Kızlar ben 23 yaşındaım kıs kardeşim 19 yaşında.ikimisde bekarıs.o okuo bende çalışıorum.genelde kardeşimle iyi anlaşırız ama çoğu zaman onu anlayamıyorum.belki ufak tefek şeyler ama benim canımı çok sıkıyo.acaba diorum beni sevmiyomu yoksa ksıkanıyomu yada bendemi problem var diyorum.bizde abla kardeş değilde arkadaş ilşkisi var daha çok yani salak manyak bile der bazen laf arası.ama mesela ben biyere gidreken onu çağarayım asla benimle gelmek istemes.yolda benle yürümez illa annemin koluna girer.araba kullandım dün akşam heycanlıyım snde gel anımda ol dedim yok ya ben evde oturcam dedi.bugün bir ricada bulundum kız kıza ağda yapar dimii,bacağımı alcam çekmeye yardım et diorum,ay abla halim yok valla dedi.geçen günü anneminkini yaptı banada yap dedim üff sonra seninki dedi bana.mesela kıyafet alıym üstüme,göstermek istiorum kafasını çeviripte bakmıo bile.odamızdaki tualet masasında durur benim bütün makyaj malzemelerim ama o herşeyini çekmeceye saklar.kremini saç bakım yağlarını hep saklar dolabına.ben çok canayakın bi insanım çok gülerim ama o soğuk durur.ben ona ne var ne yok herşeyimi anlatır paylaşırım o bana asla hiçbirşeyini anlatıp paylaşmaz.dogum gününde bile bana bir dilim pasta ayırmamış düşünüp,arkadaşları hep ön plandadır.yani açıkçası ben olsam ikinci bir dilimi de arkadaşıma verceğime bu ablamın payı der ayırırım..
Arkadaşlar belki bu anlattıklarım basitmiş gibi gelir size ama daha birçok şey var anlatmadığım ve acaba beni sevmiyomu..bundan sonra bende artık ona uzak durma kararı aldım ama önce size danışmak istedimmmafoldumben
Arkadaşlar belki bu anlattıklarım basitmiş gibi gelir size ama daha birçok şey var anlatmadığım ve acaba beni sevmiyomu..bundan sonra bende artık ona uzak durma kararı aldım ama önce size danışmak istedimmmafoldumben
Son düzenleyen: Moderatör: