Karbonatlı Su..

shiining

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
233
2
66
Ankara
kızlar merhaba.. hepimizin bildiği bi zayıflatma yöntemi karbonatlı su , ama ben içemiyorum .. yarım litre suya çay kaşığının ucuyla atıyorum ama yine de suyun tadı o kadar değişiyor ki içemiyorum midem bulanıyor .. normal içme suyumun ph derecesi 7,86 karbonat fazla mı geliyor acaba ? benim gibi başka içemeyen var mı ?

Karbonatlı su günde en az 1.5 litre içilmeli vucudu bazik yapabilmek için 1.5 litreye en az yarım tatlı kaşığı koymalısın. Biliyorsun yemeklerden 1 saat önce ve sonra içmeyeceksin. Burnunu tıkayıp birden içebilirsin ve üstüne bir çay bardağı düz su içebilirsin. Market karbonatı olmaz çünkü onlar tuzlu.
Bunlarıda yapamıyorsan, vucudu bazık yapmak için elma sirkesi limon bol yeşil gıdalar kullanman gerekir . Unutmaki tek başına karbonat işe yaramaz hafif bir diyet ve egzersizle desteklemelisin. Karbonat sadece vucutttaki yağları hareketlendirir.
Canım kolay gelsin

Karbonatlı su günde en az 1.5 litre içilmeli vucudu bazik yapabilmek için 1.5 litreye en az yarım tatlı kaşığı koymalısın. Biliyorsun yemeklerden 1 saat önce ve sonra içmeyeceksin. Burnunu tıkayıp birden içebilirsin ve üstüne bir çay bardağı düz su içebilirsin. Market karbonatı olmaz çünkü onlar tuzlu.
Bunlarıda yapamıyorsan, vucudu bazık yapmak için elma sirkesi limon bol yeşil gıdalar kullanman gerekir . Unutmaki tek başına karbonat işe yaramaz hafif bir diyet ve egzersizle desteklemelisin. Karbonat sadece vucutttaki yağları hareketlendirir.
Canım kolay gelsin

çok teşekkür ederim canım yazdıkların için.. zaten diyetteyim 105 kilodan 92 ye düştüm boyum 1.79 . market karbonatı kullanıyordum ben sanırım o yüzden böyle oldu :) diğer karbonatı nereden temin edicem peki ?

Back
X