Az yemek onemli degil.vucudun istemesede sabah kahvaltini yapmalisin.5km kosmus gibi calisiyor ilk 2saatte kahvalti yapilirsa.oyuzden metabolizmani yavaslatma cancagzimEvde biraz durumlar durumsuz. Hic spor filan yapasim gelmiyor ama zaten istah mistah olmuyor az yiyorum zaten.
tamam canımTesekkurler dikkat edicem bundan sonra
aleyküm selamSelammmm. Kahvaltımı yeni bitirdim. Çok tembelim son günlerde çok...
Benim kahvaltı klasik
2 yumurta- 1 çay bardağı ceviz - biraz peynir- 15 kadar zeytin- 1 bağ dereotu- bazen çay- bazen ıhlamur- bazen rezene içiyorum.
bebeğim her zaman sizinleyimOlsun. Sen olmasan usengecligimden arastirip da bulmam. sagoltuanairem
Evet 3 te yatıyorum 6 da kalkıyorum. 8 gibi tekrar uyuyorum 10 gibi kalkıyorum... Maalesef düzenim yok...aleyküm selam
kahvaltına bayıldım.
sabah erkenden kalkabiliyorsun.
senin bu saatte yarım ögün yapma zamanın olabilir.
Canim zor ama geçecek inşaalah. Bebiş biraz daha buyusun sen de rahat edersin. Sutunden gaz oluyorsa kimyon ye bol bolTabii bu şanslıysam. Bazen günlerce 1 saat uyumuyorum.
kaldı 2-3 ayın ne yapacaksın sabret..Evet 3 te yatıyorum 6 da kalkıyorum. 8 gibi tekrar uyuyorum 10 gibi kalkıyorum... Maalesef düzenim yok...
ya bazen ne kadarda dikkat te etsen çocuk huzursuz olabiliyor..içtiğim rezene anason kimyonun haddi hesabı yoktuCanim zor ama geçecek inşaalah. Bebiş biraz daha buyusun sen de rahat edersin. Sutunden gaz oluyorsa kimyon ye bol bol
Bebekten değil canım benim otizmli kızım var. Onun uyku problemi çok fazla. Bebeğin de gazı oluyor evet ama kızım daha çok yoruyor. Bu halimize de şükür. Rabbim yokluklarını göstermesin.Canim zor ama geçecek inşaalah. Bebiş biraz daha buyusun sen de rahat edersin. Sutunden gaz oluyorsa kimyon ye bol bol
7.5 yaşında canım.Benim de kucukten suphelendik ama otizm degil gelisimsel ve duygusal gerilikmis. Senin kiz kac yasinda
geçmiş olsun canım ..böyle özel bir durumunun olduğunu bilmiiyordum..özür diliyorum senden.çok mahçubum inan sana karşıBebekten değil canım benim otizmli kızım var. Onun uyku problemi çok fazla. Bebeğin de gazı oluyor evet ama kızım daha çok yoruyor. Bu halimize de şükür. Rabbim yokluklarını göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?