Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım merhaba epey olmuş konuyu açalı ama merak ettim görünce ben de Karataş hastanesine gidiyorum kontrollerim için sen yaptın mı orda doğum memnun kaldın mı ne kadar ödedin?
Canım merhaba epey olmuş konuyu açalı ama merak ettim görünce ben de Karataş hastanesine gidiyorum kontrollerim için sen yaptın mı orda doğum memnun kaldın mı ne kadar ödedin?
Canım hastaneye gittiğim de sordum hatta emin olayım diye çağrı merkezini arayıp tekrar sordum 1900 dediler fiyat için. Sezaryen normal ikisi de aynıymış.Kuaför fotograf ve kapı süslemesi de dahil bu fiyata dediler:) nasip olursa Haziran da olucak benim doğum o zamana kadar bi değişiklik olmazsa inşallah şuan için böyleymiş fiyat. Senim ne zaman doğum?
Canım benimde Haziran'da ama iki hafta erken olabilir dedi doktorum ilki sezeryan diye doktorum Ahmet kilyar muayahanesi ne gidiyorum dogumuda ilk cocugumdaki gibi orda yapicam ben memnun kalmıştım karatastan
Canım benimde Haziran'da ama iki hafta erken olabilir dedi doktorum ilki sezeryan diye doktorum Ahmet kilyar muayahanesi ne gidiyorum dogumuda ilk cocugumdaki gibi orda yapicam ben memnun kalmıştım karatastan
Aynı zamanlarda yapıcaz o zaman dogum canım hayırlısı olsun inşallah şimdiden. Bende kontrollere Evrim hanıma gidiyorum. benim ilk olucak baya stresliyim