Kardeş

bundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor
Allah askına yapmayın ya saka gıbı.. Aldatma öldürmemi var arada kardes bu ya ! Bu nasıl bır kin . Esınızi armıs ki sızıde merak etmiş keske uzatmayıp konuşşaydınız. Pes

butun bunlar olurken ayagınızı yere vura vura da agladınız mı
ıkınızde cocuk gıbı davranmıssınız

Aaa bu arada konunuzu baştan okudum siz suclusunuz bu kuslukte siz durduk yere terslemissiniz kardesinizi

Neyse hakkinizda hayırlısı
Çünkü her ulaşamadığında beni arıyor annemin ya jarzu bştiyor vs sonra ulaşıyor bende ona sinirlendim farketti o gün moralim bozuktu yani ne yazmışımda hemen siliyor herşeyi

Çünkü her ulaşamadığında beni arıyor annemin ya jarzu bştiyor vs sonra ulaşıyor bende ona sinirlendim farketti o gün moralim bozuktu yani ne yazmışımda hemen siliyor herşeyi

Bende ona karşıyım kardeş bu hemen sildim ettim demekle hata etmiş

Amaan ne bileyim kardeş işleri karışık sildim dersin ama silemezsin

Yapmanız gereken fevri davranışlarınızdan ötürü birbirinizden özür dilemeniz. Onun yerine büyüttükçe büyütmüşsünüz. Demek ki aranızda dile getirilmeyen yaşanmışlıklar var. Burada patlak vermiş. Yoksa durum pek saçma olmuş.

O gunku tepkin degildir mutlaka birikmislik vardir ki silip atmistir ... bence sen gozden gecir tutumlarini ... eger kotu biri olsaydi hic aramazdi ne enistesini ne yegenini ...

kardeşimle telefonla da yanyanayken de sürekli didişiriz ama 2 gün konuşmadan duramayız. kardeş bu yahu ötesi var mı? büyükseniz büyüklük yapın, kapatın konuyu.

bundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor
kardeşin haklı

hey Allah ım ne gereksiz tripler
ilk önce siz haksızsınız çünkü kız panikleyip aramış siz terslemişsiniz
ama size siliyorsa elin oğlunu da silmeliydi bence
birde siz barışırsınız ama eşlerden biri küserse olay büyür birde bu yönden bakın ve boşverin
ayrıca muhtemelen kardeşinizin eşinizden çıkarı var arayı soğutmak istemiyor gibi geldi

eften püften sebeplerle kardeşinizle aranızı bozmayın ölümlü dünya...

Siz haksızsınız.

Kardeşiniz anne babanızı sormak için aramış terslemişsiniz, sizi merak ettiği için eşinizi aramış terslemişsiniz, kötü gününde aramayanı ne yapayım diyorsunuz o da iş yerinde kötü şeyler yaşamış ama siz arama gereği duymamışsınız.

Çocuk gibi didişiyorsunuz.
Arayın kardeşinizi gönlünü alın.

Şımartılmış birbirini kıskanan ufak 2 çocuk gibisiniz yazık sizlere ....

Yahu bu yüzden kardeşe kızılır mı?
Annesini babasını sana sorsa ne olur ki? Hayır ben de soruyorum (= Hiç de kavga etmedim kardeşim ile.
Ayrıca bu yüzden bağırdığı ve sildiği için o hatalı da daha önce de böyle bir şey söylediyseniz artık zoruna gitmiştir.
Ve sizi gururundan aramıyor eşinizi araması normal ancak siz kıskançlık yapıp böyle yaptığınızda siz hatalısınız.
Özür dilemelisiniz.

Back
X