Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.
Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.
Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken
gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum