• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeş ilişkisi

Şeyi anlayamadım doğumda yanında olamadım sonrasında aradım konuştum dediniz.
Aynı şehirde hastaneye bi çiçek alıp gitmediniz mi
Hastaneye gidecektim istemedi dedim adettir gelmemiz gerekiyor diye abim de gelmeyin boşverin eve gelince gelirsiniz filan sonradan anladım göstermemek için bahane çok acı bir durum

Abinizden gerçekten neden istemediniz? Benim görümcelerim bir şey istediği zaman abileri ile muhatap oluyor ve ben bunu hiçbir vakit sorun yapmadım. Mesafe değerli kılar.

Eski konularınızda abinizin esi ile anlaşamadığınızı yazmışsınız
Siz zaten geçimsiz birisiniz gelin sizinle görüşmek istemiyor aranızın iyi olmadığını yazmışsınız eski konularda
Abinizin cahil olduğunu ve gelininize kin ve nefret dolu olduğunuzu kusmuşsunuz
Ben olsam ben de görüşmek istemem sizinle
Siz yalan söylüyorsunuz bence
Hiç kimse canim dikkat et kendine diye bu kadar tepki vermez anlatmadığınız şeyler var
Çünkü diğer konularınız da abinize karşı bile kin nefret içerikli yazılarınız var

Esinizin ailesine bile neler yazmışsınız
İş yerinizle ilgili bir sürü sorun yaşamışsınız kovulmuşsunuz
Siz çok sorunlu bir insansınız
Lütfen insanları salın

Profili kapalı siz nasıl görüyonz :) @Prenses bella yeğenin doğunca görmeye gittin mi?
Yok kız açık profili, kullanıcı adına gir mesajları gör de açtığı tüm konulara tıkla

Evet mesajları çıkıyor iş yerinden kovulmus geçimsiz biri
Her ise girdiğinde konu açmış
Kayınbabası hakkında bile yazilari var
Bence anlatmadığı seyler var yalan söylüyor
Hiç bir insan canim dikkat et kendine diye tepki göstermez

Kaldi ki ziyaretine git
Benim abimin esi dogum yaptı
Edirne’ye gittim 8 saatten fazla suren yol
Yengem kim si.. gitsin
Benim canım dogmus ben hediyeler alır giderdim siz gitmek istememek için bahane aramışsınız @Huzur kalplerde
Tırnağım yeğenim benim
Kaldi ki abinizden su dünyada başka kimseniz yokmus öyle yazmışsiniz

Son düzenleme:
Evet mesajları çıkıyor iş yerinden kovulmus geçimsiz biri
Her ise girdiğinde konu açmış
Kayınbabası hakkında bile yazilari var
Bence anlatmadığı seyler var yalan söylüyor
Hiç bir insan canim dikkat et kendine diye tepki göstermez

Kaldi ki ziyaretine git
Benim abimin esi dogum yaptı
Edirne’ye gittim 8 saatten fazla suren yol
Yengem kim si.. gitsin
Benim canım dogmus ben hediyeler alır giderdim siz gitmek istememek için bahane aramışsınız @Huzur kalplerde
Tırnağım yeğenim benim
Kaldi ki abinizden su dünyada başka kimseniz yokmus öyle yazmışsiniz
Çocuk hasreti var ve annesini kaybetmiş çok üstüne gitmeseniz mi bende üzüldüm şimdi. Evet geçimsiz birine benziyor buraya yazarak rahatlamaya çalışıyor sanırım.

Çocuk hasreti var ve annesini kaybetmiş çok üstüne gitmeseniz mi bende üzüldüm şimdi. Evet geçimsiz birine benziyor buraya yazarak rahatlamaya çalışıyor sanırım.

Yok ben sadece canim dikkat et kendine diye yazıp gelinin tepki vermesine şaşırdım
Kimse böylesine tepki vermez
Tamam belki kadin lohusadir belki sinirlidir o an ama inandırıcı gelmedi
Eski konularına bakın baştan asagiya abisi ve eşi hakkında kin nefret dolu yazıları var
Eşinin ailesi hakkında da

Yok ben sadece canim dikkat et kendine diye yazıp gelinin tepki vermesine şaşırdım
Kimse böylesine tepki vermez
Tamam belki kadin lohusadir belki sinirlidir o an ama inandırıcı gelmedi
Eski konularına bakın baştan asagiya abisi ve eşi hakkında kin nefret dolu yazıları var
Eşinin ailesi hakkında da
Evet bende gördüm. Dikkat et demekten ne çıkar bende çözemedim. Sanırım doğum öncesi ve sonrası yanında olmadı bunun da etkisi var

Evet bende gördüm. Dikkat et demekten ne çıkar bende çözemedim. Sanırım doğum öncesi ve sonrası yanında olmadı bunun da etkisi var
yani onu demek istiyorum bence anlatmadigi şey olabilir dediğiniz gibiyse doğum öncesi-sonrası yanında olmadıysa gelin haklıdır

Eski iş arkadaşım, kardeşinin ergen kızına dua ederken "Allah hayırlı güzel yazılar yazsın, sonunu hayır eylesin" demiş. Bacısı bu dua altında bir şey arayıp "ne var ki sonunda hayırsız olacak sürekli aynı duayı söylüyorsun" diye çıkışmış. Kadın dert edinip iş yerinde ağlamıştı. Demesine göre araları da hiç kötü falanda değilmiş. Sizinki lohusaymış ona bir demek istemiyorum ama bazı insanlar kelimelerin altını fazlaca eşeliyor

Bence anlatmadığız şeyler var, hiç kimse “kendine dikkat et” lafını cana kasıt vs diye anlamaz. Şizofren falan olması gerek böyle paranoya duyması için.
Yok yok deme öyle Allah sinar 😁bana da mantıksız geliyor ama var öyleleri ben de gördüm akshfkfk😁😁😁 inan aklım almıyor ama var yani, ne güzel öyle insanlarla karşılaşmamissin dilerim hiç karsilasma

'Kimse kendine dikkat et cumlesinden bu anlami cikarmaz' diyerek gelini savunan arkadaslar KK'da yeni galiba :cool:
Arkadaslar bazi insanlar asiri alingan olabiliyo. Bazen de zaten gorumcesini sevmiyosa soyledigi bi lafi abartip bahane edenler olabiliyor. Yani bunlarin hepsini gorduk. Ozellikle bi bebek dogurunca 'dünyalari ben yarattim' havasina giren bir güruh oldugunu da düşünürsek bana cok da olmaz gibi gelmiyo acikcasi.

Yok yok deme öyle Allah sinar 😁bana da mantıksız geliyor ama var öyleleri ben de gördüm akshfkfk😁😁😁 inan aklım almıyor ama var yani, ne güzel öyle insanlarla karşılaşmamissin dilerim hiç karsilasma
Yok her çeşit insan gördüm diyebilirim de bu mantıklı gelmedi yani fitne fücür için daha yaratıcı bir alınganlık seçebilir. Açıkcası zaten çok çeşitlilikten insan şüpheci oluyor, kötü olan gelin mi görümce mi bilemiyosun bazen görümceler haklı çıkmak için özet geçiyor kkda böyle çok konu oldu. Haklı çıkmak için anlatmadı anlatmadı sonra ayrıntılarda döküldü asdakahha pamuk gibi başlayıp üyeler deştikce kadın kadının düşmanı sözü, bolca ban ve kapanış 😄

Sanirim gelin hanim, cocuk dogurunca cocugu olamayan gorumcenin nazarindan korkup, cocuksuz görümceyi "kem goz" olarak kodlayan cahillerden, yoksa kendine dikkat et cumlesinden alinmak cok ultra manyaklik olmali.

Ya da konu sahibinin anlatmadigi bir durum var bu "kendine dikkat et" temennisiyle ilgili.

Back
X