- 17 Ağustos 2018
- 84
- 18
- 18
- Konu Sahibi Kelebeketkisiii
arkadaşlar merhaba ben 24 yasındayım. Üniversitede yıllarında tanıstıgım 3,5 senelik iliskim olmuştu ve terkedilmiştim önceki konularımda bahsetmiştim. Kendisi aşırı pişman bi şekilde geri döndü hemen evlenmek istiyor kendisinin hic kötü alıskanlıgı yok avukat. O terketmesi dısında hicbi yanlıs hareketi olmadı ve ben kendisine aşıktım yani öyle sanıyordum. 2 ay ayrı kaldık ben o sırada asla artık kimseyi istemiyorum derken karsıma biri çıktı basta istemeyerek arkadaslarım zoruyla tanıstım ve sonradan kendisini cok sevdim kendisi lise mezunu her gün alkol kullanan sigara kullanan geçmişi hiç temiz olmayan ancak düzeldim diyen biri ve çapkın gelin görün ki ben bu cocuga aşık oldum.. resmen o ilişkim aklımdan uçtu gitti neyse sonra bununla yürümedi hatta kendi istemedi beni üzüldüm kabul ettim sonrasında işte eski sevgilim döndü ağladı her gün evimin önüne geldi iste hemen aileler tanıssın evlenelim seni çok mutlu edicem diyor artık kendisinden şüphem yok kafa olarak uyusuyoruz esprili biri seviyorum da ama aşık degilim napsam bilmiyorum sizce mantık mı aşk mı yani ben bunu istemezsem ya karşıma düzgün biri çıkmazsa pişman olur muyum sevgi yeter mi her sey aşk mı sizce?