- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Patates Yök diyette amaCanım bugün başladım. Çok sağol sabah kahvaltım: sabah 6.30da 2 haşlanmış yumurta, 10 tane yeşil zeytin, 1 bardak süt, peynir
Öğle: 12. 00-13.00 arası 1 haşlanmış yumurta, tereyağ, yeşil zeytin, peynir
Akşam: 18.00-19.00 Patates fırında, bulgur pilavı, yoğurt. Yediklerim bunlar gün içinde şekersiz çay, Türk kahvesi 1,5 lt. Şu içtim (çalışıyorum).
Ben de yapmadım bu gün yapamam da artık çok geç oldu.Bu ne biçim sanş bendeki kızı uyutur spora giderim diyordum sanırım o beni uyutacak
Bekle günün gelene kadar olmazsa gidersin. Nasılsa gebelik kesin yok diyorsun.dr a mı gitsem acaba yaa karnımı da çok şiş hissediyorum2 ay da ne güzel düzenli geldi.strese girdim yaa
Canım bugün başladım. Çok sağol sabah kahvaltım: sabah 6.30da 2 haşlanmış yumurta, 10 tane yeşil zeytin, 1 bardak süt, peynir
Öğle: 12. 00-13.00 arası 1 haşlanmış yumurta, tereyağ, yeşil zeytin, peynir
Akşam: 18.00-19.00 Patates fırında, bulgur pilavı, yoğurt. Yediklerim bunlar gün içinde şekersiz çay, Türk kahvesi 1,5 lt. Şu içtim (çalışıyorum).
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum dikkat edeceğim.Hoşgeldin canım. Sabaha kavrulmamış kabuklu kuru yemiş koy. Akşam da patates olmamış. Patates yasak
Çok teşekkür ederim canım bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum dikkat edeceğim.
Bende yemedim içim almıyor yumurta bugünlerde o yüzden bugün yemedim daha sonra hiç yİyemeyeceğim diyeBen bu gün yumurta yememiştim acıktım hemen. Ve şiddetli bir baş ağrısı var. Vücudum karbonhidrat ye diyor ama yok yemicem. Geçer inşallah
Yok ben koymuştum ocağı yakmayı unutmuşumBende yemedim içim almıyor yumurta bugünlerde o yüzden bugün yemedim daha sonra hiç yİyemeyeceğim diye
Akşam için sarımsaklı köfte, karnabahar, havuç, brokoli haşladım onu yoğurtlayacağım.
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun.Güzel menü
Karar vermek çok zor allah kolaylık versin.Akşama ne yapayı bilmiyorum
Havucu çiğ yesem olurmu.Köftede ekmek galeta unu yok değil mi. Bir de havucu haşlayınca çok yeme glisemik indeksi yükseliyordurkan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?