- Konu Sahibi uzmanhayel
Üç hafta önce selilütlerim, çatlaklarım, sarkmalarım ve popo düşüklüğüm için karboksi yaptırmaya başladım. Doktor 5-6 seanstan sonra gözle görülür değişiklik olcağını söylemişti, ilk hafta üç seans yaptık, ertesi hafta dördüncü seansı yaptıktan sonra beşinci seans için randevulaştık, adet olduğunda yapılmıyormuş karboksi, şansıma beşinci seansı yaptıracağım günden bir gün evvel adet oldum, randevum iptal oldu. Bu arada doktor yürüyüşüne ve protein almana devam et, şimdi en şiş ve kötü dönemdesin, kilo olarak da iki üç kilo fazla çıkarsın demişti. Cidden durum daha da berbat oluyordu, her yerim morluk içinde ve selilütlerim daha belirgin hale gelmiş, hiç bir düzelme olmadığı gibi daha da kötü olmuştu, sonra aradan iki gün geçti aynaya bir baktım şok oldum, sanki küçük bir mucize olmuştu. Şişliklerim inmiş, çatlaklarım hafiflemiş, selilütlerim gözle görülür oranda kaybolmuştu. Bugünde beşinci seans için sözleşmiştik doktorum rahatsızlanmış iptal oldu, beşinci seansı sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada göğüslerime de yapacak. %100 garanti verdiğinde inanmamıştım. Durum şimdiden bile çok daha iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.hihoyyyt