Okurken içim sızım sızım sızladı Allah size sabırların en büyüğünü versin.Hepimiz peygamber efendimizi örnek alıp onun yolundan gitmeye çalışırken siz tıpkı onun gibi evlat acısı yaşayıp toprağa verip sabretmişsiniz ona komşu olursunuz inşallah. Ben 9 haftalık meleğimi kaybettim onu görmedim kokusunu duymadım hiç bir bağım olmadı ama aslında öyle çok bağlanmışım ki ona adını Deniz koydum ciniyeti kime benzediği neye benzediği hakkında hiç bir fikrim yok.O yüzden ne hissettiğinizi anlayabiliyorum.Annelik karnımıza düştüğü anda başlıyor kucağa almaya gerek yok aslında

size malum olmuş ben de rüyamda görmüştüm kaybedeceğimi.Annelik içgüdüsü işte anneler hisseder.Annelerimiz sen de anne olunca anlarsın derdi ya tam da annelerimizi anladığımız noktadayız size kendimden daha çok dua edeceğim inşallah Rabbim tekini aldı çift verir evlat sevinci yaşatır.Biliyorum 10 tane de evladınız olsa ahirette ilk ona koşacaksınız ama bu acıyı yeni bir evlattan başkası hafifletmez çok zor bir durum bazen kelimeler kifayetsiz...