Kararsızlıklarr içerisindeyimm.....

ezo2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
7
0
36
İstanbul
merhaba bayanlar ben bu siteye bugun uye oldum.. çok kötüydüm karar veremıyodumm kım nasıl bana yardım eder .. objektif bı sekılde kım bana fikir verebılır? sonra aklıma bırden google nasıl karar verebilirim gibi şeyler yazmak geldı yazdım ve kadınlar klubü cıktı . neden olmasın dedim ? sonra da üye oldum .. ve sizleri buldum . bana yardımcı olursanız çok sevinirim ...

beni çok ama çok seven bi cocuk var uzaktan akrabam olur . durumu çok ıyı hatta kendısı de çok iyi bi meslek sahibi. ben böyle çıkma , gezme işlerini pek sevmeyen biriyim. Hatta ne yalan söyliyim hayatımda kimseyle sevgili de olmadım zaten. neyse sonra bu kişiyi aşıkcasına sevmiyorum sadece biraz hoşlanma. ama onun beni ne kadar çok sevdiğini ben dahil herkes biliyo.. Benimle evlenmek bile istiyo . o 23 yasında ben dAHA 19 dayım . ve zaman istiyorum... benden ya evet ya da hayır bi cevap bekliyo . ama ben sadece bıraz zaman diyorum .. ve bunu anlamıyo kimse .. benden cevap istiyo. NE YAPABİLİRİM BİRİ BANA YARDIM ETSIN .. ! ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞŞEKKÜRLER . !

yaşınız daha çok küçük, özellikle senin canım.. bu yaşta evlenip ne yapacaksın, okul falan yok mu ?

seninde yasın ufak onunda evlilik icin...sen en iyisini ona seni tanıma fırsatı istiyorum de sevmeden asık olmadan evliligin olmayacagını anlat...birlikte zaman gecirin gezin birbirinizi tanıyın baska turlu olmaz zaten...

1-"Hayır" diyin!
2-Akraba evliliğine karşıyım.. Ne kadar uzaktan olursa olsun!
3-Küçücük yaşta sizi hiç kimsenin zorlamasına izin vermeyin!

yaşınız daha çok küçük, özellikle senin canım.. bu yaşta evlenip ne yapacaksın, okul falan yok mu ?

tabiki hemen evlenmicem .. beklermiş kac yıl ıstesem ama sadece kesin bişey istiyo evet desem benim istediğim zamana kadar beklermiş. ama ben evet demek istemiyorum . belki karşıma benim çok sevebılecegim baska bırılerı cıkar ve ben sonra nasıl derım baskasını sevıyorum dıye :S:S bu yüzden ne hayır dıyor ne de evet dıyorum .. sadece bıraz zaman dıyorum bakalım artık keyfi bilir. bi de kararsızlıgımın nedeni beni onun kadar seven birisini bulamazsam peki ?? ! bu yani

seninde yasın ufak onunda evlilik icin...sen en iyisini ona seni tanıma fırsatı istiyorum de sevmeden asık olmadan evliligin olmayacagını anlat...birlikte zaman gecirin gezin birbirinizi tanıyın baska turlu olmaz zaten...

:) ne güzel söyledinn de işte erkekler biraz dangalak olunca anlat anlat anlamıyo naparsın .. '! zaman geçirdikten sonra ben ona olmuyo dedıgım de kendımı kötü hissetmem mi peki ?? sonra bana beni kullandın .. vaktimi çaldın falan falan ...

1-"Hayır" diyin!
2-Akraba evliliğine karşıyım.. Ne kadar uzaktan olursa olsun!
3-Küçücük yaşta sizi hiç kimsenin zorlamasına izin vermeyin!

:) küçük yaşta evlenmem tabiki .. okuyorum zaten üniversite1. sınıf öğrencisiyim ben .. kımse zorlamıyo sadece ben kararsızım evet mi desem hayır mı ? pişman olmak ıstemıyorum ..!!

şimdi ona evet dersen zaten sahiplenir seni, bugün yarın baskısından sıkılıp evlenmek zorunda kalırsın yine.. dediğin gibi karşına daha kimler çıkacak, korkma sen kimse sevmez seni onun kadar diye.. bu yaşlarda insan fevri oluyo, gözü kara oluyo ani değişiyo duygular.. sen bu dalgalanmalara aldanma, okuluna, işine gücüne bak.. önce kendi ayaklarının üzerinde dur, sonra gündeme gelsin evlilik konuları..

:) dimi ama okulum bi bitsin mesleğimi elime bi alayım .. sonra istiyosa hala buyursun gelsin

QUOTE=blues13;17616400]aynen öyle canım, ona vereceğin en güzel cevap da bu zaten.. konuş kurtul [/QUOTE]

:) çok teşekkür ederimmmmm .. hepinizee tabi kii .. kesinlikle yardımcı oldunuz .. çok çok sağolun )

Güzelim kendini hic ama hic baski altina koyma lütfen,inan bana cok erken henüz evlenmen icin,lütfen hayatini hemen sorumluluk altina koyma,inan bana insan evlendiginde anliyor bekarligin kiymetini..

Ben 26 yasindayim ve 25 yasinda evlendim,bitanem kendini düsün lütfen,asik olmak güzel sevdigin erkekle ayni evde olmak ama hersey disaridan göründügü gibide degil.

Umarim hayirli kararlar verirsin.

Unutma-önce sen varsin,sonra baskalri geliyor,yanlis anlama,bencil ol demiyorum!!!

korktum bende şimdii

çok teşekkür ederimmm bilgin içinnnnnnnnnn ) değerlendireceğim

ikinizinde yaşı çok küçük.özellıkle erkeğin. herne kadar iyi bir meslek sahıbı olmuş olsa bıle bır erkek için 23 yaş çok kuçük.bir erkek için en az 28, bir bayan için ise 25 dıyorum.....:80::81:

çünkü düşünceler her sene degısıyor.erken evllık çoğu zaman hata getırır.biribrini tanıyamayan 2 çift, sonraları keşke bu yaşta evlenmeseydım dıyen çiftler, pişmanlıklar, ahhh şimdiki aklım olsaydı demeler....

Yaşınız çok küçük, bir insanı uzun zamandır tanıyor olsanız bile, onunla evlenmenin doğru olup olmayacağını kestirebilmek için çok küçük. Hattâ bu lafları edebilmek için de çok küçük, ne güzel üniversiteye gidiyormuşsunuz, önce okuyup kendi ayaklarınız üzerinde durun, sonra istediğiniz adamla evlenin. Erkeklerin köküne kıran girmedi yani, "bi tane yedek bulunsun" diye bir düşünce içine girmeyin.

İstediği kadar iş sahibi olmuş olsun, onun yaşı da küçük. Evlenmenin ne anlama geldiğini bilseydi doğru düzgün tanımadığı bir insana "evet" dedirtmeye çalışmazdı, ve bunun için iki ayağınızı bir pabuça sokmaya çalışmazdı...

Sevgililik kavramına sıcak bakmıyor olabilirsiniz, ama en azından okul hayatınızda, iş hayatınızda bir sürü erkek tanıyacaksınız, o zaman düşünürsünüz bunları. Şu yaşınızda "biri beni çok seviyor" diye onun peşinden koşmak akıl kârı değil.

Ayrıca akraba evliliği de doğru bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…