Kararsızlıktan ölmek üzereyim yardımmm

Kelebeketkisiii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
84
18
18
arkadaşlar merhaba ben 24 yasındayım. Üniversitede yıllarında tanıstıgım 3,5 senelik iliskim olmuştu ve terkedilmiştim önceki konularımda bahsetmiştim. Kendisi aşırı pişman bi şekilde geri döndü hemen evlenmek istiyor kendisinin hic kötü alıskanlıgı yok avukat. O terketmesi dısında hicbi yanlıs hareketi olmadı ve ben kendisine aşıktım yani öyle sanıyordum. 2 ay ayrı kaldık ben o sırada asla artık kimseyi istemiyorum derken karsıma biri çıktı basta istemeyerek arkadaslarım zoruyla tanıstım ve sonradan kendisini cok sevdim kendisi lise mezunu her gün alkol kullanan sigara kullanan geçmişi hiç temiz olmayan ancak düzeldim diyen biri ve çapkın gelin görün ki ben bu cocuga aşık oldum.. resmen o ilişkim aklımdan uçtu gitti neyse sonra bununla yürümedi hatta kendi istemedi beni üzüldüm kabul ettim sonrasında işte eski sevgilim döndü ağladı her gün evimin önüne geldi iste hemen aileler tanıssın evlenelim seni çok mutlu edicem diyor artık kendisinden şüphem yok kafa olarak uyusuyoruz esprili biri seviyorum da ama aşık degilim napsam bilmiyorum sizce mantık mı aşk mı yani ben bunu istemezsem ya karşıma düzgün biri çıkmazsa pişman olur muyum sevgi yeter mi her sey aşk mı sizce?

Evlenince aşk kalmıyor ki hatta sevgiliykende belirli bi süre sonra sevgiye alıskanlıga dönüyor
Macera aramayın kendinize alkolikten uzak durun
Avukatı sevdiginizd inanıyorsanız devam edin derim

İkisine de şans verme derim.
Biri zaten alkolik.
Diğeri çok sevse zamanında terketmezdi, kimbilir ne haltlar yedi de kıymetini anladı.
24 yaşındasın hayatta kalmış son 2 erkek arasında seçim yapıyormuş gibi davranma lütfen.
Yeni, alkolik olmayan ve fevri kararlar vermeyen biri ile mutlu olacağın günü bekle.

Heyecan duymuşsun buda kafanı karistirmis ama heyecanda askta biromur boyu surmez. Onemli olan anlasmak. Bence eski sevgilini secmen daha mantkli.sonucta birşeyler paylasmssn ve sana yanlisi olmamis....diğer çocuk kotu alışkanlıklarımı bıraktım desede ilerisi belli olmaz. Ondan uzak dur bnce

Bana kalırsa ikisini de seçme derim.
Ama sana göre dünyada sadece bu ikisi kalmış sevgili olacak?!
O halde avukat beyi seç

Hee rahat batiyo ..neguzel seni seven uyumlu eski sevgilin gelmis evlilik teklif ediyo sende sacmasapan alkolik capkin biadama asikim diyorsun.kadin dovenler kadin katilleri hep bu alkoliklerden cikiyor git onun pesindende 2yil sonra birgozun mor cocugunla baba evine donersincnm

Aşk gider sevgi baki kalır şans verin bence zaten sevmiyor,istemiyorsanız ilerlemez,

Alkolik olani aklindan cikart bi kere.
Avukat beye sans verebilirsin ama durup dururken niye terketti seni,?
Baska biri yuzunden terkettiyse bosver gitsin.

Alkolik olanı hiç düşünme bile.
Aslında ikisini de boşver. Avukat olan da onca zaman sonra niye pat diye çıktı geldi. Hemen evlenelim muhabbetine girdi. Bu kısımlar düşündürücü. Niyeyse altında bi şey var diye şüphe ettim.
Eğer istiyorsan bir şans ver avukata. Ama aileler tanışsın, söz falan filan sakın. Bi bak bakalım nasıl devam edecek.

sen aşık olma bence. aşık olduğun insan ikinci kişi yani pekte normal değilmiş ve ona rağmen aşık olmuşsun. sen bu tarz durumlarda mantığı seç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…