- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
- Konu Sahibi karbeyaz07
Merhaba arkadaşlar,kadınlar kulübüne yeni katıldım..Kendimi bildim bileli kiloluyum yıllarca doktor doktor gezdim hiçbir sağlık sorunum çıkmadı..Hastahane hastahane gezip doktorların elinde kobay oldum..Herkesin dediği aynıydı çok tatlısın yüzün çok güzel ama kilo vermek zorundasın..En son isyan ettim ve doktoru filan herşeyi bıraktım kendimle barışık şekilde herşeyi yiyerek yaşamaya devam ettim tabi bu esnada kiloları aldımda aldım..Takmıyordum hiç ta ki üniversiteye başlayana kadar..
İnsan büyüyüp aklı başına gelince anlıyor birşeyleri..Şimdi nişanlıyım arkadaşlarım çok seviyor çok başarılıyım her konuda ama kilo yüzünden binlerce sıkıntı çekiyorum.. boyum 1.75..doktor 70e inmen gerek dedi
Okadar büyüyorki gözümde yine kabuslar başladı..Spor yapmam yasak kilom aşırı olduğu için sadece yürüyüş yapma hakkım var..2yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm olacak...Kafam çok karışık sürekli bozulan diyetler..İnsanların lafları hepsinden bıktım..Ne yapmam gerek bilmiyorum :S İşte bu da fotografım 

Eklentiler
Son düzenleme: