- Konu Sahibi incihocaedebiyat
-
Dün 6.seans dermarollerım yapıldı.şu an yüzüm açık kırmızı ve birazdan dışarı çıkacağım mecburen :) dün tesadüf eseri işlem yaptırdıgım hastanede Kök Hücre tedavisi yapıldıgını öğrendim.biliyorsunuzdur belki bu tedaviyle katie piper isimli spikerin kezzap atılan yüzü bile düzeldi.Çok şükür o kadar değil hiçbirimizin yüzü ama Sertab Erener in güzelliğinin sırrının da bu kök hücre oldugunu biliyorum.açıkçası prpden önce bu tedaviyi istiyordum ama hem bunu yapacak doktoru bulamadığımdan hem de maliyeti yüksek oldugundan cesaret edemiyordum.dün doktorumla konuştum ve 10 seans dermaroller ve 3 seanslık prpden sonra bu tedaviyi düşünmek istediğimi söyledim.Allah'a şükür bnu tedaviden çok çok olumlu sonuçlar aldım.ama insanız doymuyoruz işte.hep daha daha iyisi olsun istiyoruz...sonrasında duyduğum ücret dudağımı uçuklattı :) 2500 Eurocuk :))) ha yalan değil şu an en iyi tedavinin kök hücre oldugunu bildiğimden gider kredi çeker onu da yaptırırım.yeter ki ileride çocuklarımın pırıl pırıl annesi olayımherkese hayırlı günler..
İncihoca özelllikle sizden yardım istiyorum karbon peeling deneyimlerinizi paylaşırmısınız benimle aglamaktan harap oldum
karbon peeling bu kadar kalıcı bir kızarıklık yapmaz sanırım sizin cildinizde alerji yaptı.CO2 frak. lazer,peeling,q swicth ve karbon peelingle ilgili deneyimlerimi önceki sayfalarda paylaştım.dermarollerla ilgili sormak istedikleriniz varsa onları yanıtlayabilirim.
Bu arada aslında daha önce yazmıssınız ama tekrar benim için yazarmısınz yani ruh halimi biraz olsun rahatlatmak istiyorum bende akne lekesi yok gözenek sorunu yok sadece yanak çevremmde ve alnımda kahverengi lekeler var doktorlar çil diyolar ve illada franksyonel co2 lazer öneriyolar dün isim yapmış bir doktora gittim sadece 4 gün kabuklanman olur dedi ama siz geldiiniz aklıma vazgectim illada karbon isterim dedim sonuc alamazsın dedi yinede istedim 5 seansına 1500 tl ödedimama suan daha cok lekeli gibiyim ne zaman aydınlanacam ben.. Bide annemi babamı görmeniz lazım birton kızıyolar parayı boşa verdin daha kötü oldun diye.. Cıldırmak üzereyim
ciltlekesi cildin ne durumda ?birkaç gün geçtikten sonra belki cildin daha dinlenmiş ve olmuştur diye düşünüyorum.Anne babayı da bence kafana takma benim annem de çok farklı şeyler söylemiyor ama niyeyse ben ve babam fark ediyoruz değişimleri anneme kalsa 3 yıldır yüzüm aynı :))
Ben medlite q swicth araştırıyorum,,seans başına 500 tl ve 6 seans şart dediler, ne dersiniz?
işe yarayacak mı acaba gerçekten? sarkmalara tedbir amaçlı düşündüm ben,kalojen filan nebilem
cevabınız için tesekkürler..benim cildim cook hassas doktor bile sasırdı karbon peelingden sonra kızarmama:) suan gecti kızarıklık şişlik belkide bana öye gelio ama daha aydınlık gibiyim.. ama doktorum lekelerin çil senin dio frank.co2 lazer kesin çözüm olur sende diyo.. ama cildim bu kadar hassasken ben yaptırmk istemiyorum frank.lazeri.. sizce ne yapmalıyım..[/QUOT] karbon peelingin etkilerini bir de 5 seanstan sonra gör derimciddi aydınlanma sağlıyor.ama anlamadığım şu çillere niçin frak. Co2 diyor anlamadım.tamam atışlardan sonra pul pul olup oluyor lekeler ama co2 lazer akne scarları için yapılan bir işlem.ve benim yüzüm Co2den sonra daha da lekelendi şu an o lekelerimi geçirmek için uğraşıyorum.bence yaptırma.net!
sulakçım senin tedavin nasıl gidiyor arada bilgilendirirmsin bizi
mrb herkese bugün dermorollerin 2 seansını yaptı dr 2mm ile geçen sefer krem sürdüğüm halde 1mm çok acımıştı acıyı düşündükçe strese giriyordum ama çok şükürki acımadı kremi biraz daha erken sürüp üstünü streçle kaplayıp gitmiştim çok güzel uyuşmuş yüzümü sorarsanız henüz bişey belli değil 2-3 gün sonra tekrar yazarım düşüncelerimi
Arkadaşlar t.c.a bir kere yaptırdım..fraksiyonel lazer 4 seans yaptırdım..Benimde cildim deneme tahtasına döndü..İzlerim geçmediği gibi birde lekeler oldu??vazgeçtim sivilce izlerinden..kalan lekeleri temizlemek istiyorum..Bunun için karbon peelingmi? yaptırmam lazım..Bana yardımcı olursanız sevinirim..Kime gideyim??
Arkadaşlar t.c.a bir kere yaptırdım..fraksiyonel lazer 4 seans yaptırdım..Benimde cildim deneme tahtasına döndü..İzlerim geçmediği gibi birde lekeler oldu??vazgeçtim sivilce izlerinden..kalan lekeleri temizlemek istiyorum..Bunun için karbon peelingmi? yaptırmam lazım..Bana yardımcı olursanız sevinirim..Kime gideyim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?