Kızlar Merhaba uzun bir aradan sonra tekrar buradayım..2 yıllık co2 Fraksiyonel lazer,carbon peeling,q swicht ve kimmyasal peeling tecrübelerim neticesinde cildimde %20 dışında bir ilerleme kaydedemedim malesef.ilk başlarda bin bir umutla ve heyecanla yaptırdıgım,yaptırdıgım birkaç ay iyi görünen fakat 6.aydan sonra yeniden çöküntülerle dolu bir cilt...2 yıllık tecrübem neticesinde ben de bir hadis-i şerifte de geçen sözü uyguladım.''Bir yerden rızk alamıyorsan o kapıyı değiştir''...ve ben 10 yıllık doktorumdan vazgeçtim.kırgınlıklarım,üzüntülerim var o ayrı..İsim yapması,ünlü olması,ödüller alması bir yana benimki gibi problemli bir ciltle yeterince uğraştıgını düşünüp ayrıca beni hastası olarak beni gözden çıkardıgını düşündüm..bu sene farklı bir sene olsun..en azından cildine takık,fiziken muhteşem ama cilde gelince sınıfta kalan bir öğretmen olmak istemedim.ve yeni bir bayan dr la tanıştım..ona 2 yıllık tedavi sürecimi anlattım bu arada ben bu dr a aktif sivilcelerim için de gittim..bana yaptırdıgım fraksiyonel lazerin benim gibi bugday tenliler için risk taşıdıgını,kapıdan girer girmez izlerimin leke ve sivilcelerimden daha çok dikkat çektiğini söyledi..ve ekledi:ömür boyu bunlarla yaşamak zorunda değilsin.mesoroller denilen bi uygulamadan bahsetti (10 seanslık) ve buna ilaveten 3 seans PRP önerdi..Mesoroller dediği bildiğimiz Dermaroller..Prp 'de anti aging bir uygulama olmasına ragmen cildi aydınlatan bir tedavi.güzellik uzmanı arkadaşıma sordum kesinlikle yaptırma bunlar para tuzagı ve eski çağlardan kalmış bi uygulama.sen en iyi tedaviyi cildine yaptırdın artık cildinle ugrasma dedi.ama ben yine de dayanamadım forumlardan araştırma yaptım.güzel sonuçlar alanlar var.çukurları yüzeyselleşen,lekeleri azalan insanlar varmış dermaroller'la ..hayret ettim 10 yıllık dr um bir kez bile bahsetmedi halbuki bana bundan..başlıgın konusunu değiştirmek istemiyorum ama Co2 frak. lazeri artık bir daha yaptırmamak üzre kapatıyor ve aranızda Dermaroller yaptıran varsa onlardan yardım istiyorum...sevgiyle kalın