• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Kardan adam yapmak dinen yasak'

Herseye yasak geldi abla parasi biten konusuyor.,vallahi uzerimizde baski hissediyorum artik ..
Yarinnn baska bir din adami cikar durun durun buda yasakti der!
Sonra baska biri daha buda boyle devam eder bunlara nasil ola kimse durun demiyor.. ..
Bende ona kızıyorum, hadi bu bizim ülkemizde değil, bağlı bulunduğu toplum, ülke düşünsün ama bizim ülkemizde de gördüğün gibi durum aynı.
Hadi bizler açarız Kuran'ı okuruz hamd olsun, ayetlerimiz ne diyorsa ona göre davranmaya çalışırız ama herkes okumuyor ki, ben kendi çevremden bile biliyorum bir kere bile kitabımızı açıp okumamış ama fişmanca kişinin sözüne itibar eden:(
Ben cahilken yemin ediyorum etrafımda dinle ilgili konuşan teyzelerin söylediklerinden korkuyordum, herşey onlafın söylediği gibi sanıyordum, ne zaman elime kitabımızı alıp okudum içime su serpildi.

Bende ona kızıyorum, hadi bu bizim ülkemizde değil, bağlı bulunduğu toplum, ülke düşünsün ama bizim ülkemizde de gördüğün gibi durum aynı.
Hadi bizler açarız Kurani okuruz hamd olsun, ayetlerimiz ne diyorsa ona göre davranmaya çalışırız ama herkes okumuyor ki, ben kendi çevremden bile biliyorum bir kere bile kitabımızı açıp okumamış ama fişmanca kişinin sözüne itibar eden:KK43:
Ben cahilken yemin ediyorum etrafımda dinle ilgili konuşan teyzelerin söylediklerinden korkuyordum, herşey onlafın söylediği gibi sanıyordum, ne zaman elime kitabımızı alıp okudum içime su serpildi.
Aynen mune abla allah sonumuzu hayir etsin.
Lakin gidisimiz iyi bir gidis degil..
Yaa kardan adam yapmanin nersi gunah yaa ..
Bunada inanlar cocuklarina birak o kari mi diyorlar?
Bide bu cumleyi soyleyen adam suudi arabistanli yaa orda yagmur bile yagmuyor kar yagsin cok gulunc bir durum. .

Bilmiyorum ki bu durumda yapmamak lazım ama çocuklarda çok eğleniyor arkadaşlar ya

İyi sabahlar arkadaşlar bu arada vallahi iyiki varsınız iyiki kadınlar kulübü var insan kendini yalnız hissetmiyor

Aynen mune abla allah sonumuzu hayir etsin.
Lakin gidisimiz iyi bir gidis degil..
Yaa kardan adam yapmanin nersi gunah yaa ..
Bunada inanlar cocuklarina birak o kari mi diyorlar?
Bide bu cumleyi soyleyen adam suudi arabistanli yaa orda yagmur bile yagmuyor kar yagsin cok gulunc bir durum. .
Ay acaba orda kumdan kale yapmakta yasak mı:KK70::KK70:Ya da gelip kumdan adam yapsak ne derler:KK70:

"Müslümanları cinselliğe ve lükse sürükleyeceğini öne sürdü."
Müsadenizle bir gülmem lazım:KK70::KK70::KK70:
Hadi Kardan Adama şehvetle bakacak kadar gözü dönmüş insanlar olduğumuzu farz ediyorum, lükse nasıl sürüklüyormuş:KK70::KK70:
Ya Kardan Adam en gariban eğlence şeklidir, bir kere eriyor, göz ağız burun havuç ve kömürden yapılıyor, hiçbirşey bulamazsan çubuk tıkıyorsun:KK70::KK70:
Önce vitrinlerdeki mankenlere giydirilmiş iç çamaşırlarına bakmak lazım.Bide lükse sürükleyecekse pırlanta vs komasınlar madem vitrine ne alaka kardan adam ya.Arapların yaşadığı lüksü hep duyarız.Bilmem dedikodu bilmem gerçek,bir düğün için altın çatal kaşık takımı yaptırılası özel tasarım,ve düğün bitince yıkanmadan çöpe atılası.Dedikodu olabilir ama bu tür şeyler duyuyoruz bazen

Back
X