mrb arkadaşlar.Burun emlıyatı konusunda o kadar konu açtımkı.Genede tam net bır cevap Alamadım.Doktor seçiminde bir türlü karar veremıyorum.Emınımkı bu Konuda Tek değilim.Çoğu kişi var bu forumda Doktor konusunda karar veremeyen ve hala endişeleri olan.Burdan amelıyat olmuş arkadaslara seslenıorum.Resimli olarak görürsek emınımkı içimiz daha rahat bır şekılde karar verıcez.Evet buna benzer bı konu daha açılmışdı fakat konu amacından sapmş.Sadece bı kaç arkadas resımlerını koymş onun harıcınde farklı farklı konuşmalar olmuş.Neyse daha fazla uzun yazıp sıkıcı hale getırmeyım :sm_confused: Simdi sizden tek bır rıcam var eğer burada resımlerını paylaşmak ısteyenler varsa Örnegın ; Öncesi ve Sonrası Resmlerini ekleyıp sonra , Su doktora , Su Fiyata Su Hastanede , Kapalı yada açık teknıkle oldugunu yazarsa gercekden o kadar faydalı olurkı bu konudan herkes yararlanıp daha saglıklı kararlar verebılır.Resimlerini koymak ıstemeyenler sadece burunlarından ıtıbaren kesıp koyarlarsa ınanın o da çok faydalı olur.Ben burada hem kendıme hemde benım gıbı kararsız arkadaşlara daha saglıklı karar veremelerı için sizden rıca edıyorum. :enbuyukkk:
mystery86 canım barış bey genelde açık teknikle yapıyor?sanırım senin burnun fazla sorunlu değildi(öyle mi?)
geçmiş olsun!umarım mutlu edici bi sonuç yaşarsın!
saolun kızlar ya böle anlatarak heycanımıda gıderıosunuz pztsı amelıyata gırıyorum dualarınızı esirgemeyen benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?