Kardeşim bende kalıyor ne yapmalıyım

o yaşta sevgilisi olması doğal. ileri bir hareket görmedikçe neden tepki gösterdiniz anlamadım? yaşı büyük biri ile ilişki yaşamaya kalkar vs. o zaman anlarım. bence kendinizden çevreden örnek vererek sohbet edin. normalleştirirseniz kendiliğinden anlatır. hatta sevgilisi ile tanışın. nasıl biri görün içiniz rahatlar belki o zaman. aileniz okuldan çekse kötü olur geleceği mahvolur.

Ya herkes yüklenmiş ama ben anladım konu sahibini, aile yapısı nedeniyle kardeşi de olsa emanet çocuk olarak görüyor, olması gerektiği gibi normal bir aile olsalar zaten kardeşi şu an anne babanın yanında eğitim görüyor olurdu, eni sonu düşünülmeden , kardeşi kardeşe baktirarak çok çocuk yapılan bir ailenin kafa yapısında yetişip evlenen konu sahibinin de gücü aklı vizyonu bu kadarına yetiyor, gerçekten yapabileceği bir şey olmadığına inanıyorum , bence anneye bildirmeli . Herkes doğurduğundan sorumlu olsa zaten o çocuk ablasının evinde kalmaz, hata yapabilme veya flört edebilme şansına ailesinin bilgisinde sahip olurdu

Son düzenleme:
Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Bence abla olarak sert olmadan arkadaşça konusun.. duyduğunuzu dile getirin kızmayın.. erkek arkadası olabilir normal ama saklamasın sizden en azından ne yaptıgını bilirsiniz yanlış bişi yapmaz..

Merhaba. Kardeşim bende kalıcak okul bitene kadar dershaneye yazıldı annemler köyde oturduğu için mecbur kalıcak burda. Diğer odaya gitti ders çalışıcam diye bende diğer odaya geçtim bebeğimi uyutmak için telefonla konuştuğunu duydum. Benim burda olduğumun farkında değil sevgilisi var onunla konuşuyor daha 16 yaşında samimi konuşuyor baya. Bana hiç söylemedi annemler de bilmiyor burda bana emanet,napayım ben şimdi anneme söyliyim mi söylersem de dershaneden alırlar çok arada kaldım.
Niye sevgilisi var diye dersaneden alıyolar? Ne var bunda anlamadım. Kimin sevgilisi olmadı ki o yaşlarda?

Back
X