canım geç cevap verdiğim ve beklettiğim için özür diliyorum,malum tüm gün çocuklarla uğraşıyorum akşamları da atama için kpss çalışıyorum,anca zaman buluyorum nete :) Aslında başlığı ilk açtıgımda bütün lazer işlemlerini ayrıntılı bir şekilde anlattım ama senin için tekrardan kısaca anlatayım canım :) şimdi karbon peelingi yaptırırken cildine siyah ince bir tabaka karbon sürüyorlar ve biraz beklettikten sonra q switcht lazerin bir türüyle yüzündki karbona bunu tutuyorlar,çat çat diye sesler çıkıyor :) ve cildindeki bu tabaka tamamen kaybolana kadar bu işlem yapılıyor toplam 15 -20 dk falan sürüyor.ciltte anında bir parlama oluyor zaten ama karbon peelingin asıl etkisi zaman geçse de cildin ve lekelerin rengi kendiliğinden açıldıgında kendini gösteriyor.bunu kendin de fark edeceksin,yaptırabileceğin en rahat konforlu işlem.yazın bile yapılabiliyor ama bizim ciltler hassas oldugu için yine tedbiri elden bırakmadan güneş iyice belirginleşmeden bu işi yaptırmak lazım :) benim doktorumda seansı 250 tlydi ama bu doktoruna göre değişiyor tabi.sen öncelikle kendine iyi bir doktor bul,nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama Antalyadaysan eğer bu konuda yardımcı olurum.ama şunu hiç unutmamanı istiyorum sen bu durumda olan tek kişi değilsin,yalnız değilsin.inan bana her zaman beterin beteri var!ben kendimi bile kötülerin içinde sayıyorum bazen umutsuzluga kapılıyorum ama cildim anca bu kadar düzeliyor bu da Allah vergisi diyorum,kaybettiğim neşemi yeniden bulmaya içimdeki karamsarlıktan bunu sizlerle paylaşarak kurtulmaya çalışıyorum aylardır.ben de hep yalnızım sanırdım ama burda benim gibi yüzlerce insan oldugunu gördüm.yani napalım şimdi cildimiz problemli diye ölelim mi?asosyal mi olalım?başka neremiz güzelse onu ön plana çıkaralım,ne bileyim mesela saçlarımıza bakalım,vücudumuza fiziğimize bakalım onlarla ön planda olalım bu da benim naçizane fikrim :) bu arada güneş kremimi sormuşsun bioderma 50 faktör kullanıyorum canım fondoten etkili az miktarda sürüp kışın 2 saatte yazın 1 saatte yeniliyorum.hava bulutlu diye sürmemezlik yapmıyorum.Ayrıca terlemeyle ilgili şikayetin hakkında hiçbir bilgim yok ancak en yakın zamanda araştırır bu konuda yardımcı olmaya çalışırım,doktoruma da sorarım hatta :) sen kendini üzme yeter ki.