• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşi yüzünden kocamla kavga ettik?

Grumpie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
7
10
1
34
Arkadaşlar daha önce de sorundan bahsetmiştim. Kocamın bir erkek kardeşi var, ikisi işte ortaklar güya ama benim kocam gecesi gündüzü demeden çalışırken kardeşi tatillerde gezmelerde para saçıyor lüks harcamalar vs. Benim çocuklarım baba diye yol gözlüyor her gece.

Ben bu durumu konuşmaya karar verdim söyledim kocama ama kocam çok aşırı tepki verdi, tamam tepki vermesini bekliyordum ama bu kadarı da ağırıma gitti. Ne kurnazlığım kaldı ne fesatlığım ne paragözlüğüm. Bi de beni tercih yapmak zorunda bırakma dedi, sinirlerime dokundu iki gündür konuşmuyoruz.

Ne yapacağım şimdi bir tavsiye :KK43::KK43::KK43:

Arkadaşlar daha önce de sorundan bahsetmiştim. Kocamın bir erkek kardeşi var, ikisi işte ortaklar güya ama benim kocam gecesi gündüzü demeden çalışırken kardeşi tatillerde gezmelerde para saçıyor lüks harcamalar vs. Benim çocuklarım baba diye yol gözlüyor her gece.

Ben bu durumu konuşmaya karar verdim söyledim kocama ama kocam çok aşırı tepki verdi, tamam tepki vermesini bekliyordum ama bu kadarı da ağırıma gitti. Ne kurnazlığım kaldı ne fesatlığım ne paragözlüğüm. Bi de beni tercih yapmak zorunda bırakma dedi, sinirlerime dokundu iki gündür konuşmuyoruz.

Ne yapacağım şimdi bir tavsiye :KK43::KK43:

Demek ki esiniz enayi yerine koyulmayi seviyor. Benim esimle bir anlasmam var. Biri digerini nikah ile tehtid etmeye kalksa bu bosanma sebebidir. Sizi öyle mi bastirmaya calisacak? Bi gün bakar siz tercih yapmissiniz o zaman hem sizin nafakaniz icin hem kardesi icin calisir. Ben bol bol harcama yaparım cocuklar ve kendim icin. Yüzüne de bakmam. Byölelerine böyle muamele müstehak

siz bence sorunu esinizde arayin. esinizin cani sizi gezdirmek, para harcamak, luks yasamak istemiyorsa bunun sorumlusu kardesi degil bence. o da sonucta kendi kazandigini yiyordur. esiniz kardesi tatile gitsin diye sizden ve cocuklarindan kisiyorsa durum farkli.

Çocuklarına vakit ayıramayacak kadar işkolikliği onu ilgilendirir, babalık vasfı eve para getirmek ve çocuklarına boş beleş imkan sağlamak değil. Ne yapsın o çocuk fazladan araba ve bebeği onunla oynayacak bir baba yoksa..
Kardeşi üzerinden bir yere gelemezsiniz bu düşüncedeki insana çocukları üzerinden vurmalısınız..

Demek ki esiniz enayi yerine koyulmayi seviyor. Benim esimle bir anlasmam var. Biri digerini nikah ile tehtid etmeye kalksa bu bosanma sebebidir. Sizi öyle mi bastirmaya calisacak? Bi gün bakar siz tercih yapmissiniz o zaman hem sizin nafakaniz icin hem kardesi icin calisir. Ben bol bol harcama yaparım cocuklar ve kendim icin. Yüzüne de bakmam. Byölelerine böyle muamele müstehak

siz bence sorunu esinizde arayin. esinizin cani sizi gezdirmek, para harcamak, luks yasamak istemiyorsa bunun sorumlusu kardesi degil bence. o da sonucta kendi kazandigini yiyordur. esiniz kardesi tatile gitsin diye sizden ve cocuklarindan kisiyorsa durum farkli.

Bir de sen binecen üstüne. Lafın özü bu arkadaşım. Seviyor belliki. Harcayacan gezecen tozacan bırak o çalışsın.

Ay tercih yapacakmış yapmazsan hatırım kalır derdim ben ama ben fevriyimdir hata olur.

Sana bırakmam sende o akıl ve kapasite yok zaten , ama ben sana tekmeyi basarak yapacağım tercihi derdim ben olsam...
Bu tercih lafını kullanmasi çok sinirimi bozdu. :KK43: 8 yıldır evliyiz, melek gibi ağzından bir tane kötü söz çıkmayan adam ilk tartışmada böyle bir şey der mi? Ben ağırdan almak istedim cevap vermedim.

Yani mevzu gezmek tozmak para falan da değil, bütün işler kocama kaldığı için biz birlikte vakit geçiremiyoruz.

Kardeşi kocamın kazancına ortak Bu konuya bir göz gezdirin bence. Orada işinize yarar tavsiyeler vardır.

Eşiniz enayi yerine konulmayı seviyor anlaşılan :( yapacak bir şey yok eğer anlattığınız gibiyse sahiden tavrınızı belli tam edeceksiniz yoksa böyle devam edecek

😂Kendisi de yolundugunun farkında
O yüzden sizden de duymak agir gelmiş😂😂😂

Deseydin çocuklarının vaktinden çalışıyorsun, ayıp ya hu ...

Bu tercih lafını kullanmasi çok sinirimi bozdu. :KK43: 8 yıldır evliyiz, melek gibi ağzından bir tane kötü söz çıkmayan adam ilk tartışmada böyle bir şey der mi? Ben ağırdan almak istedim cevap vermedim.

Yani mevzu gezmek tozmak para falan da değil, bütün işler kocama kaldığı için biz birlikte vakit geçiremiyoruz.
Sakinleşince güzel güzel anlatın durumu..

suç burada kardeşte değil ki aslında, eğer eşin de aynı hayatı yaşamak isteseydi yaşardı. ya da kendi kardeşine iş konusunda laf geçiremiyor. siz de üstüne gidince, istemsiz bir savunma yapmaya kalktı. bazı insanlar kendi de kötü görse bile sırf siz kötü görmeyin diye bu şekilde annesini, kardeşini savunur. hoş mu değil tabi ki.. ama konuyu kardeş üzerinden değil de çok çalışması ve çocuklarına vakit ayırmaması üzerinden açsaydınız belki daha iyi anlardı.

Back
X