kararsizliklar icinde bogulmak uzereyim:(

suskun89

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
430
39
36
Oncellikle herkese koccamann bir merhaba kizlar

Lafi cok Uzatmadan hhemen konuma gecmek.istiyorum

6ay once biriyle tanistim kizlar ayni yerdeyiz hatta ayni bahcenin icinde farkli apartmanlardayiz beni faceden eklemis ama eklemdim virus falan.filan dedi biz bi sekilde sohbete basladik 6aydir da zaman.zman arkdas gibi zaman zaman sevgili gibi konusuyoruz bi kere bulustuk Sadece.ben biraz cekingen biraz höt hot bi yapim var.herneyse artik ben boyle gitmesinden cok sikildim.cevre baskisi basta annem artik evlen ne.zman evlencen kismetlerini geri ceviriyosun falan beynimin etini yemeye basladilar.goruculeri istemiyorum bu cocuklada gorustugumu anneme soylemedim cunku daha ciddi.bisey yok ortada.

Ben artik napsam nasil etsem cocukla acik konussammi beni istemeye gelenler var biz seninle boyle.ne.olcaz desem mi bana bi akil verin ben bu konularda cok.odun bi insanim yardim edin lutfen:KK43:

eniştemiz kaç yaşında ne iş yapar huyu nasıl :))

Ayni yaslardayiz cnm 26 ,asker kendisi,huyu suyu ,tipi iyi ama iste bendemi kaynakli ondan mi kaynakli bi acik olamadik,boyle nereye kadar devam,biz bikez daha konusmustuk ben ciddi Iliski istiyorum omurluk olsun istiyorum ,bu yastan sonra gonul eglendircek halim.yok bunu bil demisti

Tabiki evliligi konusmayacamm ama adinin konmasini istiyorum artik ,benle ilerisi icin ne dusunuyo,ben bu cocukla gorusuyorum.diye isteyeeri geri gonderiyorum,zaman kaybi olmasindankorkuyorum

Yani ne diyebilirim ne soylemeliyimde bi adim artik fazlasini atalim

Bazen sevgili bazen arkadas gibi konustugunuz birine...

'Beni istemeye gelenler var' denmez elbette, ortada bir iliski yokken erkekleri iter bu laflar.

Siz ondan evvel kendi hislerinizden emin olun.

Ailenizden evlilik baskisi var diye mi konusmaya basladiniz bu cocukla?

Yoksa 'Ondan baskasiyla evlilik dusunemem' diyor musunuz?

"Zaman kaybi olmasindan korkuyorum, bununla konusuyorum diye gelenleri gonderiyorum' demeniz...

'Ciddi bir iliskim olsun da kim olursa olsun' diye dusundugunuzu hissettiriyor.

Ve madem boyle dusunuyorsunuz ayni bahcede farkli evlerde oturdugunuz...

Alti ayda sadece bir kez 'ciddi ve omurluk bir iliski istiyorum' diyen ama hala arkadas oldugunuz biriyle...

Sahiden vakit kaybediyor olabilirsiniz. :KK14:

Bazen sevgili bazen arkadas gibi konustugunuz birine...

'Beni istemeye gelenler var' denmez elbette, ortada bir iliski yokken erkekleri iter bu laflar.

Siz ondan evvel kendi hislerinizden emin olun.

Ailenizden evlilik baskisi var diye mi konusmaya basladiniz bu cocukla?

Yoksa 'Ondan baskasiyla evlilik dusunemem' diyor musunuz?

"Zaman kaybi olmasindan korkuyorum, bununla konusuyorum diye gelenleri gonderiyorum' demeniz...

'Ciddi bir iliskim olsun da kim olursa olsun' diye dusundugunuzu hissettiriyor.

Ve madem boyle dusunuyorsunuz ayni bahcede farkli evlerde oturdugunuz...

Alti ayda sadece bir kez 'ciddi ve omurluk bir iliski istiyorum' diyen ama hala arkadas oldugunuz biriyle...

Sahiden vakit kaybediyor olabilirsiniz. :KK14:

Ben bu Cocuktan hoslandim ciddi anlamda ,ama ben duygularimi belli edemem hep karsi taraftan beerim o adimi atsin o acik olsun,cogu kez bulusma teklifi ima etti ama acik olmayinca bende orali olmadim.cevremdeki.arkadslarim yeteri kadar cesaret vermedigimi soyluyor zman zman ElElimde olmadan ters davranabiliyorum,

Ne oldugumuz belli degil ,sabahlari Gunaydin.msj atar ,hergun gorusuyoruz anlasiyoruz ama daha otesi yok ,niyetinin.gercekten ciddi.olup olmadigini merak ediyorum,ben bunlarla ugrasirken herseyden habersiz annem baska isteisteyenleri geri cevirdigim Icin kiziyor .ben artik bu cocuktan emin olmak istiyorum konusuyoruz ediyoruz ama nie nicin bunu.sorguluyorum

Bencede İlk adımı erkeklerin atması çok önemlidir bu gibi durumlarda ,Fakat çoçuk zaten ilk adımı atmış görüşmek isteyerek ve süreklide imalarda bulunmuş görüşelim diye Hoppa Şimdi sıra sende evde canının sıkıldıgını , biraz hava almanın sana iyi gelicegini ima ederek eee birazda aklını kullanarak onun seni dışarıya çıkarmasını saglayabilirsin...Çünkü sürekli iletişim halindesiniz..!Merak etme en fazla 3. görüşmeden sonra en utangacından,çekingecine kadar olan erkek milleti mutlaka açılır :KK74: aklını kullan cancagızım :oops::KK69::KK60:

höt hötüm diyorsun.ben de öyleyim.ilk iş hötlüğünü birazcık törpüle,sana yaklaşmaya korkuyor olabilir.sonra bir sonraki buluşma için zemin hazırla ve lütfen çok hoş giyin ve kibar ol.varsa niyeti zaten o hoşluk karşısında dayanamaz varsa niyeti açılır.

Bencede İlk adımı erkeklerin atması çok önemlidir bu gibi durumlarda ,Fakat çoçuk zaten ilk adımı atmış görüşmek isteyerek ve süreklide imalarda bulunmuş görüşelim diye Hoppa Şimdi sıra sende evde canının sıkıldıgını , biraz hava almanın sana iyi gelicegini ima ederek eee birazda aklını kullanarak onun seni dışarıya çıkarmasını saglayabilirsin...Çünkü sürekli iletişim halindesiniz..!Merak etme en fazla 3. görüşmeden sonra en utangacından,çekingecine kadar olan erkek milleti mutlaka açılır :KK74: aklını kullan cancagızım :oops::KK69::KK60:

Canim benim tavsiyeni mutlaka dikkaete alacam.birde ben nekadar yakın davranirsam o da bana o kadar yakin davraniyor.bigun ben yanlislikla arkdasima aatacagim msji buna attim,kuzumlu bitanemli seklinde bi msjdi.durumuda anlattim yanliijla oldugunu falan ben artij anlamam ilk sen dedin bitanem diye bundan sonra bende derim dedi,sanki firsat kolluyomus gibi o gunden sonra da kuzumlu bitanemli hitap etmeye basladi oncesinde komsu falan diye hitap ediyoduk.bende salak dedim ki cocuga bunlar icin erken daha acele ediyosun dedim ama kendimcede hakliydim adi konmamis bi iliski yasiyoruz ,boyleyken bitanem.falan demesi sacma.geldi,sonra kuzum demeye basladi bende kuzucuk flan o sekilde muhabetimiz.devam ediyo,adimi bbenden bekliyor bende bunu kendime.yakistirmiyorum o erkek ciddiyse o acik olsun net.olsun istiyorum.ama simdi.sizin yorumlarinizi okuyunca

Msj eksik kaldi netim Gitti#(

Sizin yorumlarinizdan sonra bikere daha düşündüm ewt hem artik ciddi bisy olsun istiyorum hemde mesafeli oluyorum cocuk adim Atmaya yanasiyor ben.kaciriyorum,elimde olmadan.daha dikkatli olmaliyim sanirim ama kendimden de ödün vermeden biraz daha.denerim baktim acilmiyo bitiririm

laf arasıda duyur isteme mevzusunu ne tepki vercek

olmassa
acıl acık konuscan

Oncellikle herkese koccamann bir merhaba kizlar

Lafi cok Uzatmadan hhemen konuma gecmek.istiyorum

6ay once biriyle tanistim kizlar ayni yerdeyiz hatta ayni bahcenin icinde farkli apartmanlardayiz beni faceden eklemis ama eklemdim virus falan.filan dedi biz bi sekilde sohbete basladik 6aydir da zaman.zman arkdas gibi zaman zaman sevgili gibi konusuyoruz bi kere bulustuk Sadece.ben biraz cekingen biraz höt hot bi yapim var.herneyse artik ben boyle gitmesinden cok sikildim.cevre baskisi basta annem artik evlen ne.zman evlencen kismetlerini geri ceviriyosun falan beynimin etini yemeye basladilar.goruculeri istemiyorum bu cocuklada gorustugumu anneme soylemedim cunku daha ciddi.bisey yok ortada.

Ben artik napsam nasil etsem cocukla acik konussammi beni istemeye gelenler var biz seninle boyle.ne.olcaz desem mi bana bi akil verin ben bu konularda cok.odun bi insanim yardim edin lutfen:KK43:

Yaslariniz kac canim?

Eminim ki senin daha samimi ona sıcak davranmanı kolluyordur.Bu sayede açılması yada teklifte bulunması daha rahat olacaktır.Erkekler biz bayanların onlara hitap şeklinden konuşma tarzımızdan bile bizi ölçüp biçiyorlar bu yüzden kuzum,birtanem,cancan demende bir sakınca yoktur...Sana şu kadar söyleyeyim sana karşı birşey hissetmeyen adam mesajlarına bile cevap vermez bu kadar basit ' ne ugrasıcam der , yoluna bakar ' :KK19:Ben bi ışık gördüm anlattıklarına dair ama daha samimi davran,ona bir adımda sen at mesela ; İnternette çok eglenceli videolar var whatshaptan yada faceden gönderip izlemenisi gülmesini saglayabilirsin...Bu senin onunla ilgilendigini , deger verdigini gösterir :KK55: Aklına geleni söyle , yap,ilgi alanlarını onunlada paylaş :) Sonuçta kaybedecek bir şey yok,ama kazanabilirsin :KK30::KK53:

Ayni.yaslardayiz cnm.26

Laf arasinda ne diyebilirim nasil.konuyu.acabilirim ki

Yanlis.dusunur mu kafam cok karisik benim.gercekten

Aranda bir ilişki bazında birşey yok sakınnnn !!! İstemeye gelecekler falan fistan yapma :KK20: Gitsin görücüsüyle evlensin ,takılsın der alimallah !:KK43: Canım kaybedecek birşeyin yok sıcakkanlı ol,samimi davran,Görüşme imalarını sende yap ne bi,lim anlaşma durumunuza baglı :) ama işe yarayacak bence :KK50:

Eminim ki senin daha samimi ona sıcak davranmanı kolluyordur.Bu sayede açılması yada teklifte bulunması daha rahat olacaktır.Erkekler biz bayanların onlara hitap şeklinden konuşma tarzımızdan bile bizi ölçüp biçiyorlar bu yüzden kuzum,birtanem,cancan demende bir sakınca yoktur...Sana şu kadar söyleyeyim sana karşı birşey hissetmeyen adam mesajlarına bile cevap vermez bu kadar basit ' ne ugrasıcam der , yoluna bakar ' :KK19:Ben bi ışık gördüm anlattıklarına dair ama daha samimi davran,ona bir adımda sen at mesela ; İnternette çok eglenceli videolar var whatshaptan yada faceden gönderip izlemenisi gülmesini saglayabilirsin...Bu senin onunla ilgilendigini , deger verdigini gösterir :KK55: Aklına geleni söyle , yap,ilgi alanlarını onunlada paylaş :) Sonuçta kaybedecek bir şey yok,ama kazanabilirsin :KK30::KK53:
Ayy cnmm benim yaa gercekten harikasin sen ben gercekten odunum hic aklima gelmez boyle seyler

Ben ustuste bile ikinci mesaji Yazamam cevap gelmeyince boyle tarzda bi.insanimdir.

Laf arasindaki muhabetlerimizde benim cok zor biri oldugumuda soylemisti:)

Ama senin dediklerini mutlka dikkate alacam 14subata kadar hic gostermedigim gili gostercem ,14subattan sosonrada artik bi.adim atmasa konusup bitirip onume bakacam

Aranda bir ilişki bazında birşey yok sakınnnn !!! İstemeye gelecekler falan fistan yapma :KK20: Gitsin görücüsüyle evlensin ,takılsın der alimallah !:KK43: Canım kaybedecek birşeyin yok sıcakkanlı ol,samimi davran,Görüşme imalarını sende yap ne bi,lim anlaşma durumunuza baglı :) ama işe yarayacak bence :KK50:

Yani dusununce banada sacma geliyo sanji evlilik meraklisiymisim gibi hic ole demeyeyim en iyisi ,ben bu hafta yakin davranayim biraz,bide is saatleri cok.yogun iki gune bir nobetci ertesi gun aksama kadar uyuyo ,aksam o musait oluyo ben cikamiyorum falan derken rahat bi zman.dilimimiz olmuyo maalsef ,bide bueasi kucuk yer zaten sik gorusemeyiz laf olur soz olur ,onada dikkat etmek zorundayim :KK43:

X