Kardeş diyen erkek????

filiiizzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2015
1
0
30
Bir arkadasim var okulda. Okulda her saniye beraberiz her aksam mesaj atar konusuruz yani baya yakınız.4 aydir falanda böyleyiz. 2 sene öncede böyleydik ama benim salaklıklarım yüzünden benden uzaklasti. Ben ondan hoslanıyordum ve ondan hoslanan bir kiz daha vardı. O kizla her konustugunda salak salak tripler yapıyordum. Oysa ki kıza karsı icinde bisey olmadigini biliyordum. Kıza ben seni arkadasim olarak görüyorum aramızda asla öyle bisey olamaz dedi ve birdaha konusmadilar. O kizla gecmisleri benden daha fazla 4 senedir falan tanısıyorlar. Kizda onu o kadar süredir seviyor. Yani sevdigim cocuk arkadasliga önem veren biri.

Neyse konuya geleyim. Arkadas olarak iyi vakit geciriyorduk. Sevdigim cocuk ben ve en yakın arkadasi yürüyorduk. En yakın arkadasi ben sizi yalniz birakayim dedi ve sevdigim cocuk sakayla karisik bir tepki gösterdi. Hala arkadasiz. Yine onun en yakın arkadasiyla yürüyorum ve bana (sevdigim cocugun adi ali olsun)
Ali yakisikli,esprili,kibar ayni zamanda cok olgun biri her kadının isteyeceği erkek dedi. Ben o öyle söyleyince biraz rahatsız oldum ve konuyu degistirdim. O gece rüyamda aliyi gördüm. Sana bisey söylemek istiyorum dedi ve beni öptü. Öper öpmez kalbimin hizli hizli atisiyla uyandim. Söylemekten biraz utanıyorum ama cokta hosuma gitti :oops:. Ondan sonraki gün sakalasirken ondan kacmaya calisirken elimi tuttu ve kalbim yerinden cikacak gibiydi. Yani ondan yeniden hoslanmaya basladim :/ Sorun su arada konusurken bana kardeş der hani örnek bir cümle vereyim " yapma böyle kardeş" gibi. Ona yakinlasmak istiyorum ama arkadasliginida kaybetmekten korkuyorum önceki olaydaki gibi. Nasil bir yol izlemeliyim :mad:

Bilemiycem. O kizla da o kadar yakin olmalarina ragmen onu istememis. Sana da kardes diyormus. Eger hoslandigi halde kardes diyorsa ergenligini tamamlayamamis bir erkek derim. Ama normalde oyle kardes mardes diyen adama oyle gonlunu kaptirmanin dogru olmadigini dusunuyorum