Gelinlik Modelleri Karbeyaz gelinlik???

MELANIM

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
98
0
316
37
Arkadaşlar ya kafam çok karıştı gelinlik arştırmasındayım izmirde oturuyorum ve kemeraltındaki gelinlikçilerden çoğuna girdim denedim ama ve modeline karar verdim saray moda eviyle anlaştık yarın provam var fakat diğer moda evlerinde karbeyaz alma die uyardılar karbeyaz fotoğraflarda mor yada mavi yansımalı çıkıyormuş ışıkta da öle gözüküyormuş kırık beyaz al dediler kafam karıştı yardım edebilirmisinz sizce öle mi oluyordur???

ya beyazın modası kalamdı yinede zevk meselesi kırık beyaz modeli gösteriyo canım bende öle düşünüyorum yani..çok beyaz ve özellikle satenli kumaş göstermiyo yansıma yapıo yani..içine sinerse kırık beyaz al bence..yinede sen bilirsin beyazı seviyorsan bişy diyemyz..

benim prenses model olucak yani altı sırf ışıltılı tülen olucak evet saten olanlarda yansıma oluyo gösterdiler ama tülde de kırık beyaz çok soluk durmaz mı ki?

benim prenses model olucak yani altı sırf ışıltılı tülen olucak evet saten olanlarda yansıma oluyo gösterdiler ama tülde de kırık beyaz çok soluk durmaz mı ki?

prenses modeli ise evt beyaz iyidir canım..tülde kırık beyaz düz güzel olmayablr..sade modellerdn sevensin beyaz olsun..

sağol canım provada terzileri yakınmış gidip kendi gözümle görürsem daha net karara veririm diye düşünüyorum

bence gelin dediğin beyaz olmalı bembeyaz. bende kar beyaz gelinlik düşünüyorum inş bakalım artık

Allah gönlündekini giymeyi nasip etsin canım wala kafam allak bullak ne yapcam bilmiyorum.Arkadaşlar beyaz gelinlik giyenler fotoğraflarını koyabilirler mi yada albüme koyduysanız görelim fikir olması açısından albümlerdeki gelinliklere baktım da fotoğrafta beyaz gözüküyo ama kırık beyaz da olabilir o yüzden sölerseniz sevinirim

Son düzenleme:
yardım etcek biri yok mu?? :(( evlenen arkadaşlar buraya fotoğrafını koyan gelinler lütfen yardım edin .

Gelinlik kumaşının kalitelisi ipekli olur genelde. Satenin, organzenin, taftanın iyisi ipek olanıdır. İpek veya ipekli kumaşların da rengi kreme kaçan bir renk olur, bembeyaz olmaz. Ünlü markaların butiklerinde hiç bembeyaz gelinlilk görmedim ben. Sadece tül gelinliklerde olabiliyor. onun dışındaki tüm kumaşlar kırık beyazdan da kırık oluyor...

Ben gelinlikte kar beyazdan yanayım kesinlikle saflığı masumiyeti gösterdiğini düşünüyorum. Özellikle prenses modellerde kar beyazı mükemmel duruyor

arkadaşlar dün star provasına gittim sadece üst bedenin ölçüsünü alıyo hemen 5 dakikalık bi iş alt için ölçü almıyolarmış prenses etek altı tül olucağı için onlar standart dedi bende kırık beyaz tülde krem rengi gibi durmaz mı dedim rengi karbeyaz olsun dedim bayan kırık beyaz da zaten beyaz gibi pek bi fark yok dedi öle sarımsı durmuyo canım dedi.

:S bende aynı tereddütteyimbenimkide prensesmodel ve esmer tenliyimkar beyazmıkırık beyazmıkarar veremiyorum çok zorya

banada gelinlikçim aynısını söylemişti prenses model sipariş verdik ama kırık beyaz benimkide..denediğim yerde karbeyaz da vardı ama gerçekten spotlardan bile belliydi hafif mavi gibiydi..sonuçta krem rengi değil kırık beyaz daha hoş görünüyor :)

Artık modası kalmadı. Ben krem yaptırıyorum gelinliğimi çok daha güzel durduğunu düşünüyorum.

Ben kırık beyaz ve inci beyazı (daha beyaz) iki gelinliği peşpeşe denedim, herkes neredeyse aynı anda ikincisi için "bunun rengi daha çok yakıştı" dedi :)) ama ben esmerim, o yüzden daha beyaz olan kendini daha güzel gösterdi sanırım. Beyaz tenli birine kırık beyaz daha hoş olabilir. Ben inci beyazını yaptıracağım, hiç tereddütüm yok.

Ben kar beyaz gelinliğin çok fazla göz yorduğunu düşünüyorum.O yüzden de kırık beyaz gelinlik yaptırıyorum.

Back
X