Kardesim bana küser evime gelmezse sende bu eve giremezsin diyen erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben kadınlar klubune girmeden önce doktorları , öğretmenleri , yurt dışında yaşayanları çok farklı yere koyardım.Mesela bu konuyu okuyunca aklıma şu geldi bunu yazan bir doktor, kocası ailesine "saygıda kusur etmemesi gerektiğini yoksa onu kapının önüne koyacağını" söylüyor. Bilmiyorum ya bizim kadınlarımız gerçekten böyle adamları nereden buluyor, işler bu raddeye nereden geliyor. Dönmeyin o eve yakın gemileri dönmeyin.

muhendis ancak ozelde calisiyor asgari ucretin biraz fazlasi. Hicbir zaman bunu sorun etmedim sanirim bu yuzden kiymetsizim.
İşte eziklik kompleksi ortada eşinizin. Okurken sinirlerim bozuldu.bence eşinin ilk babanın evine git dedigin de ok gidiyorum yarında davayı aç maddi manevi birsey talep etmiyorum sen yoluna ben yoluma diyip evden cıkıp gitmeniz lazımdı. Ailesi kim ya msj atıp yok kötüydü özür dilerim vs msj atıyorsunuz. Hayat cok kısa deger vermeyen kıymet bilmeyen hiçkimse İcin 1dakikasını bile harcamaya değmez. Hem babanın evine neden gideceksin ekonomik özgürlüğü olan kendi hayatını tek basına rahat rahat sürdürebilecek imkanın var asla bir erkegin himayesinde olmak zorunda degilsin. Ayrıca insanların icinde seni asagılamasına asla izin vermemelisin gülerek haklısın yoksa seninle ne işim olurdu sen kim ben kim diye onun silahıyla onu vurmalısın. Sinirim bozuldu yol yakınken cocuk yokken kac kurtul arkadasım bu adamdan

Kizlar merhaba.8 aylik evliyim. Aylar once kayinvalidem kaynim,henuz evli olmayan eltim misafirlige gelmislerdi. Eşimle bambaska bir sebepten dolayi tartistik. `seni babangile goturecegim` gibi bir laf etmisti. Bu sebeple suraim asik ve mutsuzdum. Ancak saygi ve hizmette kusur etmedim. Sonrasinda baristik konu kapandi, ailesinden ozur dilemem gerektigini onlara iyi davranmadigini soyledi. Bende hepsine saglik problemim oldugunu onlara kotu davranmadigimi iceren bi mesaj gonderdim.

Simdi burdan asil konuya gelelim. Ben hekimim. 24 saat usulu calisiyorum. Kaynim askerde ve bulundugumuz sehre nisanlisinin evine geldi. Ben nobetteyken esim onlara gitmis. Kardesini bize davet etmis gelmemis. Senin misafirperverligin yuzunden gelmedi dedi. Buraya kadar hala sakindim ama bana seni surada 2 senelik mazin var. Kendimi kardesinle kiyaslama, eger kardesim bana gelmeye cekinirse benden sogursa sende bu eve giremezsin dedi. HADI SANA KARDESINLE MUTLULUKLAR yazip gonderdim.

Nobet cikisi ailemin yanina gitmeyi dusunuyorum. Bir daha da donmemeyi.icimde sadece tiksinti var. Ona olan sevgim cok cok azaldi. Esim insanlarin icinde surekli beni kucuk gorur, erkek gibi davranir. Hitap ederken gardas, bro,hacibekir gibi soylemleri var. Defalarca uyardim ancak gelisme olmadigi gibi anne babasinun yaninda da beni rencide etmeye basladi. Lan ben Sana tahammul ediyorum kalk cay koy gibi. Insanin agirina gidiyor meslegi bi kenara atinsa olarak saygi duymali. Benden cok daha vasifsiz olan eltime kaynim cay isterken Xcigim cay verebilirmisin derken bana cay koy demesi agirima gidiyor ustelik daha son icimleri bardaklarindayken doldurdugum halde. Sex hayatimiz zaten yok. Gorevmis gibi yapip bitiriyoruz. Artik kisiligimden fazlaca odun verdigimi hissediyorum. Dayanamiyorum. Ailem kabul etmez ise otele veya baska bir eve yerlesecegim. Yine de ne yapmam gerektigi hakkinda kafam cok karisik. Kiymetli yorumlarinizi bekliyorum:110:
Ayrılın. Kıymetinizi bilmeyen biriyle omurunuzu geçirmeyin. Size yazik degil mi. O kendini eksikliklerini başka şekilde gidersin

eltinizin vasfından mesleginden size ne. Demek ki sadece okumakla saygıdeğer olunmuyormuş.Karşındaki adam olacakmış ama size denk gelmemiş. illa birilerinden üstün olacak birilerini ezeceksiniz. Senin evliliğin başka vasıfsız(!) eltininki çok başka.

Bir doktorunuz, bu dediklerimi yanlis anlamazsin diye umuyorum.
Sizin yerinizde olsam acilen terapi alirim, cok cok sorunlarini var, kendinizle alakali hem de esinizle ailenizle falan degil.
Su yazdiginiz muameleyi ben 7 yasindayken gormedim, belki de o yuzden hayal bile edemiyorum neden nicin susuyorusnuz ve katlaniyorsunuz. Hic normal degil, bunun normal olmadigini gormekte zorlanan herkes terapinin yolunu tutmali.

Eşiniz de doktor mu. Bu yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz doktor değil ve kendini sizin yanınızda çok ezik hissediyor ve kompleks yapıyor. Kendi ezikliğini sizi ezerek kapatmaya çalışıyor. Ne yazık ki bu düzelmez. Bence de ayrılın. Ve kendinize güvenin. Mesleğiniz var ayaklarınızı zehrinde durabilirsiniz güzel bir hayat yaşamak varken bu eziyetleri hakaretleri çekmek niye

Doktorundan okuma yazma bilmeyenine, memleketteki kadınların %80inin içinde cariye ruhu var. Evlenmemeyi eksiklik, pahalı düğünü değer görmek, erkeğe, anasına, babasına hizmetçilik yapmayı zorunluluk, boşanmayı hayatının bitmesi zannediyorlar. Ekonomik özgürlük düzeltmiyor, eğitim düzeltmiyor, bizim kadınlarımızın ezikliğini ne düzeltecek acaba :işsiz:

Ezikliğinden, şusundan busundan önce yazış şekli bile kendini ele veriyor bence. İyi eğitimli bir insan böyle imla hataları yapmaz. Bir de seks yerine sex yazmış okul görmüş kimsenin yapmayacağı bir şey. Konu kesinlikle sahte.

Ezikliğinden, şusundan busundan önce yazış şekli bile kendini ele veriyor bence. İyi eğitimli bir insan böyle imla hataları yapmaz. Bir de seks yerine sex yazmış okul görmüş kimsenin yapmayacağı bir şey. Konu kesinlikle sahte.
Ne alakasi var? Illa tip okudu diye burda hatasız bi turkceyle yazmak zorunda degil ki. Kimileri bilgisizlikten degil canı dikkat etmek istemedigi icin eline geldigi gibi yazıyor. Eski konulari da var konu sahibinin. Ben sahte olduğunu düşünmüyorum.
Doktor da olsaniz ogretmen de olsaniz lise mezunu duz isci de olsaniz ev hanımı da olsaniz, insanin kafasinin icindeki o zihniyet var ya herseyi belirleyen o. Tıp okumus ama karakteri boyle demekki.

muhendis ancak ozelde calisiyor asgari ucretin biraz fazlasi. Hicbir zaman bunu sorun etmedim sanirim bu yuzden kiymetsizim.
Bir kısmetsiz de benim 🖐🏻 Ben de öğretmenim eşim asgari ücretli işçi (ben dert etmedim etmem) ama sanki bütün dünyayı o yarattı ben içinde minim bir ot veya böceğim...
Kompleksi dağları devirir.

Bir kısmetsiz de benim 🖐🏻 Ben de öğretmenim eşim asgari ücretli işçi (ben dert etmedim etmem) ama sanki bütün dünyayı o yarattı ben içinde minim bir ot veya böceğim...
Arkadaşlar siz bu tipler için mi okudunuz Allah aşkına basın şunlara tekmeyi cehennem olup gitsinler ya adamdaki özgüvene bak sen kimsin diyin bi kere, siz ezin önce kendinizi ezdirmeden. Allah'ın hanzoları gül gibi kızları alıp köle yapsın kendi yetmiyor gibi bir de ona buna ezdirsin. Paranız var sizin okudunuz, mesleğiniz var hadi yallah diyin ki sizin aileye de ihtiyacınız yok ki çalıştıktan sonra kimse sesini çıkaramaz, çıkarana da yallah diyin hatta.

Okul görmeylen alakası ne sex türkçe bir kelime değilki okundğu gibi yazılsın. Yabancı kelimeleri, türkçe okunuşları gibi mi yazıuorsunuz.

Doktorundan okuma yazma bilmeyenine, memleketteki kadınların %80inin içinde cariye ruhu var. Evlenmemeyi eksiklik, pahalı düğünü değer görmek, erkeğe, anasına, babasına hizmetçilik yapmayı zorunluluk, boşanmayı hayatının bitmesi zannediyorlar. Ekonomik özgürlük düzeltmiyor, eğitim düzeltmiyor, bizim kadınlarımızın ezikliğini ne düzeltecek acaba :işsiz:

Bizim kadınların ezikliğini tabiki biz kadınlar düzeltecek.
Bir anne olarak kızımıza her durumda yanındayız kimse senin kişisel haklarına zarar veremez, kendine saygı duymalisin gibi temel özgüveni öğretmek, kendi ayakları üzerinde durabilmesi ni sağlamak zorundayız.
Gene bir anne olarak önden kuyruklu dogmanin bir ayrıcalık olmadığını, kardesine, annesine, yeğenine,komşuna,sokakta ki kediye, uçan sineğe bile saygı duymak zorunda olduğunu, insanı insan yapan temel özelliklerden birinin saygı ve sevgi olduğunu anlatmak zorundayız.
Biz degisirsek dünya değişir. Hayatı inanç demişti ki " beşiği sallayan dünyayı şallar.

Malesef ben sizde ayrılacak cesareti göremedim eski konularınıza da bakınca
Allah aşkına yapmayın bunu kendinize kaçın kurtulun artık

Çocuk yoksa kaçın gidin oda kendisi gibi ona sığır doğurabilecek bir kadın bulsun.insanlik denen şey varki okul okumaktan ayrı birşey o evlendiğin sığır ordinaryus olsa yine sigirligi değişir mi sanıyorsun

bende seni merak etmistim napti esin gönlünü aldi mi? adam akilli özür diledi mi

Böyle bir model benim başımda da vardı. Karşımda sürekli ego kasmaya çalışıyor, söylediğim her şeyi yanlış anlayıp küsüp darılıp trip atıyordu bana. Sürekli bir kendimi açıklama psikolojisine sokuyordu beni. Öyle ki kendimi sorgular olmuştum acaba ben büyüklük mü taslıyorum farkında olmadan diye ama hayır, öyle biri olmadığımı biliyordum. Kimse de bana egolu dememişti o ana kadar ve onun dışında. Sonra farkettim ki tüm bunlar aslında onun özgüven eksikliğinden kaynaklanıyordu. Bunu da bana bu şekilde yansıtıyordu.. kurtuldum.. size de tavsiyem ezdirmeyin kendinizi. Çünkü naparsanız yapın bu sizden değil karşınızdakinin özgüven eksikliğinden kaynaklanıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X