Daha once bebegimi kaybettim.

Seni yerim kız ne tatlısın 😻 test yaptın mı hamile misin ?

Sanirim hamileyim. 😊 kan vermedim henuz. Silik bisiler cikiyor karsima bakalim. Belki de hasta olacagim ondan da olabilir. Cunku 5 dk icinde cikmiyor. Yarim saat 1 saat filan suruyor bi bakiyorum cizgi . Cts gunu hasta olmam lazim. Olmazsam pzt kan verecegim ins 🙏😊

Okurken içim sızım sızım sızladı Allah size sabırların en büyüğünü versin.Hepimiz peygamber efendimizi örnek alıp onun yolundan gitmeye çalışırken siz tıpkı onun gibi evlat acısı yaşayıp toprağa verip sabretmişsiniz ona komşu olursunuz inşallah. Ben 9 haftalık meleğimi kaybettim onu görmedim kokusunu duymadım hiç bir bağım olmadı ama aslında öyle çok bağlanmışım ki ona adını Deniz koydum ciniyeti kime benzediği neye benzediği hakkında hiç bir fikrim yok.O yüzden ne hissettiğinizi anlayabiliyorum.Annelik karnımıza düştüğü anda başlıyor kucağa almaya gerek yok aslında 😓 size malum olmuş ben de rüyamda görmüştüm kaybedeceğimi.Annelik içgüdüsü işte anneler hisseder.Annelerimiz sen de anne olunca anlarsın derdi ya tam da annelerimizi anladığımız noktadayız size kendimden daha çok dua edeceğim inşallah Rabbim tekini aldı çift verir evlat sevinci yaşatır.Biliyorum 10 tane de evladınız olsa ahirette ilk ona koşacaksınız ama bu acıyı yeni bir evlattan başkası hafifletmez çok zor bir durum bazen kelimeler kifayetsiz...

Amiinn..🙏Acini paylasiyorum L leylosvemecnun . Zaten o yuzden burdan yazmak istedim. Cok fazlayiz bu aciyi yasayan .. daha da olacak elbet. Allah'im nerde varsa yarfimcisi olsun sabrini versin. Ziraa benim en buyuk yardimcimdi. Birtek ona sigindigimda acim hafifledi. Allah ailemin de, esimin de eksikligini gostermesin elbette onlar da yanimdaydi ama ben bir tek O'na sigindigimda huzur buldum. Insallah devasini da verecek hepimize. Belki de dedigin gibi yeni bir evlat iyilestirecek bizi ya da biz iyilesmek istemeyecegiz. Meleklerimiz var bizim 😊 bir de evlatlarimiz olur insallah ..

Rabbim sağlıklı uzun ömürlü bir bebek nasip etsin size ve tüm isteyenlere inşallah

Allah inşallah size bu sefer sağlıklı bir evlat nasip eder. Bende erken doğum yaptım 25. Haftada sularım gelmesi sebebiyle.. bebeğim 26 gün küvezde kaldı ve onu kaybettik. Hayatta hiç tökezlemem düşmem sanıyordum ama düştüm bu başıma gelenleri düşündükçe hala inanamıyorum

Back
X