• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kardan adam yapmak dinen yasak'

5324-kardan_adam_ve_tavsan.webp

:KK70::KK70::KK70::KK70:

Kardan adamın neresi cinsellik yahu. Hadi onu geçtim lükslüğü nerede onu hiiiç anlamadım. Parayla mı kar?

Kardan adamın neresi cinsellik yahu. Hadi onu geçtim lükslüğü nerede onu hiiiç anlamadım. Parayla mı kar?
cinsellik üstte karikatürde işlenmiş galiba:KK53:
sonracıma her yere kar yağmıyor ya,yağmayan yerler için kar yağması lüks sayılıyor zannımca,başka açıklama bulamadım:oops:

arabistanda parayla galibao_O

cinsellik üstte karikatürde işlenmiş galiba:KK53:
sonracıma her yere kar yağmıyor ya,yağmayan yerler için kar yağması lüks sayılıyor zannımca,başka açıklama bulamadım:oops:

Karikatürist düşünmüş yani akla geliyor demek ki :KK48:
Fakat normal zamanda bir kardan adama bakınca gelmesi garip ne bilim..

Doğanın oluşumu, etki edemediğimiz bir şey diğer konu da..
Lüks kısmında aklıma gelen imkanı olanların kar olmayan yerlerden olan yerlere tatile gitmesi, bunu övmesi, ortaya dökmesi falan anca. Bundan da bahsetmiyor ki, direkt "kardan adam yapmak günah" diyor :KK53:

Fazla teferruat geldi bana bunlar :KK51:

Ayyy ilahi senede bir kere dogru durust adam goruyoduk..
Saka mi bu? S

2 yildir suudi arabistandayim hic kar yagdigini gormedim onu gectim yagmur bile grmdm…
Hic kar yagmayan bir yerde bu adam bunu nasil diyebbiliyor yaa..

Yok artık yaa! Karın yağmasını da yasaklasınlar, insanlarda kızlı erkekli, kardan adam yapma isteği doğuyor diye de olsun bitsin bari.

"Müslümanları cinselliğe ve lükse sürükleyeceğini öne sürdü."
Müsadenizle bir gülmem lazım:KK70::KK70::KK70:
Hadi Kardan Adama şehvetle bakacak kadar gözü dönmüş insanlar olduğumuzu farz ediyorum, lükse nasıl sürüklüyormuş:KK70::KK70:
Ya Kardan Adam en gariban eğlence şeklidir, bir kere eriyor, göz ağız burun havuç ve kömürden yapılıyor, hiçbirşey bulamazsan çubuk tıkıyorsun:KK70::KK70:

Hadi Kardan Adama şehvetle bakacak kadar gözü dönmüş insanlar olduğumuzu farz ediyorum, lükse nasıl sürüklüyormuş:KK70::KK70:
Ya Kardan Adam en gariban eğlence şeklidir, bir kere eriyor, göz ağız burun havuç ve kömürden yapılıyor, hiçbirşey bulamazsan çubuk tıkıyorsun:KK70::KK70:
Bunun havucu var kömürü var süpürgesi atkisi derken baya bir lüks oluyor :)

Ahahaha mune abla, ne demisler kisi kendinden bilir isi(sanirim o soz farkliydi) neyse dinimden soguttular beni herseye yasak geldi rahat bir dine gecmem lazim ahahahahaha:) ))

Bunun havucu var kömürü var süpürgesi atkisi derken baya bir lüks oluyor :)
:KK70::KK70:Bak düşününce hak verdim meryem, kar yağınca kömür fiyatları artıyor, sebze fiyatları da uçtu, şimdi sen kalk onca para verdiğin kömürle havucu kardan adama kullan :KK70:
Midye topiğindeki yazını alıntılayacaktım, burdaymış kısmet, son sözüne çatladım gülmekten:KK70:

Ahahaha mune abla, ne demisler kisi kendinden bilir isi(sanirim o soz farkliydi) neyse dinimden soguttular beni herseye yasak geldi rahat bir dine gecmem lazim ahahahahaha:) ))
Ay boşver sen kuzum mis gibi dinimiz var, herkese kulak vermemek lazım, gülüp geçeceğiz yok başka çaresi:KK70:

:KK70::KK70:Bak düşününce hak verdim meryem, kar yağınca kömür fiyatları artıyor, sebze fiyatları da uçtu, şimdi sen kalk onca para verdiğin kömürle havucu kardan adama kullan :KK70:
Midye topiğindeki yazını alıntılayacaktım, burdaymış kısmet, son sözüne çatladım gülmekten:KK70:

Ay boşver sen kuzum mis gibi dinimiz var, herkese kulak vermemek lazım, gülüp geçeceğiz yok başka çaresi:KK70:
Herseye yasak geldi abla parasi biten konusuyor.,vallahi uzerimizde baski hissediyorum artik ..
Yarinnn baska bir din adami cikar durun durun buda yasakti der!
Sonra baska biri daha buda boyle devam eder bunlara nasil ola kimse durun demiyor.. ..

Back
X