Eltimin davranışı ne anlama geliyor

çok abartmaya buraya bu kadar uzun konu yazmaya gerek var mıydı gerçekten?
kardeşim de bazen beni engelliyor :)
her şeyi herkesin görmesi gerekmiyor

belki özel bişey paylaşacaktı, engelledi, sonra unuttu. bunu mu kafaya taktınız cidden? çok merak ediyorsa eşiniz arasın sorsun.

ayrıca kadın belli ki sizle samimi olmak istemiyor. ısrarla kandil mesajı atmak zorunda vs değilsiniz. atmayın. siz atmazsanız karşılık da beklemezsiniz. kafanız rahat olur.

eşinle arasındaki mesafeyi de onlar belirler.

Öz abimizden bile bişiler gizlemiyo muyuz pek cogumuz? Belki bi foto icin gizledi unuttu sonra bu kadar bak hani abisiydi moduna girmeye gerek yok. Tavırlarına olan hıncınızı buradan çıkarmayın bence

Takacak başka şey mi bulamadınız cidden bir insanın saygısını önemsemesini whatsappta durumunu gizleyip gizlememesinden mi anlıyorsunuz siz ne alaka? her zaman saygılı davranmış arada bir sorun da yok bilerek yapılan birşey olduğunu sanmıyorum kaldı ki eğer whatsappta engeli yoksa durum zaten gözükür. Özellikle neden gizlesin zaten çok paylaşım yapan bir insan da değilmiş eşinizin de sırf durumu göremiyor diye ben ona neler yaptım o ne yapıyor demesi de çok saçma yani cuma kutlaması falan da o an görebilir cevap yazamaz sonra da unutabilir bende unutabiliyorum bunlarla değer ölçmeyin lütfen

Öyle bir zamana geldik ki sosyal medyada ne kadar beğeni yapıyorsak ya da yorum alıyorsak insanları da o kadar önemsiyor ya da değer yargılarını ölçüyoruz :işsiz:Bizzat çok yakın zamanda yaşadım normal hayatta iyi davransan da sosyal medyada çok iyi olmadığın sürece değerin kalmamış:KK45:Takıldığınız şey o kadar ufak ki adı üstünde internet ortamı görmesini istememiştir ya da unutmuştur abartmaya gerek yok Hoppa

Benim kendisine karşı bir hıncım yok.
O laf soktukca yüz astıkca ben susuyorum.
Kendisi işine geldiği için eşimden kendi eşinden isteyemediklerini ister.
Bu denli bir kardeşlik var.
Buna binayen eşim böyle söyledi.
Sonrada bu konuyla ilgili ağzını bıçak açmadı.
Yanlışlıkla insan whatsappte 50 kişiye filan durumunu engelleyemez, bu konulari biliyorum:) tek tek tıklamak gerekir.
Dediğim gibi sık paylaşim yapsa erkeklere karşı özelini göstermek istemeyecegini düşünürüm.

Biz yemege gittigimizde" niye evde yemek yokmuydu" diyen biri :)
Belkide yeterince yaranamıyoruz sırtını çeviriyor bize +uzaktayken mesafeli duruyor ve biz oraya gidince beraber gezdirelim diye samimi davraniyor..cözemedim. bir insan hal hareketleriyle mesafelu olur ve tel uzerinden sürdürur ama bu biraz karisik gibi

Back
X