Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik tesbiti için mi yaptın canım
Bende okumustum onu ama denemek istedim napiymCanim bu forumda kocasina bile o testi denetip pozitif sonuc alan var bence fazla dikkate alma koca kari yontemi bunlar![]()
Evet canim eskiden bu sekilde ogrenirlermis limon ve camasir suyuylada ogrenen varmis
Bende 5 haftalık gebeyken yaptım baya köpürmüştü
Arkadaşım vardı yanımda o gebe değildi ona yaptık onda hiç Bi değişim olmadı . Üstü bile beyazlamadıHerkeste ayni etkiyi gostermiyo demekki
Eşine yapıp kopurende varmis canim o kafa karistiriyo isteArkadaşım vardı yanımda o gebe değildi ona yaptık onda hiç Bi değişim olmadı . Üstü bile beyazlamadı
bu arada eşine yapanlar eşlerinde prostat olabilir yada prostat çıkabilir ilerleyen zamanda biyerde okumustum hatta şöyle söyliyim erkekler prostat olup olmadıgına bakmaları için gebelik testi yapabilirlermiş pozitifse prostat oluyomus
Meraktan denedim simdi hic kopurmedi alta coktu hmn bence dogru degil
valla benim okuduğumda bir cay bardağa idrara bir cay kaşığı karbonat yazıyoduAcaba idrar miktariyla karbonatin miktari farkediyomu mesela cok idrara az karbonat belki kopurmez yada tam tersi
Valla cnm bir plastik bardaga cay kasigiyla karbonat attim kopurmedi az daha attim gene kopurmediAcaba idrar miktariyla karbonatin miktari farkediyomu mesela cok idrara az karbonat belki kopurmez yada tam tersi
şimdi yaptıysan olmuyo bende denemiştim sonradan köpürmedi o çok yeni hamilelik için geçerliymiş ben hatta adete 5 gün falan vardı yaptığımda bu arada bundan cinsiyette öğreniliyomuş ama onu net bilmiyorum:)Valla cnm bir plastik bardaga cay kasigiyla karbonat attim kopurmedi az daha attim gene kopurmedi