Kardesim bana küser evime gelmezse sende bu eve giremezsin diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslar dr hanımın yanındasınız ama onun da cok hataları olmus. Kumar bağımlısı ve kumar borcu var. Bunu da nişanlik döneminde saklamıs. Adamın yerine koyun kendinizi evlendiğiniz kisi kumar borcu var,saklamiş. Soğumak için yeterli bir sebep.:olamaz:

Sürekli kendi üstün vasfından digerlerinin vasıfsızlığından bahsetmiş. 1 de marka araba alındığından. Marka araban olacağına kendine saygın olsun. :KK12:

Şiddet görmesine, şiddete tahammül etmesine üzüldüm. Bosanıp kendi yollarina bakarlar umarım.

Neden Doktorlukla alakası var biliyor musunuz? Doktorluk kolay kazanılan bir bölüm değil. Üstüne sınavlarını geçmek için çok çalışmak hatta insan üstü çalışmak lazım. O kadar zorluklardan geçip sosyal hayatta sıkıntı yaşayınca garipsiyorlar. doktor dediğin güçlü olmalı dimdik olmalı gibi.
Ama en nihayetinde hepimiz insanız ve mesleklerden dolayı etiketlerimiz olmamalı
zeki olmak çok ders çalışabilmek farklı şey özguven farklışey halbuki
nasıl yetiştirildiği ve kişiliğide önemli bence insanın

Eski konularınızı bilmiyorum arkadaşların yazdığı kadarıyla size tek yorumum destek alın. İyileştirin kendinizi. Siz bu kafayla bu hanzoyu bıraksanız dahi gider başka hanzo bulursunuz. Sizin sağlıklı kararlar verebilmeniz için akıl sağlığınızın normal olması lazım. Kumar bağımlılığınızında altından benzer bir sebep çıkar belki. Gerekirse elinizde kalan tüm parayı buna harcayın. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum, sorun soruşturun en iyi, en yetkin psikiyatristi bulun ve başlayın hemen.

zeki olmak çok ders çalışabilmek farklı şey özguven farklışey halbuki
nasıl yetiştirildiği ve kişiliğide önemli bence insanın
Ben de onu diyorum zaten. Ama insanlar benim yazdığım gibi görmekte ısrar ediyorlar malesef

bunun dr lukla alakasi yok ki
dr bile bunu goruyosak okumayan kirsin dizini otursun mu yani.
ben lise mezunuyum bu konuda bayandan daha netin mesela.
kimisi kendini savunamaz kimisi daha dişlidir haketmediği lafı tıkıverir karsidakinin agzina
bayan pasif grupta maalesef zaten bu kadwr pasif durdugu icin boyle kolay her laf soyleniyor meslekle alakasi yok
okumayan daha cesaretli zaten
Ben okumayan kirsin otursun demedim
Daha yurekliler çoğunun maddi gucu olmadigi halde
Ulkede maddi gucu olan kadin cok daha cesur olmali
Çünkü kimseye hic minnet etmek zorunda degilsin
Babana el acmAZSİN
Ev tutar hayatına bakarsin
Okumamis isi olmayanın korkmasi bir.nebze anlarim ama okuyan eli ekmek tutani anlayamıyorum

çok güzel bir mesleğin var, eşine karşı sevgin bitmiş, cinsel hayat sıkıntılı, eşinin sana sevgisini bilemiyorum ama anlattıklarından yola çıkarak söyleyebilirim ki; saygısı yok.
bu durumda ben olsam çoktan evi ayırmış davayı açmıştım.
ne demek sen 2 senelik insansın kardeşim benim canımdır. eeeh bıraksın yaaa, senin yazdığın mesajdaki gibi kardeşiyle mutluluklar o zaman..

Son düzenleme:
Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Okumus eğitim almış meslek sahibi kadınların bile bi tip erkeklere katlanması beni çok üzüyo. Neden kendinize değer veemiyosunuz bi adam size babagile goturucem seni dediğinde sağlam tepki vermeliydinjz. Size bir eşya gibi davraniomasina müsaade etmeyin lütfen. Kendisi size saygı göstermeyecek ama hem kendisine hem ailesine paşalar gibi saygı bekleyecek yok öyle bi memleket. Üzerinden zaman geçmiş ama umarım sorununuzu cozmussunuzdur

Arkadaslar dr hanımın yanındasınız ama onun da cok hataları olmus. Kumar bağımlısı ve kumar borcu var. Bunu da nişanlik döneminde saklamıs. Adamın yerine koyun kendinizi evlendiğiniz kisi kumar borcu var,saklamiş. Soğumak için yeterli bir sebep.:olamaz:

Sürekli kendi üstün vasfından digerlerinin vasıfsızlığından bahsetmiş. 1 de marka araba alındığından. Marka araban olacağına kendine saygın olsun. :KK12:

Şiddet görmesine, şiddete tahammül etmesine üzüldüm. Bosanıp kendi yollarina bakarlar umarım.
Kesinlikle katılıyorum.

Eşi kaba saba bir adam. Savunulacak tarafı yok.

Ama nişanlılık döneminde kumar bağımlılığının saklanması çok yanlış. Eve gelenlere surat yapmak çok yanlış.

merhaba,
eşinizin size saygısı yok, bariz fakat sizde de "mağdur"kimliği altında bazı problemler olduğunu hissettim. biri "hizmette kusur etmedim" cümleniz bir diğeri "benden çok daha vasıfsız olan eltim..." cümleniz. ilk cümlenizle zaten ataerkil bir zihniyeti aşamadığınız, bunu içselleştirdiğiniz belli. ikincisinde de "hekim" olma vasfınız yüzünden eltiniz olan kişinin daha az saygıya "layık" olduğuna inanıyorsunuz içten içe.

ben açıkcası eşinizle sizi bu açılardan uyumlu gördüm, bence büyütmeyip barışın. kendini yetiştirmiş, modern zihniyetli kadına saygı duyan bir erkek ve ailesini bulsanız da bu sefer siz onları ezer ve aşağılarsınız bence. sadece kişisel hislerim, ofansif algılamayın.

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Ben eşimle evliliği bitirecek olsam eşimi eve almazdım
Kendim evi terketmezdim.

Hiçbir vasfı olmayan eltiniz 'bile' rica ile çay dolduruyor. Demekki onun nişanlısı hödük değil.
Sizin vasfınız var ama kendinize reva gördüğünüz adam(!) belli.
Diyecek birşey yok insanın kendine yaptığını kimse yapamıyor bazen.

Kesinlikle katılıyorum.

Eşi kaba saba bir adam. Savunulacak tarafı yok.

Ama nişanlılık döneminde kumar bağımlılığının saklanması çok yanlış. Eve gelenlere surat yapmak çok yanlış.

Malesef kumar illetine yeniden bulaşmış ve bu sefer daha çok kaybetmiş. Cumartesi günü eski konusuna intihar etmekle ilgili edit yapmış.

drbeauty123 drbeauty123
Çok iyi bir mesleğiniz var. 13-14bin kazandığınızı belirtmişsiniz. Borç kapanır siz lütfen canınıza kıymayın. Rehabilite olun ve yeni bir sayfa açın lütfen :KK200::dua:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X