• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kardan adam yapmak dinen yasak'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Suudi Arabistanlı imam Mohammed Sale al Munajjid kardan adam yapmanın dinen yasak olduğunu öne sürdü.
Sitene Ekle
-kardan-adam-yapmak-dinen-yasak--5184279.Jpeg

DHA

Mohammed Sale al Munajjid kendisine: “Kardan adam yapmak günah mı?” sorusu yönelten bir takipçisine verdiği cevapta:

“İslam kardan adam yapmayı yasaklamıştır, onunla oynamak bile günahtır” yazdı.

İspanyol basınında yer alan haberlerde İmam Munajjid’in, Tanrı’nın kardan da olsa insanı taklit etmeyi yasakladığını belirterek bu gibi girişimlerin Müslümanları cinselliğe ve lükse sürükleyeceğini öne sürdü. Sosyal medyada tepki çeken imamın bu sözleri bazı Müslümanlar tarafından eleştirildi.

Mohammed Sale al Munajjid’in Suudi arabistan’ın Ürdün ile sınırı bulunan dağlık bölgesindeki Tabuk kentine son zamanlarda yoğun kar yağışı olması nedeni ile bu sözleri etme gereği duyduğu ifade edildi.

İspanyol basınında yer alan haberlerde İmam Munajjid’in, Tanrı’nın kardan da olsa insanı taklit etmeyi yasakladığını belirterek bu gibi girişimlerin Müslümanları cinselliğe ve lükse sürükleyeceğini öne sürdü.

sebep buymuş mantıklı gelmedi:KK53::KK53::KK53:

cinselliğe ve lükse sürüklermiş, kardan adamın yaptıklarına bak hele:KK48::KK48:
iftira valla ömrü bir gün bile değil garibimin:KK53:

Dinimizde resim çizmenin ve heykellerin iyi olmadığı söylenir
acaba heykel olarakmı düşünüldü
cinsellik lüks ne alaka anlamadım
gerçi bu Arabistan ve iranın fetvaları şurda kalsın.

bakamazsınız hele bir de bekarsanız bu göz zinasına girer o zaman hiç bakmayın yapmayın ellemeyin kardan adama

pöf...inanç, böyle gereksiz teferruatların çok ötesinde bir şey bir kere. resim, heykel olayları da kuranda yer almıyor, sadece hadis diye biliyorum. daha kesin kanıtlarla gelen açıklamada bulunabilir.

Puhahah:KK48:Aklıma yıllaaar önceki Sıdıka dizisinden şu replik geldi:

sıdıka:kız anne dışarı çıkıp kardan adam yapsak?
anne:koca gelinlik kızsın, komşunun gözü önünde yapılmaz öyle!"içi adam çekiyor."derler.

hatırladım, aynen:KK70::KK70::KK70:

kardan adam gorunce birden cinsellik dusuveriyor aklıma sonrada neden benim luks bir hayatım yok diyorum kendi kendime hepsi kardan adamı gorunce oluyor biran once psikyatri servisine gitmeliyim :KK45:

Back
X