Kardeş Payı Star Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
İşler Güçler dizisiyle büyük beğeni kazanan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in yeni dizisi Kardeş Payı'nın çekimleri başladı.

Ahmet Kural ve Murat Cemcir, Selçuk Aydemir’in yazıp yöneteceği “Kardeş Payı” adlı dizide rol alacak. İki mucit kardeşin hikayesi üzerine kurulu dizi, mart ayında Star TV’de başlayacak.

BEHZAT Ç'DEN TRANSFER

Behzat Ç. dizisinden tanıdımız güzel oyuncu Seda Bakan, İşler Güçler ekibinin yeni dizisi Kardeş Payı'nda rol alacak. Seda Bakan'ın rolü hakkında henüz bilgi verilmedi.

İŞLER GÜÇLER SÜRPRİZİ

İşer Güçler'de rol alan birşok oyuncunun yeni dizi Kardeş Payı'nda da rol alacağı öğrenildi. İşler Güçler'de yapımcı rolüyle büyük beğeni kazanan Şinasi Yurtsever, Kardeş Payı dizisinden ilk fotoğrafıTwitter'dan paylaştı.

Kardeş Payı dizisinin senaryo ve reji ekibinin de İşler Güçler'le aynı olacağı öğrenildi.

Son 3 yıldır dizilerden sıtkım sıyrıldı,midem bulandı desem yeridir,
çoğunun ilk bölümünü dahi izlemiyorum,tanıtım fragmanlarından tutmayacağını bile anlar oldum,
zira yanılmıyorum da :34:

Ama son zamanlarda izleyip de başarılı bulduğum,
güzel ayarlar barındıran,ince düşünülmüş espriler ve süper ekibiyle beni kahkahalara boğan dizim İŞLER GÜÇLER
yayından KALDIRILDIğından beri yine bıraktım dizi işlerini..

Aynı ekip aynı mantıkla yeni bir dizye başlayacaklarsa süper ama onu da kaldırırlar..
Çünkü artık ülkemizde ''kablo döşemek'' cümlesini bile bipliyorlar :33:

Kimse birsey yazmamis :)
Merakla bu diziyi bekliyordum, dün 1. bölümünü izledim ve "iste buu be!" dedim,
aylardir boslugunda oldugum,gerek konseptiyle, esprileriyle, gerekse oyunculariyla bekledigim dizi buymus meger:37:

Ilk bölümün reytinglerine bakilirsa en az Isler Gücler ve Leyla ile Mecnun kadar tutacaktir. :nazar:

Cok guzeldi.
Isler gucler gibi bir tat birakti.
Ozlemisim zaten.
Umarim sacmalamazlar.
Ben de ozledim gibi olmasinda.

Bu diziyi kanal harcıyor yayın saati çok geç... Güzelim dizi güme gidecek emeklere yazık en uygun saat haber ardı herkesin işi var çocukların okulları var kabul etmek lazım ki haber ardı ikinci dizinin şansı çok az maalesef :)

SAMSUNUMDAN SEVGI VE SELAMLARIMLA... :)

dün akşam ki bölüm çok duygusaldı
murat cemcir ve ahmet kurala helal olsun her rolün üstesinden geliyorlar bir insanın babasının ölmesi bu kadar içten ve güzel anlatılmazdı:46:

Sezon finali ne kadar güzeldi çok beğendim :8:
Bu arada kkda bir tek ben izliyorum bu diziyi galiba :1:

Bugün baya güldüm özellikle ilk reklama kadar olan kısma yarıldım resmen...
Sanırım 5 ay ara verilmiş, özleyeceğiz, dilerim süper bir şekilde başlar yeni sezon:16:

uff kadinlar kulubu buna 5 yorum mu yapildi. harbiden total grubu ciktiniz heee :p

Az önce 13. bölümü bitirdim. Peçete kalmadı evde :(

Ben de bölümleri döndür döndür izliyorumm tekrardan valla. Gülmekten yerlere yatıyorum. gülerken diziyi kaçırdığım oluyo resmen ya.

çook seviyorum bu diziyi yaaa süper tatilleri bir an evvel bitse de yeni bölümleri başlasa

Hilmi hastasıyım, tek takip ettiğim akşam dizisi bu :27:

Bölelim herşeyi yarı yarıyaaaa olsun kardeş payıııı:KK76:

Başlasın tabii ya:KK73:

Back
X