Karbonat testi

Brlm00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
705
334
53
Kızlaarr :KK45: evet bu testi yaptim az once icimde kalacagina aklimda kalsin dedim :KK70: bardagin sadece kenarlari cok azicik beyaz kopuk gibi oldu :KK70:

ben 2 sefer yaptım birinde köpürmedi diğerinde köpürdü ve evet hamileymişim :) limonlada yaptım oda pozitifti ki benim 4.5 sene cocugum olmadı öylesine yaptım eşimde bana güldü ama gitti test aldı çift çizgi:)

bu arada eşine yapanlar eşlerinde prostat olabilir yada prostat çıkabilir ilerleyen zamanda biyerde okumustum hatta şöyle söyliyim erkekler prostat olup olmadıgına bakmaları için gebelik testi yapabilirlermiş pozitifse prostat oluyomus

bu arada eşine yapanlar eşlerinde prostat olabilir yada prostat çıkabilir ilerleyen zamanda biyerde okumustum hatta şöyle söyliyim erkekler prostat olup olmadıgına bakmaları için gebelik testi yapabilirlermiş pozitifse prostat oluyomus

Gercekten cok enteresan seyler var ilk defa duydum bunuda

Valla cnm bir plastik bardaga cay kasigiyla karbonat attim kopurmedi az daha attim gene kopurmedi
şimdi yaptıysan olmuyo bende denemiştim sonradan köpürmedi o çok yeni hamilelik için geçerliymiş ben hatta adete 5 gün falan vardı yaptığımda bu arada bundan cinsiyette öğreniliyomuş ama onu net bilmiyorum:)

Bende denedim 22 haftalık hamileyim hiç bişi olmadı köpürmedi karnım kız köpürmeyince kız diyorlarmış bakalım

Back
X