- 11 Mart 2010
- 3.807
- 1.161
- Konu Sahibi pamukannesi
Merhaba kizlar. kardesim ve ben butik sabun ve kokulu tas isine girmeye karar verdik. Cevremiz kalabalik ve boyle seylere merakli insanlar. Bi siparis gelince bir araya geliriz ikimiz el birligi ile yapariz susleriz diye kararlastirdik. Musterilerle sayfayla kargo isleri ile ben ilgilecektim. İkimizde biraz para kattik ve gerekli malzemeleri aldik. Sayfayi actik ve kardesim hamile oldugunu ogrendi. Ve bu sabunlari kokulu taslari hamilelerin yapmasinin sakincali oldugunu ogrendik biz. Bunu duyan kardesim o zaman sen tek basina yapcan baska care yok dedi :) bende bisey diyemedim. 2 evladim var benimde. Musteri iliskileri, kargoya gidip gelmesi, urunu yapmasi hep bende.. sayfayi acar acmaz 2,3 siparis geldi tek basima yaptim onlari. Ama ortaklik devam. Kazanc yari yariya bolusuluyor o bisey yapmadigi halde :) bi yerde yetisemiyorum bende. Beraber yapcaz diye girmistik ama isler tersine dondu ve bana kaldi hersey. Sayfayi kapatmaya da kiyamiyorum o kadar emek verdik para harcadik. Bi cozumunuz var mi bu konuda? Ne yapmaliyim.