Kardeşi olmalı mı?

mnKurabiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
236
62
13
Arkadaslar merhaba iyi seneler herkese..
Benim bir oglum var 4.yasini yeni kutladik..bir kardesinin olup olmamasi konusunda kararsizim ístanbul sartlari malum..oglum krese gidiyor bende calisiyorum ikinci cocugu yapsam calisamayabilirim iki cocukla..Tek cocuk her istedigini almak mi kardessiz birakmamak mi? Sizler neler dusunuyorsunuz kardes konusunda?

Ahhhh bu konuyu bende çok dusunuyorum kime sorsam ooooo kardeşsiz olmaz hata yaparsin neler neler...

ben çalışan bi bayandim dogumdan sonra calismayi biraktim 2,5 yildir çalışmiyorum coook bunaldim...artik tekrar is hayatina dönmek istiyorum..

Yani tek cocuk dünyanın sonu muuuuu

Bende ekonomik açıdan düşündugumde tek cocuk daha coook imkani olur diye düşünüyorum...cevremde 2 ve 3 cocugu olup tek maaşli arkadaşlar sürekli huzursuzluk içindeler gecim para yetistirememe sorunu yaşıyorlar...eeeee ne anladim ben cok cocuktan evde huzur yok sürekli para yetistirme derdi... onlari girunce ayyy yeter bi tane diyorum....ama daimi iki maas olan insanlar 2 cocuk olabilir...benim esimde devlet memuru ama ben hep özel sektörde is buluyorum vee benim isim herzaman garanti degilkiii

Bide dogum yapmak icin yasta cook önemli yasim oldu 35 bu saatten sonra ikinci cocuk olur mu sabrin kalir mi bilmiyorum....cunkuuu ilk çocuğuma tum enerjimizi verdik....el ustunde gezdirildi agzinin icine bakiyoruz esimle cook nazli kizimiz....

Bide dogum yapmak icin yasta cook önemli yasim oldu 35 bu saatten sonra ikinci cocuk olur mu sabrin kalir mi bilmiyorum....cunkuuu ilk çocuğuma tum enerjimizi verdik....el ustunde gezdirildi agzinin icine bakiyoruz esimle cook nazli kizimiz....
Kac yasinda cocugunuz?
Duygularima tercuman olmussunuz.. olur yasinizda bir sey yok fakat maddiyat durumu karisik 2.cocuga yetebilecek miyiz?bakicilar cok.para istiyor kendin bak daha iyi e bu sefer ev donecek mi? Pehh

Kesinlikle 2.cocuk gerekli kardessiz olmak zor.yillar sonra etrafiniza baktiginizda yalniz hissetmemek icin.

Bence kardesi olmali ben de ogluma bakiyorum suan 11 aylik 2 yasina yaklaştığında kardes istiyorum biri okula baslar biri krese bende ise insallah Allah izin verirseo_O

Kesinlikle 2.cocuk gerekli kardessiz olmak zor.yillar sonra etrafiniza baktiginizda yalniz hissetmemek icin.
İste bende en cok ondan korkuyorum hep mi basinda olacagiz diye cok.mu duygusal davraniyorm sizce?

Bence kardesi olmali ben de ogluma bakiyorum suan 11 aylik 2 yasina yaklaştığında kardes istiyorum biri okula baslar biri krese bende ise insallah Allah izin verirseo_O
2.krese baslayana kadar calisamayacagiz bu kafami kurcaliyor isin maddi tarafi..bir de rahata alistim 29 yasindayim ilkinde annemin yardimi cok oldu ikisini anneme birakamayacagmdan bn bakacagim

2.krese baslayana kadar calisamayacagiz bu kafami kurcaliyor isin maddi tarafi..bir de rahata alistim 29 yasindayim ilkinde annemin yardimi cok oldu ikisini anneme birakamayacagmdan bn bakacagim
Ben mecbur oyle yapacağım evet maddi olarak zorlanacagiz esim memur evimde kendi evimiz çocuklarımi kendim yetiştirmek istiyorum o yuzden calismayi askiya aldim

Kardeşin yerini hiçbirşey tutmaz bana göre
2 çocukla çalışıyorum çok zor tek çocuk rahatlığı olmuyor ama hayatımda iyiki yaptığım doğrulardan biri çocuğumu kardeşsiz bırakmamak oldu

Ben mecbur oyle yapacağım evet maddi olarak zorlanacagiz esim memur evimde kendi evimiz çocuklarımi kendim yetiştirmek istiyorum o yuzden calismayi askiya aldim
Bizim evimiz kira ve ikimizde ozel sektordeyiz islerimiz de garanti degil cnm :(

O zaman senin isin daha zor canim annen bakmaz mi kayinvaliden
Annem ilkine bakti zaten cnm sagolsun.İki olunca ikisine bak diyemem yoruldu artik kadin :KK43: kayinvalidem de hasta..napcam sasirsim tek cocuk pismanligini yasar miyim sence?

Annem ilkine bakti zaten cnm sagolsun.İki olunca ikisine bak diyemem yoruldu artim kadin :KK43: kayinvalidem de hasta..napcam sasirsim tek cocuk pismanligink yasar miyim sence?
Valla canim pismanlik yasar misin bilemiyorum ki ama istedigin gibi yetistirmekte onemli çalışmadiginda evinde kira yasin kac bu arada

Back
X