Karasızım.Yardımcı olur musunuz?

firuze06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
20
0
86
Ankara
size bi ara bahsetmiştim hoşlandıgım kişiden gecen hafta bulusacaktık ama işi cıktı msj cekmiş buluşamadık 2 gün önce aradı işte bulusmayı bende cok istiyodum gibisnden ama gelemdm diye hastaymsta bana izin günlerini ayrlayalm bulusalm dedi benm onu aramamı bekliyo bende kararszm sizce araymmı

bence onun aramasını bekle canım.gerçekten istiosa eğer müsait olduğu zman arayıp ayarlamak ister

Senden haber bekliyorsa tabiiki de ara,onu istemediğini düşünüp kendini geri çekebilir sonra..

Canım bence aramalısın.Sonuçta izin günlerini bilmediği için sana görüşelim diyemez.
Bence kalbinin sesini dinlemelisin.
Ki kızın ilk adımı atmasını pek onaylamasamda senin durumda değişir.

şekerim adam zaten sana ayarlaalım edelım şu bu demiş
sende musaıt gununu solersın sanada uyarsa gorusebılırız dersın
gerısını o halleder , her zaman naz yapılmamalı, kapıyı acık bırak o kendısı gırsın
ama kapıyı acık bırakmalısın

bu işler karışık işler şimdi buluşmaya karar vermişsiniz ve bilişmaya gelmemiş bir önceki yazdığın şeyleri düşününce ve arkadaşında olarak ben bu olayı yalnış görüyorum buluşmak isteyin hastada olsa gelir çevirim felan var diye söylemiş işi nedense buluşacağınız güne denk geliyor hemde buluşacağınız yer onun gevinden yürüyerek 10 dk bile almaz mazaret uydurmak istedikten sonra ben sana alasını bulurum ben olsam aramam kendimi geri plana çekerim beni adam akıllı 3 kere aramadığı taktirde beni önemsediğini gösteren bişey yapmadığı taktirde onay puanı alamazdı yinede kendi kararın ister ara ister arama

bu erkekler ilk başlarda kaçan kovalanır tekniğini iyi oynarlar tabi tongaya düşürsen kovalarsın yok düşmessen bakarki böyle dravranınca olmuyo bu sefer tekniği değiştirir kovalar ve kovalarsada aşık olur hoşlanan insan hem 3kez değil 10 kezde arar senin kırgın olduğunu hissettirmen lazım hissettirmişsin ilk aramaylada tviz vermemişsin soğuk konuşmuşsun bundan sonra seni 3 kez değil 10 kez aramalı nedenmi sen kırgınsın ve affettirmesi gerek bukadar uğraş vermiyorsa açıkçası gözümde düşer

bu işler karışık işler şimdi buluşmaya karar vermişsiniz ve bilişmaya gelmemiş bir önceki yazdığın şeyleri düşününce ve arkadaşında olarak ben bu olayı yalnış görüyorum buluşmak isteyin hastada olsa gelir çevirim felan var diye söylemiş işi nedense buluşacağınız güne denk geliyor hemde buluşacağınız yer onun gevinden yürüyerek 10 dk bile almaz mazaret uydurmak istedikten sonra ben sana alasını bulurum ben olsam aramam kendimi geri plana çekerim beni adam akıllı 3 kere aramadığı taktirde beni önemsediğini gösteren bişey yapmadığı taktirde onay puanı alamazdı yinede kendi kararın ister ara ister arama

Ne kadar paranoyakça bir düşünce bu..Hasta bile olsa gelmesi lazım öyle mi,hasta hasta olan buluşmadan ne o keyif alırdı ne de bu bayan,üstelik henüz tanışma aşamasındalar...İlişkiye mi başlanıyor,savaşa hazırlık mı yapılıyor anlamadım ki ? Kaçan kovalanır taktiği çocukların işi,adam akıllı ilişkilerde taktiğe ihtiyaç duyulmaz çünkü paylaşım vardır öne çıkan egolar yerine...Kız denemeden adamın niyetini bilemez,herkese böyle ön yargıyla yaklaşmak insanı mutsuz kılar..

karşındakini saymazsan gerekli değeri vermezsen, karşındakide seni saymaz gerekli değeri vermez. Saçma sapan onun armasını beklersen yada kendince soğuk davranırsan karşındaki seni bencil ve düşüncesiz biri olarak görür, ve böyle bir ortamda da bir ilişki başlamaz.

Ama bence bu tip başlık açmak buradaki insanların fikirlerini almak oldukça yanlış. Senin bir kişiliğin yokmu? Neyi nasıl yapacağını bilmiyormusun? Kendi verdiğin kararların iyi kötü sonuçlarına katlanıp bir deneyim kazanmadıkça hep başkasına ne yapsam diye sorarsın. Ve burda çıkan sonuca göre davranmak senin yapmacık bir insan olduğun sonucunu çıkaracak. Bunu sadece senin için değil bu tip başlık açan herkes için söylüyorum isteyen üstüne alınabilir :1closedeyes: İnsanlara kendimizi olduğumuz gibi kabul ettirmezsek bizleri öyle beğenmezlerse, başkasının şöyle yap böyle yaplarıyla yaşarsdak her ne kadar herşey iyi gitse bir noktadan sonra herşey açığa çıkar ve sonuç mutsuzluk olur.

Umarım yazdıklarımı olumlu algılarsın. Herşey uzun vadede mutluluk için. :asigim:

tabiki kendi kişiligim var sadece dertleşmek istedim baska bi gözle bakılmasını istedim bu kadar
yorum almak istedim tabikide sonmunda kendi düşndügüm sekilde davranıcam

karşındakini saymazsan gerekli değeri vermezsen, karşındakide seni saymaz gerekli değeri vermez. Saçma sapan onun armasını beklersen yada kendince soğuk davranırsan karşındaki seni bencil ve düşüncesiz biri olarak görür, ve böyle bir ortamda da bir ilişki başlamaz.

Ama bence bu tip başlık açmak buradaki insanların fikirlerini almak oldukça yanlış. Senin bir kişiliğin yokmu? Neyi nasıl yapacağını bilmiyormusun? Kendi verdiğin kararların iyi kötü sonuçlarına katlanıp bir deneyim kazanmadıkça hep başkasına ne yapsam diye sorarsın. Ve burda çıkan sonuca göre davranmak senin yapmacık bir insan olduğun sonucunu çıkaracak. Bunu sadece senin için değil bu tip başlık açan herkes için söylüyorum isteyen üstüne alınabilir :1closedeyes: İnsanlara kendimizi olduğumuz gibi kabul ettirmezsek bizleri öyle beğenmezlerse, başkasının şöyle yap böyle yaplarıyla yaşarsdak her ne kadar herşey iyi gitse bir noktadan sonra herşey açığa çıkar ve sonuç mutsuzluk olur.

Umarım yazdıklarımı olumlu algılarsın. Herşey uzun vadede mutluluk için. :asigim:

yanlis yapmaktansa tecrubelerden yararlanmak herzaman iyidir bence
amerikayi yeniden kesfetmeye gerek yok
arkadas kararsiz kalmis, belli ki erkekler konusunda tecrubesi cok degil, o yuzden yardim istemis, bu site zaten gorus alisverisi yapmak, yardimci olmak icin var
kendi fikrin yok mu niye soruyorsun demen abes kacti biraz

Back
X