hangisi Daha yakışıyor dua'ya

• Ömür Dua

OY: 6 50,0%
  • Zeynep Dua

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12
ömür ismini genelde erkekler kullanıyor zeynep daha güzel bence, zaten çocuk dua ismini kullanmıcak ne gerek varki, okulda falan kim dua diye seslenir zeynep dicekler

günümüzün okullarında hep iki isimlerini de söylüyorlar ve öyle bağırıyorlar Zeynep Duaaaa diye

biz arkadaşlarımızın ikinci isimlerini öğrenmeden ilkokulu bitirmiştik

oğlum 3 yaşında iken 22 kişilik sınıfı iki simi ve soyadı ile biliyordu

günümüzün okullarında hep iki isimlerini de söylüyorlar ve öyle bağırıyorlar Zeynep Duaaaa diye

biz arkadaşlarımızın ikinci isimlerini öğrenmeden ilkokulu bitirmiştik

oğlum 3 yaşında iken 22 kişilik sınıfı iki simi ve soyadı ile biliyordu

valla benim yiyenler ilk okula gidiyor, ikiside çift isimli ama tek isimleri kullanılıyor arkadaşları ve öğretmenleri tarafından, bir arada kullanılmaya müsait olan isimler kullanılır mesela mert can gibi ama diğerleri kullanılmıyo

Eşin doğurmuyacak o çocuğu ilk söz sahibi sensin,sen çekeceksin o sıkıntıları gerekirse zorla kocanı çünkü dua yı bi isme eklemek ilerde alay edilmeye kadar gider.

valla benim yiyenler ilk okula gidiyor, ikiside çift isimli ama tek isimleri kullanılıyor arkadaşları ve öğretmenleri tarafından, bir arada kullanılmaya müsait olan isimler kullanılır mesela mert can gibi ama diğerleri kullanılmıyo

iyiymiş onlar

bizimkiler böyle İspanyol gibi bağırıyorlar arkalarından

emir yiğit

tuğra emir

bilge çağan

ernesto deniz

Zeynep ada

Zeynep su

Zeynep arya

Mehmet deniz

şimdi aklıma gelen bazıları

Zeynep ismi gerçekten baydı.
Aynı şekilde Elif de öyle.

Ömür çok daha güzel.

Esra Dua da olabilir diye düşünüyorum. :)
Birbirini tamamlayan iki isim.
Esra Hz Peygamber'in gece yolculuğu.
Esra Dua da gece yolculuğundaki dua olur yani. :)

Sema Dua da olabilir. Semaya yükselen dua :)

Back
X