hanımlar merhaba öncelikle bu bir dert değil :) ben şuan yaklasık 7 aylık hamıleyım ve 3,5 yasında bır oğlum var. Onu cok sevıyorum ben suan calıstığım için krese gidiyor evde olduğum tüm zamanları beraber geçiriyoruz. kendisi de bıraz yaramaz ama cok akıllı kötü davranışları yoktur vurmak ısırmak vb şeyler.geçimli de bir çocuk.kreştede evdede bir problem hayatımızda yok cok şukur.Gelgelim benım konuma bız yakında doğum olacağı için yavastan kardes geleceğini abi olacağını söyledik .abı oldum dıye baya bı sevındı hatta herkese dillendirdi.bu aralar ise söyleyin kardeşime gelmesin istemiyorum diyor.halbuki kardeşi ile ilgili gündeme gelecek hiç bişey demiyoruz gün içinde .ama benım karnım buyudukçe sanki panikliyor :) gecen de küçülen kıyafetlerını sana yenısını alalım bunu da kardesıne verırız o gıyer dedım.hayır çöpe atalım o gıymesın dedı :) yanı ufaktan kıskanclıklar gelıyor sinyalleri aldım ama bunu nasıl asıcaz pek fikrim yok,kardes gelince o kırılacak üzülecek diye içim içimi yiyor , psikolojisi bozulur diye de korkuyorum ,ne yapıcam şimdi hanımlar nasıl davranmam lazım ; özellikle tecrübeli annelerin yorumlarına cok ıhtıyacım var yardımcı olursanız sevınırım.şimdiden teşekkürler.