Hosbuldum cok tesekkur ederim.Kendimden bahsedeyim oncelikle vermek istedigim cok kilom yok. dogum sonrası kilolarimi vermek giysilerime tekrar girebilmek ve saglikli olmak istiyorum .Daha once de karatay beslenme şekliyle 7 kilo vermiştim.. 3,5 yıl kadar oldu şeker kullanmıyorum. Karatayin ilk 2 kitabini okudum. Kilom 61. 7-8 kilo kadar vermek istiyorum ...Hosgeldiniz.cok memnun oldum birlikteligimize.inanin dogru yoldasiniz.kendinizden bahsedin sizzi eklememi istrseniz ekleyebilirim
Afiyet olsun canim aksam 8 i gecmemeye calisÇok geç kahvaltı yaptığım için akşam yemeği yerine avokado sos yapıp üzerine pul biberli tereyağı döktüm yedim. İyi geldi
verdigin bilgiler icin tesekkurler.Hosbuldum cok tesekkur ederim.Kendimden bahsedeyim oncelikle vermek istedigim cok kilom yok. dogum sonrası kilolarimi vermek giysilerime tekrar girebilmek ve saglikli olmak istiyorum .Daha once de karatay beslenme şekliyle 7 kilo vermiştim.. 3,5 yıl kadar oldu şeker kullanmıyorum. Karatayin ilk 2 kitabini okudum. Kilom 61. 7-8 kilo kadar vermek istiyorum ...
Geçmiyorum kesinlikle :)Afiyet olsun canim aksam 8 i gecmemeye calis
Bence kiloya çok takılıyorsun. Bunu takıntı haline getirirsen vermen daha zor olur.Tartı gününe 1 gün kaldı... 71.9 bile görsem çok mutlu olacağım yeter ki o 71 i göreyim
Bence kiloya çok takılıyorsun. Bunu takıntı haline getirirsen vermen daha zor olur.
Evet aç kalmak yok. Bi ozet geçecek kadar da yüzeysel bir şey değil. Geçmiş sayfaları oku.hatta kitaplarını oku. Dukan ben de yaptım nasıl ölmedim çok şaştımKızlar bi özet geçin, ac kalmak yok dimi
Bu daha mi kolay, Dukan da habire et yiyorduk :) 73 kiloyim ah 55 ah 60 da yeterEvet aç kalmak yok. Bi ozet geçecek kadar da yüzeysel bir şey değil. Geçmiş sayfaları oku.hatta kitaplarını oku. Dukan ben de yaptım nasıl ölmedim çok şaştımbu daha sağlıklı emin ol.
HERKESİN BUNYESİNE BAGLİ.Bİ BAKARSİN AYDA 8 kilo verirsin bi bakarsin 2 kilo.spor yaparsan kilo kaybin daha da fazla olabilirBir ayda kaç kilo verilebilir bu diyetle ? Uygulayanlar yardımcı olabilir mi?
Spora başladım 66 kiloyum 6 kilo verebilir miyim acaba bu diyetleHERKESİN BUNYESİNE BAGLİ.Bİ BAKARSİN AYDA 8 kilo verirsin bi bakarsin 2 kilo.spor yaparsan kilo kaybin daha da fazla olabilir
Oku oku oku... Oooo sen bu üşengeçlikle zor kilo verirsin..Bu daha mi kolay, Dukan da habire et yiyorduk :) 73 kiloyim ah 55 ah 60 da yeter
Dukan diyeti cok farkli surekli protein yemekle geciyor ama sonucu cabuk aliyosun.vucudu oldukca yoruyosun resmen izdirap gibi bisey.karatay beslenmesi boyle degil.sonucu zamana yayiyorsun.saglikli besleniyorsun.ayriyetenvucudunda dinc kaliyor.Bu daha mi kolay, Dukan da habire et yiyorduk :) 73 kiloyim ah 55 ah 60 da yeter
Salonda mı yapıyorsunuz sporu evde mi?Spora başladım 66 kiloyum 6 kilo verebilir miyim acaba bu diyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?