Kardeş Payı Star Tv

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gulmekten karnim ağrıdı. Harika bir bölümdü.

Ozellikle aynadaki imza icin tesekkurler Kardes Payı :KK9:

İki hafta yeni sezona merhaba diyen başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan’ın paylaştığı Kardeş Payı dizisi 22.00′den sonra ekrana gelmesine rağmen reytinglerde büyük başarı yakalamış ve prime time yayınlanan bir çok iddialı diziyi bile geride bırakmıştı. Star TV’de final yapan Aramızda Kalsın dizisinden sonra Perşembe 20.00 kuşağının boşalmasıyla, kanal yönetimi Kardeş Payı dizisini bu saate çekti. Reyting başarısı nedeniyle 22.00′den 20.00′ye alınan Kardeş Payı, 12 Şubat Perşembe akşamı 25. bölümüyle yeni saatinde ekrana gelecek. Kardeş Payı’nın prime time 1 kuşağında reyting yarışına katılmasının sonuçları nasıl etkileyeceği ise merak konusu oldu.

İlk defa bir komedi dizisinin beğeniyorum, insan bitmesini istemiyor :))
Tv den değil internetten takip ediyorum, reklam derdi yok, bip dit yok:cool:

Bir program ne zaman bel altı saçmasapan espriler yapmaya başlarsa o zaman sonu geliyor.

Bu diziyi ne çok severdim bu sezon batırmışlar iyice. Bel altı saçma espri yapınca daha mı izlenesi oluyor yani?

Bence de bu sezon kötü başladı, oyunculuklar daha bi abartılı, espiriler internetten toplamışlar gibi.

Kardeş Payı dizisinin yayın günü değişti..Kardeş Payı dizisi artık hangi gün yayınlanacak? Kardeş Payı dizisi 27. bölümüyle 28 Şubat Cumartesi akşamı 22.15′de Star TV’de olacak.

Boyle daha iyi oldu yayin gunu ve saati tam bana uydu...persembe kurtlar vadisi eziyetini izlemeyi zaten cekemiyodum bi yandan da kardes payini izleyememenin meraki?simdi tv beniiiim baslicak birazdan:KK71:

Kardeş Payı´nı tanıtımlarından beri izlemeyi çok istemiştim.. Fırsat olmamıştı..
Şuan açığı kapatmaya çalışıyorum..
Keşke izleyebilseydim ilk sezonu zamanında.. :)

Harika bir komedi.
İşler Güçler, Düğün Dernek, Kardeş Payı, Çalgı Çengi hepsi güzel projeler..

"O an fark ettiler ki üçünün de verdikleri kararlar, iyide olsa, kötüde olsa kendilerine bir şey katıyordu.
Öyle yada böyle hayat devam ediyordu işte.
Anladılar ki gerçek hayatta dört yanlış, aslında bir doğru getiriyordu..."

19.Bölümden..

Back
X