Kararsızlık

aryalorinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
1.410
1.282
63
35
Sevdigi halde nişandan ayrılmayı düşünenler var mı bu durumu yaşayan var mı ?

İşte sevdiğimiz halde ayrılmamız icin bi sebep lazım.Bu sitabil biseydir.Ben nicin ayrılmak istiyorsam sende onu istersin degil tabiki olay. Senin sebebin ne

anlaşamamazlık sürekli kavga tartışma en ufak bişeyi büyütme evlenince mutlu olacakmıyım olmıcakmıym düşüncesi sürekli kısıtlanma vs vs

nisanlanmadan once nasildi birdenbire mi bole oldu yoksa hep mi boleydi eger oleyse bile bile lades sizinki

Evlenince simdi yadadıklarının 2 katını yasayacakdın en az oda. Nişanlı bir bayan bu soruyu soruyorsa mantıklı olan ayrılmasıdır.

hep böyle değildi önceden çok ilgili alakalıydı üstüme titrerdi hakkını yiyemem şimdide çok ilgisiz degil aradaki sorun inatlaşma ben çok inat bi insanım lafın altında kalamam cevap veririm kendime hakim olamam

anlaşamamazlık sürekli kavga tartışma en ufak bişeyi büyütme evlenince mutlu olacakmıyım olmıcakmıym düşüncesi sürekli kısıtlanma vs vs

Nişanlı değilim . Hatta o konuda yalnız biriyim :) ama ;
Belirsizlikten nefret ederim . Bir de olabilecek miyim düşüncesi başladıysa bence mutsuz olursun . ( Bence )

Yada şöyle diyeyim evlendikten sonra kavga edince ben seninle niye nişanlıyken ayrılmadım diye dövünecek misin ? Kendine bunu sor .

Fakat şunu da unutma : Şu dünyada hiç bir şey %100 değil hep bir sapma payı var . Kendi içinde düşünmelisin ...

kendi içimde düşüne düşüne bi hal oldum zaten bilmiyorum öyle bi hal içindeyim ki anlatamam bi bakıyorsunuz çok iyi herşey mükemmel bi bakıyorsunuz en ufak bişeyden tartışma çıkmış . yanyanayken bi kavgamız yok iyiyiz hoşuz ama yan yana olmadığımız da sorunlarımız oluyo

kendi içimde düşüne düşüne bi hal oldum zaten bilmiyorum öyle bi hal içindeyim ki anlatamam bi bakıyorsunuz çok iyi herşey mükemmel bi bakıyorsunuz en ufak bişeyden tartışma çıkmış . yanyanayken bi kavgamız yok iyiyiz hoşuz ama yan yana olmadığımız da sorunlarımız oluyo

Nişan zaten tanıma sürecidir. Bir nevi evlilik provasi. Eğer olmuyorsa anlaşamıyorsanız evlendiğinizde de anlaşamazsınız. Zaten evlilik çok daha zor.

3 4 yılım geçti kolay olmuyo bilmiyorum ya pişman olursam ya bndede suç varsa düşünceler beni yedi bitirdi

Nisanlidan ayrılmayı niye kafanızda bu kadar buyutuyorsunuz ki?Hiçbir resmiyeti olmayan bir durum,sadece bir yüzük..anlaşmazlık olduğunda,vazgectiginizde takıldığı gibi çıkar da..
Zararın neresinden dönersen kardır. Mutlu değilseniz ayrilin geç olmadan.

mevzu yüzügü takıp çıkarmak degil yani yüzügü çıkarmak kolay sorun benim her zaman yanımda oldu destek oldu bilmiyorum

Back
X