- 23 Nisan 2014
- 2.400
- 2.576
- 333
Sadece kahvaltida olacak doyana kadar tabiri abartmadan olacak tabi..aradaKan degerlerim iyi. Ben sekere hamur isine dayanamiyorum sorun yok ben yiyorum:) bir de yazmissiniz ya kahvaltida doyana kadar diger ogunlerde de mi boyle olacak
Yarim ogun yapabilirsin ilk zamanlarda alisabilmen acisindan.mesela yogurt ceviz yiyebilirsin oglen arasinda .. aradaki saat dilimi 4-5 saat olmali ogun aralarinda.leptin hormonumuzu aktif hale getirebilelim

q10 k2 hiç kullanmadım sadece omega3 kullandım. O sayfayı biliyorum aslında, ziyaretçi olarak okuyorum ama face kullanmıyorum. Neyse bakalım bu ay deneyeyim de iyi gelirse internetten falan alırım artık. Eşim isyan edecek bu Karatay baya pahalıya patlıyor. Ceviz olmuş 30 lira. 1 kilo ceviz 1 hafta gidiyor.
 q10 k2 hiç kullanmadım sadece omega3 kullandım. O sayfayı biliyorum aslında, ziyaretçi olarak okuyorum ama face kullanmıyorum. Neyse bakalım bu ay deneyeyim de iyi gelirse internetten falan alırım artık. Eşim isyan edecek bu Karatay baya pahalıya patlıyor. Ceviz olmuş 30 lira. 1 kilo ceviz 1 hafta gidiyor.  

size iyi geceler.
 size iyi geceler.