kardes sevgisini bilmeyenler

gulosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2014
198
23
38
35
Merhaba kizlar simdi size anlaticaklarim belki dert sayilmaz kimine gore ama benim icimde kenarda duran bazen hatirlayip beni acitan bi yara.. biz 3 kardesiz 2 tane abim var biri 7 biri 10 yillik evli bende gecen yil evlendim. Aramizda kopukluk var onlarla yillardir annemlerin evine gittigimizde tesadufen goruyorum sadece evlerine gittigimde de soguklar hic arayip sormuyorlar beni ben bi adim atsam onlar 2. Adimi atmiyor 1 yillik evliyim evime sadece 1 kere geldiler hic aramazlar ben arasam soguk konusurlar aramizda bi problemde olmadi iyi bi insan olgumuda herkes bilir ama anlamiyorum tek kiz kardesleriyim ben neden onem vermiyolar sorsam hic sormadim simdiye kadarda napalim derler heralde umursamazlar. Birbine bagli kardesler gorunce imreniyirorum benim gibi olan var mi erkek kardesler genelde boylemi olur ama sanmiyorum benim esim kiz kardesine duskun..

biz farkli sehirlerdeyiz
abim le babalarimiz ayri fakat ayni evde buyuduk
ona ragmen surekli internette tel.de gorusur gider geliriz
ben genelde yengemle konusurum
esim abimle cok haberlesir

abilerinizle iletisiminiz cok ilgincmis
umarim duzelir en kisa zamanda

aile bağlarını sağlam tutan anne babalardır
sizin böyle olmanızda anne babanızın etkisi var mı?

aile bağlarını sağlam tutan anne babalardır
sizin böyle olmanızda anne babanızın etkisi var mı?
ne gibi etkisi olabilir? Ben annemlere soyluyorum neden boyleler diye soguk onlar kizim bosver sen evinde esinle mutlusun takma onlar kafana diyolar

Bence takma kafana kendini suçlayacağın bi durum da yok ben kız kardeşlerimle hergün konuşup dertleşirim bi arkadaş gibiyiz ve onlar evli. Ama abim bekar olmasına rağmen ayda bir ararım yabancı gibi konuşuruz bi samimiyet kuramadık hiç. Ona sorsan beni çok sever güya ama uzaktan uzağa. Kendini üzme onu öyle kabul et çünkü bi yaştan sonra değişmez:KK14:

ne gibi etkisi olabilir? Ben annemlere soyluyorum neden boyleler diye soguk onlar kizim bosver sen evinde esinle mutlusun takma onlar kafana diyolar
Aranızda yaş farkı çok sanırım. Bence konuşun ya. Anne-baba, koca önemli ama kardeş bir başka oluyor.

B
Bence takma kafana kendini suçlayacağın bi durum da yok ben kız kardeşlerimle hergün konuşup dertleşirim bi arkadaş gibiyiz ve onlar evli. Ama abim bekar olmasına rağmen ayda bir ararım yabancı gibi konuşuruz bi samimiyet kuramadık hiç. Ona sorsan beni çok sever güya ama uzaktan uzağa. Kendini üzme onu öyle kabul et çünkü bi yaştan sonra değişmez:KK14:
Buyuk abimle cok iyidik duskundu bana o evlendikten sonra taniyamadim koptuk yillardir soguk nasi oldu anlamadim

Benim de 10 yaş küçük erkek kardeşim var, soğuk değil çok iyi karşılaştığımızda da aramaz sormaz ben aramasam sesini duyamam, bize tatil zamanı gelir Çeşme'deki evimizde kalır. Gündüz uyur gece uyanık, pek göremeyiz.

B

Buyuk abimle cok iyidik duskundu bana o evlendikten sonra taniyamadim koptuk yillardir soguk nasi oldu anlamadim
Evlendikten sonra zaten mesafe girmesi normal kendi sıkıntıları aile kurmanın zorlukları tabiki seninle olan diyaloğuna yansır aynı evdeyken yaşadığınız samimiyet olamaz kendinden yola çık evlendikten sonra eskiye göre ne kadar ilgili olabildin ailene karşı

Merhaba kizlar simdi size anlaticaklarim belki dert sayilmaz kimine gore ama benim icimde kenarda duran bazen hatirlayip beni acitan bi yara.. biz 3 kardesiz 2 tane abim var biri 7 biri 10 yillik evli bende gecen yil evlendim. Aramizda kopukluk var onlarla yillardir annemlerin evine gittigimizde tesadufen goruyorum sadece evlerine gittigimde de soguklar hic arayip sormuyorlar beni ben bi adim atsam onlar 2. Adimi atmiyor 1 yillik evliyim evime sadece 1 kere geldiler hic aramazlar ben arasam soguk konusurlar aramizda bi problemde olmadi iyi bi insan olgumuda herkes bilir ama anlamiyorum tek kiz kardesleriyim ben neden onem vermiyolar sorsam hic sormadim simdiye kadarda napalim derler heralde umursamazlar. Birbine bagli kardesler gorunce imreniyirorum benim gibi olan var mi erkek kardesler genelde boylemi olur ama sanmiyorum benim esim kiz kardesine duskun..

sorsan eşlerine köle modundalardır...
zaten erkek milleti ya anne bacı delisi, ya karı delisi oluyo..
dengeyi kuran daha görülmedi...

erkek kardes kiz gibi olmaz sizinki çok asiriya kaçmis
aradaki yas farkindan kaynakldir belki

Ben de kardeş sevgisi pek bilmem.Hz.Yusuf ve abileri gibiyiz.

anne babalar erkek evlatlarını daha farklı yetiştirebiliyorlar
bende de takma kafana sağlıklı olsunlar yeterr

Back
X