Karbonat testi

Happygirl12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
21
12
3
30
Karbonat testi yaptim bugun ve idrarimi yaptigim kabin ustunde beyaz bir tabaka olustu hamilemiyimm

Ya yanlış onlar.
Ben arkadaşım ısrarı üstüne denedim hamileydim ama yok görünüyordu

Bnde meraktan yapmistim hic bi sey olmadi kopurmedi ayni gun idrar testi yaptim pozitifti yani kesinlikle inanmayin

Adet olamam daha 14 gun var eczaneden alinan testle belli olurmiki yardiminiza ihtyacim var meraktan catlicam temmuz 28 adet oldum adetten ciktiktan sonra bir iliski yasdim birde aqustos 11yumurtalama qnumdu ondam bir qun once yani 10nunda bir iliski yasadim suan akintim bel kasik agrim var ara ara goguslerimde sanki sut girerde sizlama olurya ayni oyle acaba hamilemiyim

Adet olamam daha 14 gun var eczaneden alinan testle belli olurmiki yardiminiza ihtyacim var meraktan catlicam temmuz 28 adet oldum adetten ciktiktan sonra bir iliski yasdim birde aqustos 11yumurtalama qnumdu ondam bir qun once yani 10nunda bir iliski yasadim suan akintim bel kasik agrim var ara ara goguslerimde sanki sut girerde sizlama olurya ayni oyle acaba hamilemiyim
2 gün önceki iliskiden gebe kalip kalmadiginimi anlamaya calisiyosun??yaş kaçti?

Kuzum iki qun onceki deqlde adetten ciktiktan sonra kalmis olabilecegimi dusunuyorum cunku hic bel kasik aqrim olmazdi birgun bi bakardim adet olmusum aqrilarm var suan sanki hamileleik belirtisi qibi

Ben karbonatla denedim ona gore negatif ama camasirsuyu ile denedim onda bira gibi kopurdu cok sasirmistim 3 gun sonrada hamile oldugumu ogrendim

Adetiniz kaç gün sürüyor?
Adetten sonra max. 10 günlük bir süre geçmiş bu sürede öğrenmeniz çok zor. Biraz sakin olun ve gününüzü bekleyin en net sonucu o zaman alırsınız. sürekli düşünürseniz vücut hamilelik psikolojine giriyor ve her belirtiyi ona yoruyorsunuz.

Son düzenleme:
Karbonat a çok kişide çıkmış ama bende kabardı sonra ki nde kopurmedi ve eşime de yaptık onda da kopurdu yani kocam hamile ben değil

Back
X