Karbeyaz07'nin Diyet Günlüğü

karbeyaz07

instagram/askbuyukbedengiyer
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.253
191
163
36
Merhaba arkadaşlar,kadınlar kulübüne yeni katıldım..Kendimi bildim bileli kiloluyum yıllarca doktor doktor gezdim hiçbir sağlık sorunum çıkmadı..Hastahane hastahane gezip doktorların elinde kobay oldum..Herkesin dediği aynıydı çok tatlısın yüzün çok güzel ama kilo vermek zorundasın..En son isyan ettim ve doktoru filan herşeyi bıraktım kendimle barışık şekilde herşeyi yiyerek yaşamaya devam ettim tabi bu esnada kiloları aldımda aldım..Takmıyordum hiç ta ki üniversiteye başlayana kadar.. :( İnsan büyüyüp aklı başına gelince anlıyor birşeyleri..Şimdi nişanlıyım arkadaşlarım çok seviyor çok başarılıyım her konuda ama kilo yüzünden binlerce sıkıntı çekiyorum.. boyum 1.75..doktor 70e inmen gerek dedi :( Okadar büyüyorki gözümde yine kabuslar başladı..Spor yapmam yasak kilom aşırı olduğu için sadece yürüyüş yapma hakkım var..2yıl sonra mezuniyet balom ve ardından düğünüm olacak...Kafam çok karışık sürekli bozulan diyetler..İnsanların lafları hepsinden bıktım..Ne yapmam gerek bilmiyorum :S İşte bu da fotografım :(

Eklentiler

• $SDC10156.webp
    $SDC10156.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 230
Son düzenleme:
canim diger forumda dedigim gibi bir günde yediklerini yaz buraya ve eger ele$tirilere açiksan biz bir gözden geçirip hatalarini söyleyelim, eger sende diyet listelerine uyamiyorsan (benim gibi, çünkü ailemle ya$iyorum ve kendime sürekli ayri yemek yapmak istemiyorum) miktari azaltacaksin ilk çare bu, birde yürümek serbest olduguna göre yava$ yava$ yürümeye ba$lamalisin yani mesela 1 hafta 10dk yürüyorsan ertesi hafta 12dk yürüsen bile kâr

ilaç konusuna gelince, bence hiç kullanma, eger destek istiyorsan akupunkturu denemede fayda var ben denemedim ama i$tahi azaltiyormu$, tanidigim bir kiz var bebekliginden beri kiloluydu, $u anda 15 ya$indan 1 yil içinde tüm kilolarini akupunktur sayesinde verdi, kiz normal oldu ve çok ho$ görünüyor

Arkadaşım öncelikle umutsuz olma.Buişin en önemli kısmı kendine güven.gerçekten güzel bir yüzün var ama inan zayıfladığında o güzel yüzün daha da ortaya çıkacak artı özgüvenin katlanacak.Önce yediğin porsiyoları küçült.kendine daha küçük bir tabakla yemeklerini al.Abur cuburlardan uzak dur.En temel nokta bu.Haftada en az 4 gün yürü ki sen öğrencisin zaten hareketlisindir.Ya da nişanlınla bir dans kursuna git hem zayıfla hem eğlen.meyve sebze et yemeyide ihmal etme. 1 ayda farkı görüceksin.

banu ve leyaa sızee katılıyorummm...

tanyelıcım bende spor olarak sadece yuruyorum gunde 1 saate yakın haftada 4 5 gun.. ben mesela cok abur cubur yerdım hepsını cıakrtım hayatımdann, kızartma cok severdım yemıorumm yedıgımdede cok azz tadına bakıyorum bunuda hemen yapamadım tabıkısınde zamanla olucak bısey... diğer taraftada yazdım bende ılac kullanmanı tavsıye etmemm.. burda cok gusel kılo verenler oldu.. kendıne guvenn azmett gerısı gelıcektır canım..

Öncelikle söyleyenler çok doğru söylemişler çook tatlısın.Emin ol bu büyük bir nimet
Kilo vermenin en zor tarafı beklemektir.Yiyip içerken kilo vermeye çalışmazken günler çok çabuk geçer.Kilo vermeye karar verip diyet ve spor yapmaya başlayınca günler değil saatler geçmez sık sık aynanın karşısına geçer biran evvel zayıflamak istersin çoğu zamanda moralin bozulur.
Onun için diyet yaptığını,zayıflamaya çalıştığını unut.
Tavsiyem yakın bir- iki arkadaşına rica et seninle birlikte yürüyüp sana eşlik edip diyet listene uyman konusunda sana yardım etsinler.Birde son olarak psikolojik destek alman bu dönemi daha rahat atlatmanı sağlar

sabırlı olur diyetine uyarsan yanındada yürüyüşünü yaparsan 2 sene içinde istediğin gibi olursun ama başta sabretceksin zaten ilk ayı atlatınca herşey yoluna gircek sende bizlerle beraber kurtulcaksın :)

hepinize tşk ederim çok güzel şeyler yazmışsınız ama işte dedim ya iştah konusunda iştahımı kapatacak bana yemek düşündürmeyecek birşeylere ihtiyacım var kafam okadar doluki söylenenler yüzünden..helede kaynanam cadısı (!) :D beni bezdiriyor sürekli üzüyor sağolsun :( bende bir an önce zayıflamak istiyorum tabiki mucize beklemiyorum :S öğrenci olduğum için sabah kahvaltısı çok problem oluyor mecbur simite poaçaya talim ediyorum..öğlen ya fast food ya okulun yemekhanesi..okulun yemekhanesindede yağdan yemek görünmüyor okadar kötü yani :S akşamda ailemle olduum için evde ne pişerse onu yemek zorundayım hadi okuldan kısarım bişekilde bişeyler yaparım desem derste aklım sürekli açlığa gittiği için ders dinleyemiyorum :( en azından bunu hafifletecek bişey lazım bana :(

hepinize tşk ederim çok güzel şeyler yazmışsınız ama işte dedim ya iştah konusunda iştahımı kapatacak bana yemek düşündürmeyecek birşeylere ihtiyacım var kafam okadar doluki söylenenler yüzünden..helede kaynanam cadısı (!) :D beni bezdiriyor sürekli üzüyor sağolsun :( bende bir an önce zayıflamak istiyorum tabiki mucize beklemiyorum :S öğrenci olduğum için sabah kahvaltısı çok problem oluyor mecbur simite poaçaya talim ediyorum..öğlen ya fast food ya okulun yemekhanesi..okulun yemekhanesindede yağdan yemek görünmüyor okadar kötü yani :S akşamda ailemle olduum için evde ne pişerse onu yemek zorundayım hadi okuldan kısarım bişekilde bişeyler yaparım desem derste aklım sürekli açlığa gittiği için ders dinleyemiyorum :( en azından bunu hafifletecek bişey lazım bana :(

sabahları poğaça gevrek yerine evde peynirli kaşarlı tost yap bence okula giderken yanına meyve alabilirsin kuru kayısı incir erik gibi şeyler alabilirsin yanına atıştırmalık form bisküvi alabilirsin tabi ki hepsini bir oturuşta yemiceksin arada canın bişey istediğinde 1-2 bisküvi atcaksan ağzına böylece birden çok değil azar azar yemiş olursun :66: kendine sağlıklı atıştırmalıklar yaratcaksın :)

Sevgili tanyeli bence çok tatlı bir kızsın...ışın karacada kilolu ama giyim konusunda iyi tercihleri var bu daha farklı görünmesini sağlıyor..ayrıca şöyle yapabilirsin diyetisyene gidebilirsin...benim patronum 10 kilo verdi ingilterede vucut analizini yapıyorlar ne yiyip yememen konusunda...spor takviyeside yaparsan kesin veririsin sevigler

Tanyeli ben bunu biraz önce yazacaktım ama yazmadım.Ben türkiyeden besin takviyesi kesinlikle almıyorum çünkü ya sahte oluyor ya da etken maddesi yetersiz
O yüzden yurtdışından şu besin takviyesini aldım.Tamamen doğal.
xxxx, xxxx, xxxx, xxxx doktoruna danış ama önce zaten bu takviye meme kanserine,kan şekeri düşüklüğüne ve pankreas rahatsızlıklarınada iyi geliyor.Benimde kan şekerim düşüyor o yüzden yemeden duramıyorum.Bu ürün hem tok tutuyor hemde yağları eritiyor özellikle bölgesel olanları

Doktorunla konuşup onay alırsan
xxxx
buradan alabilirsin.Türkiyeye gönderiyor.Zaten int. arama yaparsan tüm dünyanın tercih ettiği doğal ürünler satan bir firma olduğunu göreceksin.Ben kişisel bakım ürünlerimi bile buradan alırım

Son düzenleyen: Moderatör:
diyetisyene yıllardır gidiyorum ama bi yerde insan sıkılır bırakır ya aynen öyle oluyor..diyet en fazla 1 ay sürüyor ikinci ay bunalıyorum artık..birde benim sorunum beyaz et yiyemiyorum çocukluktan beri alışkanlık edinmeyince şimdi yemeye kalktığımda midem bulanıyo hemen..abur cuburdan vazgeçerim ama tatlı işini napıcaz kızlar :D ben dondurmasız yaşayamam helede antalya sıcağında :D

ya benim bi arkadaşımda akupunktura okadar para ödedi durdu bayağıda kilo verdi kız ama bi yıl sonra tekrar gördüm çok feci iki katını geri almıştı nerdeyse :S
canim diger forumda dedigim gibi bir günde yediklerini yaz buraya ve eger ele$tirilere açiksan biz bir gözden geçirip hatalarini söyleyelim, eger sende diyet listelerine uyamiyorsan (benim gibi, çünkü ailemle ya$iyorum ve kendime sürekli ayri yemek yapmak istemiyorum) miktari azaltacaksin ilk çare bu, birde yürümek serbest olduguna göre yava$ yava$ yürümeye ba$lamalisin yani mesela 1 hafta 10dk yürüyorsan ertesi hafta 12dk yürüsen bile kâr

ilaç konusuna gelince, bence hiç kullanma, eger destek istiyorsan akupunkturu denemede fayda var ben denemedim ama i$tahi azaltiyormu$, tanidigim bir kiz var bebekliginden beri kiloluydu, $u anda 15 ya$indan 1 yil içinde tüm kilolarini akupunktur sayesinde verdi, kiz normal oldu ve çok ho$ görünüyor

diyetisyene yıllardır gidiyorum ama bi yerde insan sıkılır bırakır ya aynen öyle oluyor..diyet en fazla 1 ay sürüyor ikinci ay bunalıyorum artık..birde benim sorunum beyaz et yiyemiyorum çocukluktan beri alışkanlık edinmeyince şimdi yemeye kalktığımda midem bulanıyo hemen..abur cuburdan vazgeçerim ama tatlı işini napıcaz kızlar :D ben dondurmasız yaşayamam helede antalya sıcağında :D

diyetisyene gitmelisin bence hemde aksatmadan sıkılmıcaksın azimle devam etceksin eğer istediğin gibi olmak istiyosan vazgeçmek çok kolay zor olanı seçceksin sen :) tatlı istedinmi yine en güzeli kuru meyveler dondurmada hergün değil haftada 2-3 kere en fazla yemelisin bence çünkü esas zararlı olan dondurma sanırım burda okumuştum dondurmadan alınan hiç bi şekilde yakılmıyomuş diye bişey okumuştum yaz geliyo en büyük avantajın meyveler eğer gerçekten kararlıysan başarırsın sıkıldınmı bunaldınmı canını sıkan en ufak şeyi bile buraya yaz ben 2 aydır diyetteyim sadece 4.5 kilo verebildim çok zor veriyorum ama yılmadım devam edicem en büyük destekcim burası bende zayıf ve imrenilen bi gelin olmak istiyorum o gün benim günüm olcaksa azmetmeliyim biraz uzun oldu kusura bakma kendine önce küçük hedefler koy 10 kilo gibi zaten onu başarınca artık bırakmak istemiceksin :)

salı günü doktora gidicem gelişmeleri bildiririm çok sağolun kızlar tekrardan bakalım ne olacak :) artık kendime bi kilo çizelgesi yapayım :) di mi :)

merhaba canım daha çok gençsin bence okadar kloyu taşıyan vücuduna özellikle beline yazık bende çok iştahlı birisiyim özellikle abur cuburu çok seviyorum ama bakıyorum kilolar almış başını gidiyor hemen bi dur diyorum. şu anda karbonhidrat diyeti gurubundayım. foruma bi bak istersen ilk hafta çok güzel kilo veriliyor ve bu çok büyük bi motivasyon sağlıyor ve diyetin stresini atıyorsun.
şekeride dengede tututuğun için hiç aramıyorsun. bunu kendin başaracaksın sakın ilaç takviyelerine inanma.ben birçoğunu denedim hiç faydası yok. herşey senin elinde.

sen dayanamam diyorsan zor bu iş bitkiyel çayla olmaz az yemek çok hareket kilo böylelikle verilir...onun dışında herşey satış stratejisi...

hımm bakıcam bakalım nasıl bir diyetmiş tavsiyen için teşekkür ederim çok sağol..
merhaba canım daha çok gençsin bence okadar kloyu taşıyan vücuduna özellikle beline yazık bende çok iştahlı birisiyim özellikle abur cuburu çok seviyorum ama bakıyorum kilolar almış başını gidiyor hemen bi dur diyorum. şu anda karbonhidrat diyeti gurubundayım. foruma bi bak istersen ilk hafta çok güzel kilo veriliyor ve bu çok büyük bi motivasyon sağlıyor ve diyetin stresini atıyorsun.
şekeride dengede tututuğun için hiç aramıyorsun. bunu kendin başaracaksın sakın ilaç takviyelerine inanma.ben birçoğunu denedim hiç faydası yok. herşey senin elinde.

bugün diyete başladım..Sabah 2 dilm kepek ekmeği üzerine labne light sürdüm yanındada sadece domates yedim..yarım saat sonra dolaşımı hızlandırmak ve ödem atmak için bitki çayı içtim ara öğün olarak mini meyveli yoğurtlardan yedm :S ama çok açıım yaa ölüyoruuum :( motive olmaya ihityacım var sanırım :D

Back
X