okurken mahfoldum ağlamaktan
allah sizlere sabırlar versin
ateş düştüğü yeri yakar nasıl acıdır bilirim neler yaşayıp hissettiklerinizi
bizde ani bi şekilde dayımı kaybettik 2 sene oldu bu tarz şeyleri duyunca gözlerim dolar yutkunamam tekrar o anları yaşarım
bizimki kalp krizi geçirdi gecenin bi yarısı kör vakit gelen telefon yaktı bizi bi anda kalp krizi geçirip ölmüş
bize öldüğünü söylemediler hastalandı diye çağırdılar gece 4 dışarda çok fena yagmur yağıyo biz koşuyoruz nefes nefese
bi gittim dayın öldü dediler çıldırdım nefesim kesildi neolur şaka diyin diye bağırdım inanmadım
yatak odasına koştum melekler gibi uyuyordu dayım
herkes sinir krizi geçirdi kaç kişi hastanelik oldu yengeme sakinleştirici falan
ne oldugunu anlamadan daha şoklardayken gözümüzün önünde koyuyolar kara toprağa
annem perişan 2 senedir şu sıra biraz ağlamaları azaldı
hergün hıçkıra hıçkıra bağıra bağıra ağlardı..geceleri onun bağıra bağıra ağlamalarına uyanırdım
dışarı çıkardık mesela kalabalıkta çarşıda pazarda minibüste heryerde ağlardı..
her ambulans görmesinde ağlar hala ambulans dayıma yetişememişti aklına gelir
ananem desen her yağmurda karda balkona çıkar hıçkıra hıçkıra ağlar oğlum üzerine karlarmı yağıyo diye
birde işin tuhafı dayım ölmeden 15 gün önce annem dayımın kaşıkla mezardan toprak yediğini görmüştü
bende dayım ölmeden 4 gün önce rüyamda görmüştüm cenaze eviydi dayımların evi herkes bana dayın öldü diyodu
anneme kuzenime falan anlatmıştım çok korkmuştum annemde dayının ömrü uzadı ozaman demişti
allahın işi işte bi göstergemiydi neydi herşey allahtan yani
evet genç ölüm zor daha yaşlıların yaşadığını görünce kabullenemiyorsun ama onları allah aldı
allah çok sevdiği kullarını yanına erken alırmış
dayım çok iyi bir insandı herkesin ağzındaydı nekadar iyi bi insan olduğu
allahın takdirine yapıcak bişey yok dünyaları versen geri getiremezsin onlara okadar ömür yazmış yaradan
yattıkları yer nur olsun cennet mekanları olsun
he buarada bizde dayım öldüğünde hergün ananemlerdeydik yanlız bırakmıyoduk arka sokağımızdalar ama nereye kadar bi süre sonra her dakika gidemiyorsun ananem şuan kendini temizliğe vermiş durumda boş dursa düşünmekten kafayı yiyo
anneniz çok kötüyse bir piskologa gidin iyi gelir