kardes acisi untulurmu ALLAHIM:((

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
18
31
allahim verende sensin alanda :( :( kizlar dun 15 aylik kiz kardesimi kaybettik allahim bu nasil bi aci bu nasil bi sey sapasaglam kardesim 3 saat icinde ateslendi doktora goturduk vefat ett...
menenjit hastaligindan ama bu salgin bi hastalikmis ölümcül oldugu icin melegimin kucuk yuregi dayanamamis annem öldugu ani gordu maf olmus bn hastanede deildim 10 doktor toplanmis vucudunda kan bulamamis ilk vakalariymis bole olan annem dunden beri perisan yemio icmio allaha isyanda etmio sadece dedigi (KIZIM ANNENI AFFET KURTARAMADIM SENI )cok kotuyum yemin ediorum cok buyuk bi aci babam da hapiste oldguu icin ona demedik ewin guluydu nesesiydi herseyiydi cpk zor bi durum allah kimseye yasatmasin :(((
IMG-20141205-WA0004.webp
iste MINIK MELEGIMIZ MEKANIN CENNET OLSUN

Offf ağladım ya kuzum içim yandı resmen oğlum var 3.5aylik allahım sağlık versin annenin ciğeri yandı...bu hastalığin bi iğnesi birşeysi yok mu allahım sinama evladımizla basınız sağolsun bu acının tarifi yok çok üzüldüm

Fotografini gorunce cok kotu oldum Allah sabir versin Allah rahnet eylesin ne denirki..off...

saolun kizlar annem cok kotu gogusleri tas gibi sutten sagmio kizim toprak altonda ac yatio dio :(

Rabbim sabır versin..çok üzüldüm ama taktiri ilahi elden ne gelir..mekanı cennet olsun..

yokmus buda ebola hastaligi gibiymis suriyelerden gelen bi hastalikmis bnimde bebegim var bulasici oldugu icin annemin yaninda deilim :(
Offf ağladım ya kuzum içim yandı resmen oğlum var 3.5aylik allahım sağlık versin annenin ciğeri yandı...bu hastalığin bi iğnesi birşeysi yok mu allahım sinama evladımizla basınız sağolsun bu acının tarifi yok çok üzüldüm

allahim verende sensin alanda :KK43: :KK43: kizlar dun 15 aylik kiz kardesimi kaybettik allahim bu nasil bi aci bu nasil bi sey sapasaglam kardesim 3 saat icinde ateslendi doktora goturduk vefat ett...
menenjit hastaligindan ama bu salgin bi hastalikmis ölümcül oldugu icin melegimin kucuk yuregi dayanamamis annem öldugu ani gordu maf olmus bn hastanede deildim 10 doktor toplanmis vucudunda kan bulamamis ilk vakalariymis bole olan annem dunden beri perisan yemio icmio allaha isyanda etmio sadece dedigi (KIZIM ANNENI AFFET KURTARAMADIM SENI )cok kotuyum yemin ediorum cok buyuk bi aci babam da hapiste oldguu icin ona demedik ewin guluydu nesesiydi herseyiydi cpk zor bi durum allah kimseye yasatmasin :KK43:((Eki Görüntüle 1325779 iste MINIK MELEGIMIZ MEKANIN CENNET OLSUN
Okurken bogazim dugumlendi:KK43: Allah sabir versin...cok buyuk bir aci bu..
Ben de menenjit gecirmisim kucukken ama erken teshisle kurtulmusum.
Melek olmus o minik:KK43: gercekten acinizi yuregimde hissettim cok zor...:KK43:

Back
X